بازار آریا

آخرين مطالب

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد در مشهد مقدس:

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند گزارش ویژه

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد گفت: امیدواریم پس از تایید هیئت امناء و هیئت مدیره، فرزندان شهدایی که حقوق بگیر ادارت دولتی هستند، در صندوق شاهد عضو شوند.

به گزارش «ایثار»، اسلام کریمی در نخستین همایش آموزشی توجیهی سراسری ادارات کل تسهیلات رفاهی، مسکن و امور گلزارهای بنیاد سراسر کشور که امروز یکم اسفند در مشهد برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا گفت: از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و 860 میلیارد تومان وام پرداخت شده و این رقم تا پایان سال به شش هزار و 500 میلیارد تومان می‌رسد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 75 هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران تحت پوشش بنیاد سراسر کشور از صندوق قرض الحسنه شاهد وام گرفته‌اند.
وی در خصوص عضویت فرزندان شهدا، تاکید کرد: نشست هیئت امنا صندوق قرض الحسنه شاهد در هفته سوم اسفند ماه تشکیل می‌شود، امیدواریم بستر عضویت در صندوق، برای فرزندان شهدایی که حقوق بگیر از ادارت دولتی هستند فراهم شود، اگر این موضوع تایید و ابلاغ شود از سال آینده فرزندان شهدا می‌توانند خدمات مخصوص این حوزه را دریافت کنند.
کریمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر صندوق قرض الحسنه شاهد 323 هزار عضو فعال دارد و امیدواریم این رقم به 500 هزار نفر افزایش یابد.
وی با بیان اینکه رضایتمندی از خدمات صندوق برای ما بسیار حائز اهمیت است، افزود: طبق نظر سنجی از اعضا، بیش از 97 درصد رضایتمندی از صندوق اعلام شده است که این واقعا بی‌نظیر هست دنبال این هستیم جمعیت بیشتری از جامعه ایثارگری بتواند از این خدمات بهره‌ببرند.
وی در خصوص افراد مشمول عضویت گفت: در حال حاضر همسر، فرزند و والدین شهدا، شخص جانبازان و آزادگان و تعدادی از همسران جانباز متوفی که حقوق و کمک معیشت خود را از بنیاد دریافت می‌کنند، می‌توانند عضو شوند.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد تاکید کرد: طرح عضویت فرزندان شهدای حقوق بگیر از ادارات دولتی در صندوق شاهد، در سال جاری به صورت کامل همراه با جزئیات از سایت ایثار اعلام خواهد شد.
در این همایش که میثم اروز تسهیلات رفاهی و سرپرست اداره کل مسکن و امور گلزارها، حجت اله امانی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و صدیقه خدیوی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی حضور داشتند، روسا و کارشناسان حوزه تسهیلات و مسکن سئوالات خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اوکراین تسلیم ترامپ شد/ معادن اوکراین در اختیار آمریکا قرار گرفت

تغییر و تحولات ترامپ در پنتاگون/ رئیس ستاد مشترک ارتش برکنار شد

کمک نظامی 20 میلیارد یورویی در راه اوکراین/ اروپا جای خالی آمریکا را پر کرد

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران

سالم‌ترین غذاها برای بهبود زخم معده

مهمترین فواید این سرکه برای پوست

بیماری‌هایی که به خاطر نبخشیدن دیگران سراغ‌تان می‌آید

علائمی که می‌گویند شما بیماری کلیوی دارید

کمبود این ویتامین‌ها شما را مضطرب می‌کند

بهترین ترفند برق انداختن سینک ظرفشویی

نقش فرزندان در کاهش خطرات خانه‌تکانی برای سالمندان

این ماده غذایی شما را از سفید شدن مو دور نگه می‌دارد

علت خالی کردن بدن در ورزش

پولدارها حق فقرا را می‌خورند؟

اهمیت ویتامین D بر رشد اسکلتی جنین و زایمان مادر

گیاه‌خواری؛ انتخابی سالم یا چالشی تغذیه‌ای؟

7 توصیه طلایی به مردان میانسال/ اسامی بیماری‌هایی که این مردان را تهدید می‌کند

اعتراف وزیر خارجه آمریکا به مخالفت شرکای منطقه‌ای با طرح ترامپ

علت ابتلای افراد افسرده به انواع بیماری‌ها

دیدار مشورتی سران کشورهای حاشیه خلیج فارس، اردن و مصر درباره غزه

تهدید ترامپ به ادامه وضع تعرفه‌های گمرکی

اطفای آتش‌سوزی یک انبار در خیابان شوش

استقبال واشنگتن از تایید مجدد اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران

فقط 25 میلیون نفر در ایران کار می‌کنند

ترامپ نمی‌تواند برای FATF تصمیم‌گیری کند/ در راستای اصول حکمرانی داخلی FATF، تمام رؤسای مشترک موظف‌اند با بی‌طرفی و عینیت عمل کنند

ادعای کاخ سفید درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین در زمان ترامپ!

شهادت 100 فلسطینی پس از توافق آتش‌بس/ اسرائیل از اجرای پروتکل‌های بشردوستانه جلوگیری می‌کند

تعیین مهلت توافق بین حماس و اسرائیل از سوی آمریکا

آمارهایی که فکر شما را درگیر می‌کند/ ویدئو

پیشتازان وام فرزندآوری

زمان‌ پرداخت‌های سازمان تامین اجتماعی در اسفندماه

اصلاح در کار نیست، بورس راکد است

پادگان 06 تحویل شهرداری تهران شد

4 زخمی در حمله گرگها به روستای گوگرد خوی

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند

«نه» قاطع به ترامپ

شرط ماندگاری ایران در بازار جهانی صنایع معدنی

جنگ تعرفه‏‌ای با اسلحه معدنی

19 نکته درباره فلزات نقره‌ای

متد بازیگری بزرگان صنعت غذا در بازار عراق

بازطراحی نفوذ انرژی آمریکا به آسیا

تعدیل ساختاری در صنعت پتروشیمی

کریدور عشق‏‏‏‏‏‌آباد و فرصت‌های طلایی برای ایران

افزایش بدهی‌های خارجی ترکیه

هجمه‌ها باعث نمی‌شود از جنگ اقتصادی غافل شویم

چشم‏‏‌انداز صعودی دلار

آمار معاملات هفتگی - 1403/12/04

بازدهی 88 درصد صنایع منفی شد

آگاهانه سلامتی را در اولویت قرار دهید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی