بازار آریا

آخرين مطالب

بازار ارز بر مدار صعودی/ درهم امارات گران شد گزارش ویژه

بازار ارز بر مدار صعودی/ درهم امارات گران شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : قیمت درهم امارات در معاملات امروز بازار ارز تهران با تجربه رشد 139 تومانی، 25741 تومان قیمت خورد.
به گزارش اقتصادنیوز، قطر و کویت توانستند به یک موفقیت بزرگ در حوزه بازارهای مالی دست پیدا کنند و با کوچ از بازارهای نوظهور، به دسته بازارهای توسعه یافته راه پیدا کرد ؛ اتفاق مهمی که همچنان برای امارات محقق نشده است.
بانک سرمایه‌گذاری مطرح آمریکایی یعنی جی‌پی مورگان چیس، به‌تازگی قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی کرد و به‌زودی و به‌شکل مرحله‌ای، خارج ساختن این دو کشور از «شاخص اوراق قرضه بازارهای نوظهور» (EMBI) را آغاز خواهد کرد. این بانک همچنین اعلام کرد امارات متحده عربی احتمالا در سال آینده میلادی وارد بازارهای توسعه‌یافته می‌شود.
براساس آنچه اکوایران از بلومبرگ به رشته تحریر در آورده است، تیم تحقیق شاخص جهانی جی‌پی مورگان در بیانیه‌ای اعلام کرد حذف قطر و کویت از شاخص اوراق قرضه بازارهای نوظهور از 31 مارس (11 فروردین) آغاز خواهد شد. این بانک بزرگ آمریکایی افزود از این پس اوراق قرضه انتشار یافته توسط این دو کشور در شاخص بازارهای نوظهور قرار نمی‌گیرد. این موضوع شامل دو اوراق قرضه دلاری در مقیاس بزرگ است که توسط قطر در روز پنجشنبه منتشر شد.
گروه بازارهای نوظهور جی‌پی مورگان به‌طور گسترده از سوی سرمایه‌گذاران مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و خروج قطر و کویت از این دسته‌بندی می‌تواند باعث افزایش ریسک متوسط این دسته شود.
جی‌پی مورگان اعلام کرد که مازاد بازدهی مورد درخواست سرمایه‌گذاران برای نگه‌داری اوراق قرضه دولتی بازارهای نوظهور به‌جای اوراق خزانه‌داری آمریکا، 11 واحد پایه (0.11 درصد) افزایش خواهد یافت.
قطر دارای 3.2 درصد وزن در شاخص EMBI Global Diversified است، در حالیکه کویت 0.6 درصد و امارات متحده عربی 4.1 درصد از این شاخص را تشکیل می‌دهند. حذف این کشورها می‌تواند جریان سرمایه را از بازارهای نوظهور خارج کند و فرصت‌های معامله‌گران اوراق قرضه را محدود سازد.
آندرس فارگمان، رئیس مشترک درآمد ثابت جهانی بازارهای نوظهور در Pinebridge Investments در لندن، اعلام کرد: «از نظر تئوری، با حذف قطر و کویت از شاخص بازارهای نوظهور، پایگاه سرمایه‌گذاران این کشورها محدودتر خواهد شد. با این حال، همچنان می‌توان خارج از معیارهای شاخص در هر دو کشور سرمایه‌گذاری کرد.»
اوراق قرضه دلاری قطر در سال جاری میلادی مجموع بازده 0.8 درصدی برای سرمایه‌گذاران داشته است. حاشیه سود اوراق قرضه دولتی این کشور نسبت به اوراق خزانه‌داری ایالات متحده حدود 67 واحد پایه است، در حالیکه میانگین این حاشیه در کل بازارهای نوظهور 317 واحد پایه است که این موضوع قطر را به یکی از کم‌ریسک‌ترین کشورهای در حال توسعه برای سرمایه‌گذاران اوراق قرضه تبدیل می‌کند. طبقه‌بندی مجدد این کشور ممکن است جریان‌های سرمایه‌ای جدیدی را از سوی سرمایه‌گذاران اوراق قرضه در بازارهای توسعه‌یافته به سمت قطر جذب کند.
با این حال، قطر انتظار دارد در سال جاری میلادی با کسری بودجه مواجه شود. شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، در دسامبر بودجه‌ای را تصویب کرد که کسری را در 13.2 میلیارد ریال (3.62 میلیارد دلار) تعیین کرد که بخشی از آن از طریق استقراض خارجی تأمین می‌شود. این کشور همچنین یک اوراق قرضه 2 میلیارد دلاری دارد که در آوریل سررسید می‌شود.
کویت از سال 2017 به‌دلیل عدم تصویب لایحه بدهی عمومی ناشی از کشمکش‌های سیاسی، خود را از بازارهای بین‌المللی اوراق قرضه خارج کرده است. اما امسال، سرمایه‌گذاران انتظار دارند که این کشور تحت یک قانون جدید به انتشار اوراق قرضه بپردازد که به دولت اجازه می‌دهد تا 65 میلیارد دلار در مدت 50 سال جمع‌آوری کند.
در مورد امارات متحده عربی، جی‌پی‌مورگان گفت که نسبت هزینه‌های زندگی این کشور برای دو سال متوالی از آستانه شاخص بازارهای نوظهور فراتر رفته است. اگر این کشور در سال 2026 از آستانه فراتر رود، دیگر واجد شرایط برای شاخص اوراق قرضه بازارهای نوظهور نخواهد بود و به‌صورت مرحله‌ای برای حذف از این دسته‌بندی بررسی خواهد شد.
مروری بر آخرین وضعیت بازارهای مالی امارات، کویت و قطر، بهانه مطلوبی است تا به بازار ارز تهران سری بزنیم و از آخرین قیمت واحد پول رسمی کشورهای یاد شده با خبر شویم.
آخرین قیمت درهم امارات امروز 4 اسفند
درهم امارات هم در حالی امروز در بازار ارز تهران خرید و فروش شد که نسبت به سیر روز گذشته قدم در مسیر افزایش گذاشت و با تجربه رشد 139 تومانی، 25741 تومان قیمت خورد.
قیمت دینار عراق امروز
امروز در بازار قیمت دینار عراق نسبت به روز گذشته ثبات را در پیش گرفت و عصر امروز 63 تومان نرخ گذاری و خرید و فروش شد.
آخرین نرخ ریال عمان
قیمت ریال عمان در حالی امروز را سپری کرد و به پایان رساند که در مقایسه با روند روز گذشته، 1340 تومان افزایش داشته است. هر ریال عصر امروز 245500 تومان ارزش گذاری شد.
نرخ برابری ریال عمان و دلار آمریکا هم امروز در بازار به 2.6 رسیده است.

بازار آریا


قیمت رینگیت مالزی امروز
شرق آسیا هم امروز شاهد روند صعودی قیمت ارز در مقایسه با روز گذشته بود و هر رینگیت مالزی معاملات را در شرایطی به پایان رساند که 21330 تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد تا رشد ارزش 180 تومانی داشته باشد.
نرخ امروز بات تایلند در بازار
معاملات بازار ارز امروز برای بات تایلند به شکلی سپری شد که به مانند ارزهای مرور شده روند صعودی را در پیش گرفت و 2806 تومان معامله شد. هر بات نسبت به روز پیش 15 تومان گران شده است.

بازار آریا


قیمت لیر ترکیه امروز
امروز معامله گران شاهد ثبات قیمت لیر ترکیه در مقایسه با عصر روز گذشته هستند، هر لیر در حالی امروز را تمام کرد که 2580 تومان قیمت گذاری شد.
نرخ برابری لیر ترکیه و دلار آمریکا هم امروز در بازار به 0.031 رسیده است.
آخرین نرخ منات آذربایجان
منات آذربایجان هم امروز در جریان مبادلات ارزی بازار تهران روندی جز افزایش را برای خود متصور ندید تا نسبت به روز گذشته 310 تومان گران شده باشد. هر منات عصر امروز 55400 تومان خرید و فروش شد.
قیمت امروز درام ارمنستان
امروز همچنین قیمت درام ارمنستان هم ثبات را دنبال کرد و روز را در شرایطی سپری کرد و به پایان رساند که 239 تومان ارزش گذاری شد.

بازار آریا


قیمت لاری گرجستان در بازار
در نهایت امروز برای لاری گرجستان هم سرنوشتی جز افزایش متصور نبود و هر لاری عصر امروز و در پایان فعالیت بازار ارز 430 تومان گران و 34000 تومان خرید و فروش شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از روند صعودی قیمت‌ها دارد و امروز هم طبق روال همیشه ریال عمان بیشترین میزان افزایش قیمت را به نام خود ثبت کرد و درام ارمنستان و دینار عراق ثبات را تجربه کردند.
معامله گران بر این باورند که حرکت سریع قیمت دلار به مسیر افزایشی و تحولات اقتصادی نقش مهمی در نوسان مثبت قیمت ها داشته است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر کاخ سفید از توافق صلح روسیه و اوکراین ظرف چند روز آینده

مادر شهیدان والامقام «نعمت و محمدرضا کلول» آسمانی شد

جمع‌آوری 15 میلیون مترمکعب گاز همراه تا پایان سال 1404

قیمت محبوب ترین دوربین های بازار برای تولید محتوا

دیوارنگاره جدید میدان انقلاب همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله+ عکس

این کشور زیباترین پاسپورت جهان را دارد+ عکس

خبر بد برای تهرانی‌ها؛ بلیت مترو گران شد

قیمت تخم مرغ در بازار اعلام شد

نقش کلیدی فناوری‌های نوین در توسعه صنعتی کشور

حضور نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع شهیدان حسن نصرالله و صفی الدین

گزارشی از تحولات پولی کشور/ خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی افزایش یافت

بلیت اتوبوس BRT و اتوبوس‌های عادی چقدر گران می‌شود؟

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 92 هزار تومان بازگشت

رشد 21 هزار واحدی شاخص کل بورس

بغداد فشار واشینگتن برای ازسرگیری صادرات نفت کردستان عراق را رد کرد

ساخت 50 کالای بار اول در پروژه خط لوله انتقال نفت خام گوره به جاسک

اتوبوس برقی امروز تهرانی‌ها را به مقصد رساند + عکس

واکنش یک نماینده به ادعای جنجالی حاجی‌دلیگانی درباره پرداخت هدیه به نمایندگان

اولین تصاویر از محل تدفین شهیدان نصرالله و صفی الدین+ فیلم

مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غصرحضوری شد

نرخ بلیت مترو در سال 1404 تعیین شد

قیمت طلا، سکه و ارز 5 اسفندماه 1403؛ ریزش قیمت سکه، میلیونی شد

انتقاد تند مقام کارگری از حقوق 14 میلیون تومانی؛ فاجعه است

توسعه فناوری‌های هوشمند در صنعت نفت؛ راهبرد اصلی شرکت ملی نفت ایران

آمادگی حماس برای انجام مذاکرات درخصوص مرحله دوم توافق

نرخ افزایش بلیت مترو در سال 1404 مشخص شد

نمایندگان مجلس بیانیه دادند/ تجدید بیعت با آرمان‌های شهید نصرالله

انواع نهال به مدت 3روز فقط 28هزارتومن

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ها+ جدول

امادگی حماس برای انجام مذاکرات درخصوص مرحله دوم توافق

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت سکه امامی

قیمت دلار، یورو و پوند امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ افزایش قیمت دلار

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ها

هشدار جدی وزیر نیرو به مشترکان ب مصرف: برخورد جدی خواهیم کرد

هفته وکیل مدافع و استقلال کانون وکلا

نماینده مجلس: دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارند که با خرید یک جای برنج قیمت تعیین می‌کنند

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ها

پزشکیان: مشکلات ما حل شدنی است

وضعیت سلامت «پاپ فرانسیس» وخیم شد

تأکید بر تکریم جانبازان در مراکز درمانی

مصرف روزانه 20 میلیون لیتر بنزین در پایتخت

نفت ناچار به سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی است

صنعت نفت ناچار به سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی است

انتشار یک تصویر متفاوت در توئیتر قالیباف با هشتگ لبیک یا نصرالله

زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد؟

دیدار قریب الوقوع مکرون با ترامپ

چشم‌انداز بورس 1404 از نگاه رییس سازمان بورس؛ بدون تغییرات عمده؟

شرط ورود پول به بورس

جزئیات نوزدهمین عرضه اولیه امسال اعلام شد

تصاویری از سنگ مزار شهید سید حسن نصرالله + فیلم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی