بازار آریا

آخرين مطالب

احتمال افزایش وام ودیعه مسکن 1404 گزارش ویژه

احتمال افزایش وام ودیعه مسکن 1404
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : بر اساس اعلام وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد افزایش وام ودیعه مسکن در بسته حمایتی مستاجران داده شده که قبل از عید به تصویب شورای عالی مسکن می‌رسد.
اخیرا فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در نشست با کمیسیون اصل 90 مجلس از رونمایی بسته حمایتی مستاجران طی سه هفته آینده خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم این موضوع را در نخستین جلسه شورای عالی مسکن مصوب کنیم.
در نشست مذکور نصرالله پژمانفر - سخنگوی کمیسیون اصل 90 - از اراده جدی مجلس و دولت برای پیگیری موضوع مسکن خبر داد و گفت: موضوع مسکن 50 درصد درآمدهای مردم را تحت تأثیر قرار داده است. از این رو با حل موضوع مسکن برای اجاره‌نشین‌ها و همچنین برای کسانی که به دنبال خرید مسکن هستند به طور حتم آثار بسیار خوبی را در زندگی مردم شاهد خواهیم بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


خبر معاون پزشکیان از پرداخت وام‌های 300 تا 500 میلیون تومانی روستایی عبدالکریم حسین‌زاده در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: در حوزه وام‌های کم بهره برای اشتغال روستایی در سال آینده اعتبارات خوبی اختصاص دادیم.
امروز هم وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: پیشنهاد افزایش وام اجاره برای سال آینده در بسته حمایتی مستاجران داده شده که بعد از تصویب در شورای عالی مسکن پیش از عید ارائه می شود.
هنوز جزئیات بسته پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی در حمایت از مستاجران مشخص نشده، اما آن‌طور که این وزارتخانه گزارش داده، بسته مذکور در راستای تحقق عدالت اجتماعی خواهد بود.
از سوی دیگر حبیب‌الله طاهرخانی ـ معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است که بسته متنوع تسهیلات‌دهی بخش مسکن تدوین شده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


به کارمندان دولت وام احداث مسکن با کارمزد کم پرداخت می‌شود براساس مصوبه اخیر هیات‌وزیران، وام احداث مسکن ارزان‌قیمت به کارمندان دولت تعلق خواهد گرفت. همچنین براساس این تصویب‌نامه میزان «آورده» و نرخ کارمزد وام نیز کاهش یافته است.
استفاده از کمیسیون ماده 5 به عنوان یکی از ابزارهای اصلی، عرضه اراضی داخل محدود به بازار مسکن، پروانه‌های ساختمانی، تکمیل و عرضه واحدهای نیمه‌تمام مسکونی در استان‌ها، تورم بخش مسکن و لزوم کنترل تورم اجاره بخش مسکن، ایجاد تنوع در تسهیلات بانکی از دیگر مواردی بود که معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی بر آنها تاکید کرد.
در حال حاضر مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، سایر شهرها 100 میلیون تومان و روستاها 40 میلیون تومان است. همچنین سود تسهیلات ودیعه مسکن نیز 23 درصد و حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات 5 ساله تعیین شده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272880/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کالابرگ تا چند روز دیگر شارژ می شود/ ویدئو

پیشنهاد جالب یک سرمربی برای آینده بازیکن جوان تیمش

پزشکیان: تاکید ما بر توسعه همگرایی و همکاری میان کشورهای اسلامی مبنای دینی و اعتقادی دارد

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

احتکار چند هزار تنی سیب زمینی در کشور

قیمت انواع سکه طلای مرحله دوم طرح پیش‌فروش اعلام شد

قیمت جدید گوشی های پرچمدار آیفون و سامسونگ در بازار ایران

قیمت کالاهای پرمصرف در ماه رمضان/ قیمت هر کیلو زولبیا بامیه + جدول

پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی بیماری‌های نادر

خبر تازه از جریان توافق تبادل اسرا / امشب چند اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند؟

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

تازه‌ترین خبر کاخ سفید درباره ملاقات ترامپ و پوتین

جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها با انتشار 20 همت اوراق

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

کشف سلاح و محموله های انفجاری در سیستان وبلوچستان

عامل مجروح کردن محیط‌بان بخش سرولایت به دام افتاد

رشد اقتصادی پاییز به 1.6درصد کاهش یافت

فراخوان داعش برای حمله به کارناوال‌ها / پلیس آلمان آماده‌باش شد

رونمایی از استراتژی آنتی ترامپ پکن

تازه‌ترین ادعای ترامپ درباره توافق با روسیه و اوکراین

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

قیمت پیش فروش انواع سکه در دور جدید

نامه جمعی از معلولان به کمیسیون‌های مجلس

بسته حمایتی استیجار با تمرکز بر گروه‌های کم‌درآمد و متوسط تدوین شد

رفع هشدار قرمز این خودرو؛ تولید و عرضه خیال مشتریان را راحت کرد

سایه ابهامات بر بورس

رئیس راهبری شبکه گاز: مشکلی در شبکه‌ گازرسانی وجود ندارد

انتشار 20هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها

کالابرگ الکترونیک با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود

مسکو: امیدواریم ترامپ شرایط روادید برای دیپلمات‌ها را بهبود بخشد

خطرات هشدارآمیز استفاده از هدفون و هندزفری

عراق: معافیت تحریمی واردات گاز ایران 18 اسفند به پایان می‌رسد

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403

رای ممتنع ایران به دو قطعنامه درباره اوکراین

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه 8 اسفند 1403+‌ جدول

شیوع یک بیماری ناشناخته / مرگ بیش از 50 نفر در کنگو

فوری / آمریکا علیه ایران تحریم جدید وضع کرد

سفر به ناشناخته‌ها؛  جالب‌ترین تورهای نوروز 1404

سهند از پارکینگ به قلب بازار خودرو رسید

نامه 150 نماینده به رئیس جمهور درباره حقوق کارگران

آغاز فصل دوم همستر کامبت؛ امیدی به آینده این توکن وجود دارد؟

استمرار روند تولیدات پالایشگاه شازند

دانلود جوکر 2 فصل 5 قسمت 6 آخر فینال آقایان (جوکر 2 فصل 5 قسمت 6 ششم) کامل حجم رایگان

رایزنی معاون وزیر خارجه با رئیس اقلیم کُردستان عراق

سیمان مستقیما به خریداران عرضه می‌شود

گزارشگر دربی مشخص شد

حمله اسرائیل به خودرویی در شرق لبنان

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچم دار افزایش قیمت

نماینده مجلس: امروز تنها پولی که در مقابل دلار ایستاده، ریال ایران است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی