بازار آریا

آخرين مطالب

فرزانه صادق: اینکه گفته شود تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست اقتصاد ایران

فرزانه صادق: اینکه گفته شود تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزیر راه و شهرسازی گفت: باید کاری کنیم که تا جایی که امکان دارد، تحریم ها کاهش یابد ولی اینکه گفته شود تحریم ها اجازه نمی دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست.
فرزانه صادق مالواجرد در همایش بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس که عصر روز دوشنبه - 6 اسفند - در دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران برگزار شد با اشاره به موفقیت هایی که حوزه راه و شهرسازی در ایام دفاع مقدس داشت اظهار کرد: اینهایی که می گوییم، موضوعات برای چند ده سال پیش است و این اتفاقات رقم خورد ولی الان باید چندین جلسه بگذاریم و کارها را هماهنگ کنیم.
وی ادامه داد: در زمان جنگ 36 کیلومتر راهسازی شد خط آهن اهواز - خرمشهر به طول 120 کیلومتر ظرف 100 روز ترمیم شد؛ 22 پناهگاه در تهران احداث شد؛ فرودگاه هایی که در زمان جنگ به صورت شبانه‌روز مورد حمله قرار می گرفتند و به جهت لجستیک مناطق مهمی بودند حتی باند فرودگاه های اهواز، آبادن، تبریز و بوشهر بعضا تخریب شده بودند اما همچنان هما به این فرودگاه ها پرواز داشت و انتقال تیم پزشکی و پرستاری به خط مقدم انجام می شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


رئیس سازمان انرژی اتمی: تحریم موجب فساد می‌شود/ دشمنان از ابزار تحریم برای کاهش مقبولیت نظام استفاده می‌کنند رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تحریم‌ها ابزار بُرنده برای از بین بردن مقبولیت نظام از سوی دشمنان است، زیرا کل تبادلات، تعاملات و معاملات را از مسیرهای شفاف خارج کرده و موجب فساد می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی افزود: در بیمارستان های صحرایی به وسیله همین کادر درمانی که به خط مقدم اعزم می شد درمان مصدومان و مجروحان جنگ صورت می گرفت؛ هما اعزام مجروحان شیمیایی به خارج از کشور و نیز انتقال مجروحان جنگی به تهران را بر عهده داشت ضمن اینکه وظیفه حفظ و نگهداری ناوگان هما در شرایط جنگی را هم به خوبی ایفا می کرد. سوله هایی که فرودگاه آبادان داشتیم به وضعیت نامناسبی دچار شده بودند.
صادق‌ افزود: ما در حوزه راه و ترابری به جز حماسه ای که در دفاع مقدس افتاد، تاریخ هایی هم ثبت کردیم؛ یکی از آنها صدور فرمان امام خمینی (ره) در سال 62 به رانندگان کامیون بود و الان به هفته حمل و نقل تبدیل شده است؛ در آن زمان بار و کالا در بنادر مانده بود و با فرمان امام (ره) در طرفه العینی رانندگان کامیون بسیج شدند و بارها را از بنادر خارج کردند که این موضوع نقطه عطفی در صنعت ترابری کشور بود.
وی تأکید کرد: ادارات کل راه قدس و راه کربلا در وزارت راه وقت برای بسیج نیروهای راهسازی در دوران دفاع مقدس ایجاد شد بازسازی و مرمت پلها و راهها که 4500 کیلومتر در جنگ آسیب دیده بودند حمل و نقل مهمات و غدا و دارو و به جبهه ها انجام می شد؛ همچنین احداث راه های دسترسی و ترمیم پل و احداث بیمارستان های صحرایی در این دوره انجام شد.
صادق گفت: وزارت مسکن وقت هم در ساخت پروژه های سازه اضطراری و بیمارستان های صحرایی نقش داشت.
وی تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه انتقال کشتی ها به بندر امام بعد از گرفتن خرمشهر از سوی رژیم بعث نقش مهمی ایفا کرد ضمن اینکه شهدا و جانبازانی را هم سازمان بنادر تقدیم کشور کرد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: احداث بیمارستان های صحرایی اعم از سازه سوله ای و بتنی کاملا مهندسی سازی شده، صورت گرفت و همین الان اگر این بیمارستان ها تجهیزات داشته باشند می توانند سرویس بدهند مثلا بیمارستان صحرایی امام رضا (ع) را اداره کل مسکن و شهرسازی استان اصفهان در ایام دفاع مقدس احداث کرد.
وی تأکید کرد: این رشادت ها در حوزه راه و ترابری طی 8 سال دفاع مقدس را من فقط راوی بودم و اساسا سن و سالم طوری نیست که حضور داشته باشم اما الان در جایگاه وزیر راه و شهرسازی هستم که باید اتفاقاتی را رقم بزند که چنین پیشینه ای دارد و مسئولیت سنگینی برای من و همکارانم ایجاد کرده است. این رشادت ها زمانی بوده که منابع مالی پشتیبانی هم نداشته ایم و بودجه های سنواتی وجود نداشت که به این پروژه ها تزریق شود.
صادق‌ بیان کرد: الان در شرایطی هستیم که تفاوت چندانی با وضعیت آن زمان ندارد و تحریم های ظالمانه هر روز فشار بیشتری به ما وارد کرده است ولی قطعا این مردم می توانند مانند آن زمان کار کنند این بدان معنی آن نیست که نباید تحریم ها برداشته شود؛ بلکه باید کاری کنیم که تا جایی که امکان دارد، تحریم ها کاهش یابد ولی اینکه گفته شود تحریم ها اجازه نمی دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست.
وی با اشاره به پروژه های مهم حمل و نقلی کشور گفت: حتما باید راه آهن رشت را به آستارا و سپس آذربایجان و روسیه متصل کنیم؛ اگرچه در سال های گذشته اتفاقاتی افتاد که برخی صاحب نظران می گویند ممکن است از نظر کریدورها دور بخوریم ولی همچنان تکمیل کریدورهایی که باید به مرزهای ما متصل شود اعم از ریلی و جاده ای را در دستور کار داریم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: جمعه گذشته سراوان، ایرانشهر و چابهار بودم و ساخت راه آهن چابهار زاهدان سرعت بسیار خوبی گرفته است در کمتر از 6 ماه اخیر این سومین بار است که به سیستان و بلوچستان می روم که در راستای تأکیدات رهبر انقلاب و رئیس جمهور است اما همین مهندسان این مرز و بوم در کمتر از 3 ماه قبل از ایرانشهر به سمت چابهار و بالعکس بیش از 50 کیلومتر ریل گذاری کرده اند بنابراین «نمی توانیم و نشد» وجود ندارد البته محدودیت های زیادی داریم ولی اولویت ها به جد پیگیری می شود.
به گفته صادق‌مالواجرد یکی از کارهای مهم در خوزستان لایروبی دهانه اروند و شناورسازی مغروقه های اروند است که آنها را ظرف 3 ماه آینده از آبراه خارج می کنیم.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: زمانی شناورهای 100 هزار تن وارد اروند می شد ولی الان زیر 3 هزار تن است که با شناورسازی مغروقه ها، امکان تردد برای کشتی های 15 هزار تن فراهم می شود.
وی با بیان اینکه مسابقه طراحی مسکن در جزیره بوموسی برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این مسابقه به این جهت بود که از همه نقاط کشور دانش مهندسان ما برای خانه‌سازی در بوموسی عِرق ملی خود را نشان دهند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: این وزارت هم در حوزه راه هم و در حوزه ریل هم صنعت هوایی هم بنادر و کشتیرانی و هم حوزه مسکن و ساختمان های پشتیبان مسکن محکم پای کار مردم ایستاده است.
صادق‌ بیان کرد: پیشینیان من چنین افتخاراتی را آفریده اند پس شجاعانه بخشی از رشادت های دفاع مقدس را می توانیم بار دیگر تکرار کنیم و مطالبات مانده را به سرانجام برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: پدر من در حوزه آماد و پشتیانی در جبهه ها بود و این مسئولیت من به عنوان وزیر راه و شهرسازی را بیشتر می کند چون آنها با هیچ افتخار آفریدند و رشادت هایی که رقم زده اند را می توانم برای فرزندانم ترسیم کنم که همچنان می شود عاشورایی بود و در این سرزمین افتخار آفرید.
وزیر راه و شهرسازی گفت: صنعت هوایی ما قطعه‌سازی می کند و نخبگان ما همچنان علی رغم جذابیت های خارج از کشور مانده اند و من وقتی اینها را می بنیم امیدوارانه به سمت فتح قله ها می رویم یا در بخش لوکوموتیو هم اگرچه تولید ما محدود است اما فعالان این صنعت با تمام توان خود برای جبران کمبود لوکوموتیو تلاش می کنند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272108/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو محرک مثبت خودروسازان

آیا قدرت‌گرفتن یک روند صعودی امکان‌پذیر شده‌است؟

رئیس قوه قضاییه: آماده‌ایم مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع کنیم

دور تازه تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت ایران اعلام شد+ جزئیات

بازدید سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی از پروژه‏‏‌های توسعه‏‏‌ای و زیرساختی بندر چابهار

روسیه در دوراهی تورم و صلح

چالش‌های اقتصادی مرتس

دومین پله کاهشی دلار

مسیریابی طلا و ارز در سال پر ریسک

آمار معاملات روزانه - 1403/12/07

اجرای نمایش «هر روز نوروزه» برای کودکان

درددل‌های محسن شریفیان در کنسرت لیان

دعوت جین فوندا به شکستن سکوت

آنالیز داور دربی

فرعون سیتیزن‌کش!

رئال مادرید را می‌بینی پرسپولیس؟

شهرآورد در شهر تعطیل!

زنجیره فولاد - 1403/12/07

بازار فولاد - 1403/12/07

بازار آتی - 1403/12/07

بررسی بازار نقره در داخل و آن‌سوی مرزها

شکست سقف قیمتی شمش بورسی

افتتاح بزرگ‌ترین گلخانه هیدروپونیک شمال کشور

کیش به قطب گردشگری کشورهای اسلامی تبدیل می‌شود

به استانداران اختیار دهید

موفقیت طرح‏‏‌های مسکن در یزد

تحول ترانزیتی با «کریدور ارس»

بررسی ابهامات ترخیص محموله‌های آی‌فون توسط گمرک

ایران‌اکسس کردن سایت‌ها، عامل گسترش حملات فیشینگ است

چشم‌انداز و موانع اقتصادی توسعه اکوسیستم استارت‌آپ

هشت مساله پتروشیمی در 1404

سال سخت و پر چالش اقتصاد دیجیتال

خودروهای برقی‌‌‌ ارزان اروپایی در راه بازار

چالش‌‌های استلانتیس در مدیریت برندها

رمزارزها؛ فرصت یا تهدید؟

جادوی گمشده تنوع‌بخشی

تصویر روزانه صنایع بورسی - 1403/12/07

16 روز پرالتهاب بورسی

تغییر بازار مسکن غرب و شرق

شیفت خرید به کهنه‏‏‏‏‌سازها

شیفت تل‌آویو به کرانه باختری

بازگشت راست‏‌میانه به مرکز قدرت

تسریع در فرآیند سرمایه‌گذاری روسیه در ایران

در سامانه مؤدیان اصل بر صحت ادعای مؤدی است

درآمد مالیاتی خرج پروژه‌های خارج از کشور نمی‌شود

آتش سوزی مرگبار یک منزل مسکونی روستایی / چند نفر جان باختند؟

ابراز نگرانی گوترش از تشدید خشونتها در کرانه باختری

گام بلند غیرنفتی عمان در سال 2025

نوروز بی‌زیان خودروسازان؟

جزئیات سفر امروز لاوروف به تهران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی