بازار آریا

آخرين مطالب

زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد؟ گزارش ویژه

زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به محض دریافت سود سهام عدالت و گذشت مهلت قانونی، زمان واریز سود سهام عدالت سال 1402 اطلاع‌رسانی می‌شود.
همزمان با واریز سود سهام عدالت در آخرین ماه پاییز امسال، اخباری مبنی بر واریز دوباره سود به حساب صاحبان این سهام از گوشه و کنار به گوش رسید، اما تا این لحظه خبری از واریز جدیدی نبوده است.
مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در این باره در گفت‌وگو با اقتصادنیوز درباره زمان واریز سود سهام عدالت گفته بود: درباره سود سهام عدالت در سال مالی 1402 شرکت های سرمایه پذیر یا شرکت هایی که بخش هایی از سهام آنها در قالب سهام عدالت به مشمولان و سهامداران داده شده است، این نکته را باید بگوییم که مکاتبات از سوی شرکت سرمایه گذاری با این شرکت ها انجام شده و در حال دریافت سود از آنها هستیم.
او افزود: به محض دریافت این سود، یک برنامه زمان بندی اعلام می شود و مطابق آن، تقسیم سود میان سهامداران اتفاق می افتد.
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: همانطور که می دانید وقتی شرکت ها مجمع خود را برگزار می کنند، یک مهلت قانونی دارند که بر اساس آن باید سود را به حساب سهامداران از جمله سهامداران عدالت واریز کنند. بنابراین پیگیری ها برای دریافت این سود در حال انجام و به محض اینکه مبلغ قابل توجهی دریافت و زمان واریز اعلام شد، در رسانه های رسمی اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.
حاجیوند خطاب به صاحبان سهام عدالت تأکید کرد: برای دریافت سود سهام عدالت، سهامداران و عموم مردم نباید به هیچ سایتی مراجعه داشته باشند، روی پیام و پیوندی نباید کلیک یا مدرکی را در جایی بارگذاری کنند.
او گفت: سود سهام عدالت طبق روال سال های گذشته از طریق شماره شبای بانکی معتبری که از سوی سهامداران در سامانه سجام ارائه شده است، به حساب شان واریز می شود.
به گزارش اقتصادنیوز، پیش از این و در آذرماه امسال، دارندگان سبد سهام عدالت 492 هزار تومانی مبلغ 352 هزار تومان، 532 هزار تومانی مبلغ 380 هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی 716 هزار تومان سود دریافت کرده بودند.
تعداد مجامع برگزار شده برای سود سهام عدالت
به گزارش اقتصادنیوز، حاجی‌وند پیش از این و در تاریخ 27 بهمن ماه امسال درباره تعداد مجامع برگزار شده به باشگاه خبرنگاران گفته بود: از سال گذشته پس از مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر اینکه شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باید تا ابتدای شهریور 1403 برگزار کنند، 9 مجمع برگزار شد. با توجه به پایان یافتن این زمان قانونی، تمدید زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت پیشنهاد شد. شورای عالی با این پیشنهاد موافقت کرد و شرکت‌ها تا پایان اسفندماه 1403 فرصت دارند مجامع استان خود را برگزار کنند.
کدام استان ها مجامع را برگزار کردند؟
حاجی‌وند در ادامه در خصوص استان‌هایی که مجامع خود را برگزار کردند گفت: 9 شرکت سرمایه‌گذاری استانی عبارت‌اند از استان خراسان شمالی، زنجان، گیلان، مرکزی، اصفهان، کرمان، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی تاکنون مجمع خود را برگزار کردند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271546/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سبد خانوار 4 نفره در ونزوئلا 33 برابر حقوق یک معلم

صدور کیفرخواست متهمان قتل امیرمحمد خالقی

بحران انرژی و آزمون دشوار حاکمان جدید دمشق/ بحران انرژی و آزمون دشوار حاکمان جدید دمشق چیست؟

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن

سیاست‌های ترامپ در حوزه گاز به کاهش قیمت‌ها کمک می‌کند

پیش‌فروش جدید سایپا؛ عرضه سه محصول با شرایط خاص

توضیح عارف درباره برنامه دولت برای بازار نوروز و رمضان

رقص شمشیر روس‌ها بر گسل‌های شام/ پوتین دست به مهره شد

افزایش سن بازنشستگی برای اجرا ابلاغ شد

روایت تجارت نیوز از زنگ خطر جیره‌بندی آب

توقف رشد عرضه یکی از عاملان اصلی افزایش تولید نفت جهان

دهم اسفند ماه کالابرگ شارژ می‌شود و 11 قلم کالا را با آن می‌توان خرید

شناسایی 672 فرد فاقد پرونده مالیاتی با گردش مالی 175 هزار میلیارد تومان

پرواز تهران-تبریز در ارومیه بر زمین نشست/ ماجرا چیست؟

شیخ نعیم قاسم: ما بر پیمانی که بسته‌ایم پایبندیم

اسکار 2025 در این تاریخ برگزار می‌شود

بدون آزادسازی، خصوصی‌سازی محقق نمی‌شود

سخنان محمود سریع‌القلم، درباره روندهای اقتصاد سیاسی بین‌المللی در سال 2025

3.4 میلیارد برگه سهم در فرابورس خرید و فروش شد

چندوچون اعطای کالابرگ به این دهک‌ها/ مبلغ چقدر است؟

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق کارگران در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد

قیمت روز محصولات سایپا و ایران خودرو؛ کاهش قیمت در بازار خودرو

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

دیدار ظریف با سفیر ترکیه/ «مودت» سازوکاری برای ارتقای همکاری است

افزایش مجدد قیمت املاک و زمین

تصویر دست‌خط پیام رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع

تیزر جدید سریال پایتخت 7 منتشر شد + فیلم

شبه‌خصوصی‌سازی با اقتصاد ایران چه کرد؟ + فیلم

دور خیز رقبا برای نقش‌آفرینی در سوریه/ رونمایی از برگ برنده ترکیه در حیاط خلوت اعراب

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

آمادگی بغداد برای صادرات نفت کردستان عراق با خط لوله کرکوک-جیهان

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

پیاده‌سازی 3 ابر سیستم دیجیتال روی هشت میدان نفتی

پیاده‌سازی 3 ابرسیستم دیجیتال روی 8 میدان نفتی

کارفرمایان به بهانه افزایش تورم، دستمزد کارگران را سرکوب می‌کنند

قالیباف و عراقچی با رئیس‌جمهوری لبنان دیدار کردند

ورود پیکر مطهر شهید سیدحسن نصرالله به ورزشگاه+ فیلم

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

پیش‌بینی 3 منبع بین‌المللی از افزایش تقاضای نفت

مشاوره خانواده تلفنی رایگان 24 ساعته:در هر ساعت از شبانه‌روز!

تهران یخ می‌زند/ وضعیت جوی طی 2 روز آینده

فقیرترین کشورهای جهان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی

ارزان‌ترین گوشی‌های بازار اسفند 1403 + جدول

افت و خیز بازار طلا/ کاهش قیمت سکه در راه است؟

ورود قالیباف و عراقچی به مراسم تشییع شهید نصرالله+ فیلم

قیمت دلار در کشاکش عرضه و تقاضا

تسهیل دسترسی خانواده صنعت نفت به خدمات بهداشت و درمان

امضای 7 قرارداد فناورانه صنعت نفت در حاشیه همایش پتروتک

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی