بازار آریا

آخرين مطالب

رشد قیمت خودرو متوقف شد/ جدیدترین قیمت خودرو گزارش ویژه

رشد قیمت خودرو متوقف شد/ جدیدترین قیمت خودرو
  بزرگنمايي:

بازار آریا - راناپلاس مدل 1403 در حدود 705 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل 1402 هم 675 میلیون تومان به فروش رفت. ری‌را 1.7 لیتر توربو 6 سرعته اتوماتیک مدل 1403 اما با افزایش 20 میلیون تومانی، یک میلیارد و 580 میلیون تومان قیمت خورد.

بازار خودرو در اولین روز هفته شاهد ثبات و آرامش قیمت‌ها بود.
روند 24 ساعت گذشته بازار خودرو حاکی از آن است که پراید 151 SE مدل 1403 در بازار خودرو به قیمت 355 میلیون تومان رسیده است. پراید 151 SE مدل 1402 نیز به قیمت 345 میلیون تومان به فروش می‌رود. قیمت اطلس G دنده‌ای مدل 1403 هم با افزایش با 5 میلیون تومانی، 585 میلیون تومان شد.
در این میان، قیمت پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402 در حدود 700 میلیون تومان قیمت خورده است. پژو207 دنده‌ای مدل 1403 هم 800 میلیون تومان به فروش رفت. پژو 207 پانوراما اتوماتیک TU5P مدل 1403 اما یک میلیارد و 30 میلیون تومان به فروش رفت. پژو 207 تیپ 5 مدل 1402 در بازار 755 میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
پژوپارس ELX-TU5 مدل 1402 نیز به قیمت 895 میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل 1402 هم 965 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. پژوپارس XU7P مدل 1402 در بازار 765 میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V4 LX مدل 1403 در بازار خودرو یک میلیارد و 90 میلیون تومان شد. مدل 1402 این خودرو هم یک میلیارد و 40 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. قیمت تارا اتوماتیک V2 مدل 1403 به یک میلیارد و 10 میلیون تومان رسید. تارا دنده‌ای V1 مدل 1403 نیز 895 میلیون تومان قیمت خورده است.
گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل 1403 در حدود یک میلیارد و 130 میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس EF7 اتوماتیک توربوآپشنال مدل 1402 هم یک میلیارد و 60 میلیون تومان قیمت خورد.
اما راناپلاس مدل 1403 در حدود 705 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل 1402 هم 675 میلیون تومان به فروش رفت. ری‌را 1.7 لیتر توربو 6 سرعته اتوماتیک مدل 1403 اما با افزایش 20 میلیون تومانی، یک میلیارد و 580 میلیون تومان قیمت خورد.
ساینا S دنده‌ای دوگانه‌سوز مدل 1403 در حدود 560 میلیون تومان قیمت خورده است. ساینا S دنده‌ای بنزینی نیز 490 میلیون تومان شده است. ساینا S اتوماتیک مدل 1403 هم 635 میلیون تومان قیمت خورد.
در این میان، سمند سورن پلاس EF7 دوگانه‌سوز مدل 1403 در بازار 850 میلیون تومان فروخته شد. سمند سورن پلاس EF7 بنزینی مدل 1403 نیز 830 میلیون تومان شد. سهند S دنده‌ای بنزینی مدل 1403 هم 555 میلیون تومان شده است.
شاهین G اتومات CVT مدل 1403 در حدود 965 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. در همین حال، کوییک دنده‌ای مدل 1403 در بازار 490 میلیون تومان است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش از خرید ماهی قرمز این نکات را بدانید

مصرف کَره نرخ مرگ و میر را افزایش می‌دهد؟

نگرانی‌ها به ارث می‌رسند؟

فرستاده ویژه ترامپ: ما عامل اسرائیل نیستیم

کشته شدن 973 غیرنظامی سوری در حمله نیروهای نظامی حکومت موقت سوریه

7 زلزله در یک شب در بندر امام حسن بوشهر

تداوم درگیری‌ها در سوریه/ شورای امنیت تشکیل جلسه می‌دهد

زلنسکی: هلند روی تسلیحات اوکراین سرمایه‌گذاری می‌کند

وزیر امور خارجه: مذاکره با قلدری و دستور دادن متفاوت است

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

هواپیمای ناشناس بر فراز اقامتگاه ترامپ شناسایی شد

سازمان ملل: کشتار غیرنظامیان در شمال غربی سوریه متوقف شود

برنامه‌ریزی روسیه برای گفت‌‌وگو با آمریکا درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

الجولانی: هرکسی که دستش به خون ملت سوریه آلوده باشد مجازات می‌شود

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

انتظارات کاهشی تورم آمریکا

آلومینیوم در تقاطع

تنها 53درصد از منابع هدفمندسازی یارانه‌ها واریز شد

چاه ویل کمک خارجی

برنامه‌ریزی روسیه برای گفت‌‌وگو درخصوص برنامه‌ هسته‌ای ایران با آمریکا

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

حمله اسرائیل به لبنان یک کشته بر جای گذاشت

بازی بزرگ اژدهای زرد با تورم

هشدار امدادونجات به کوهنوردان درباره احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات

معدن‌کاری با متر «پایداری»

«پای نتورک» در 2 دلار به مقاومت خورد

«اتریوم» در سراشیبی سقوط

بیت‌کوین به 150هزار دلار می‌رسد؟

آزادسازی رمزارزها در نظام بانکی آمریکا

موافقت با 42 همت افزایش سرمایه

اروپا در تکاپوی حل بحران ترانزیت گاز

احتمال بازنگری در سیاست کاهش عرضه اوپک ‌پلاس

یک گام تا تولید 100‌میلیون تنی پتروشیمی

کانادا؛ خریدار پس‌‌‌‌‌‌پرده نفت روسی

چرخش واشنگتن در معادلات انرژی

بازار - 1403/12/20

بازار اقتصاد ایالات‌متحده در مسیر رکود؟

مسائل سیاسی؛ عامل اصلی نوسانات دلار

بازگشت ریسک به بازار ارز

مرز باریک مثبت‏‏‏‌اندیشی سازنده و مخرب

افشای جزئیات «آواتار 3»از زبان کامرون

جستاری در نامواژه‌های موسیقی ایرانی

آل پاچینو پنجاه سال پس از «بعدازظهر سگی»

آخرین خبر از پرونده بیرانوند

زندگی مهم‌تر است یا فوتبال؟

ره صد ساله‌ بوژوویچ

طارمی در پرتغال جا مانده!

ضرورت تبدیل کیش به منطقه فناوری‌‌‌محور

چشم‏‏‌انداز محرومیت‏‏‌زدایی از بشاگرد

کرمانشاه؛ میزبان توریست‌های 2025

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی