بازار آریا

آخرين مطالب

تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند/ آلودگی هوا افزایش می‌یابد گزارش ویژه

تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند/ آلودگی هوا افزایش می‌یابد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن پیش‌بینی بارش برف و کاهش دما طی جمعه تا دوشنبه (3 تا 6 اسفندماه) نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران تا فردا (2 اسفند) هشدار داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ آورده است: از چهارشنبه تا پنج شنبه (1 و 2 اسفندماه) افزایش آلاینده‌های جوی به‌ویژه ذرات معلق کوچک‌تر از 2.5 میکرون در مناطق مرکزی و نیمه جنوبی استان تهران پیش‌بینی می‌شود.
با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه و پایداری جو به‌ویژه طی ساعات عصر و شب تا اوایل صبح، افزایش نسبی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع انتشار آلاینده های جوی در بعضی ساعت‌ها هوای ناسالم برای تمام گروه‌ها به‌ویژه در مناطق مرکزی و جنوبی شهر تهران نسبت به کاهش ترددهای غیر ضروری به‌ویژه برای کودکان و سالمندان و افراد دارای بیماریهای قلبی و تنفسی در مناطق پر تردد شهری، پرهیز از فعالیت‌های ورزشی و پرتحرک به‌طور طولانی مدت در فضای باز مناطق پرتردد شهری در ساعت‌های اوج انباشت آلاینده‌ها، تا حد امکان استفاده از ناوگان عمومی حمل و نقل و مدیریت منابع ثابت و متحرک تولید آلاینده‌های هوا توصیه می‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


تهران 18 روز هوای آلوده در بهمن‌ماه داشت بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران طی بهمن‌ماه امسال تهرانی‌ها 12 روز هوای قابل قبول و 16 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز هوای ناسالم برای همخه را تنفس کردند.
بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، از بامداد جمعه تا دوشنبه (3 تا 6 اسفندماه) با نفوذ سامانه بارشی در سطح استان آسمان ابری و به‌تدریج بارش برف و مه گاهی کولاک برف در نواحی شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها مه رقیق و گاهی رگبار باران و رعد و برق در مناطق مرکزی و جنوبی مورد انتظار است.
از روز جمعه تا دوشنبه روند کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای 15- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


بارش پراکنده در این مناطق سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز (سه‌شنبه) در منطقه خراسان، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال سیستان و بلوچستان، همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی، رگبار پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.
آسمان تهران فردا (2 اسفندماه) نیمه‌ابری و غبار محلی، گاهی وزش باد با حداقل دمای 6 و حداکثر دمای 13 درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه (3 اسفندماه) نیمه‌ابری تا ابری، وزش باد و گاهی بارش باران با حداقل دمای 5 و حداکثر دمای 12 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهمیت ویتامین D بر رشد اسکلتی جنین و زایمان مادر

گیاه‌خواری؛ انتخابی سالم یا چالشی تغذیه‌ای؟

7 توصیه طلایی به مردان میانسال/ اسامی بیماری‌هایی که این مردان را تهدید می‌کند

اعتراف وزیر خارجه آمریکا به مخالفت شرکای منطقه‌ای با طرح ترامپ

علت ابتلای افراد افسرده به انواع بیماری‌ها

دیدار مشورتی سران کشورهای حاشیه خلیج فارس، اردن و مصر درباره غزه

تهدید ترامپ به ادامه وضع تعرفه‌های گمرکی

اطفای آتش‌سوزی یک انبار در خیابان شوش

استقبال واشنگتن از تایید مجدد اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران

فقط 25 میلیون نفر در ایران کار می‌کنند

ترامپ نمی‌تواند برای FATF تصمیم‌گیری کند/ در راستای اصول حکمرانی داخلی FATF، تمام رؤسای مشترک موظف‌اند با بی‌طرفی و عینیت عمل کنند

ادعای کاخ سفید درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین در زمان ترامپ!

شهادت 100 فلسطینی پس از توافق آتش‌بس/ اسرائیل از اجرای پروتکل‌های بشردوستانه جلوگیری می‌کند

تعیین مهلت توافق بین حماس و اسرائیل از سوی آمریکا

آمارهایی که فکر شما را درگیر می‌کند/ ویدئو

پیشتازان وام فرزندآوری

زمان‌ پرداخت‌های سازمان تامین اجتماعی در اسفندماه

اصلاح در کار نیست، بورس راکد است

پادگان 06 تحویل شهرداری تهران شد

4 زخمی در حمله گرگها به روستای گوگرد خوی

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند

«نه» قاطع به ترامپ

شرط ماندگاری ایران در بازار جهانی صنایع معدنی

جنگ تعرفه‏‌ای با اسلحه معدنی

19 نکته درباره فلزات نقره‌ای

متد بازیگری بزرگان صنعت غذا در بازار عراق

بازطراحی نفوذ انرژی آمریکا به آسیا

تعدیل ساختاری در صنعت پتروشیمی

کریدور عشق‏‏‏‏‏‌آباد و فرصت‌های طلایی برای ایران

افزایش بدهی‌های خارجی ترکیه

هجمه‌ها باعث نمی‌شود از جنگ اقتصادی غافل شویم

چشم‏‏‌انداز صعودی دلار

آمار معاملات هفتگی - 1403/12/04

بازدهی 88 درصد صنایع منفی شد

آگاهانه سلامتی را در اولویت قرار دهید

چرا «مقیاس‏‏‌پذیری» مختص موفق‏‏‌ترین شرکت‏‏‌هاست؟

هوش مصنوعی چطور به کمک مدیران می‏‏‌آید؟

«زندگی بدون من» درکتاب‌فروشی‌ها

بزرگداشت زنده‌یاد صادق بریرانی در خانه هنرمندان

واکنش تند حامد بهداد به حاشیه سازی علیه «پیر پسر»

شنبه پرماجرا

خدا رحم کند!

قرعه‌ای با طعم مرگ

در پناه حاشیه!

کرمان؛ نقطه آغازی برای ایکس 77

طرح‌‌‌های توسعه‌‌‌ای «هرمز»؛ محور بازدید مدیران فولاد هرمزگان

موفقیت «شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌‌گهر» در یک جشنواره ملی

داخلی‏‏‌سازی؛ دستور کار مهم تاپیکو در صنعت پتروشیمی

زنجیره فولاد - 1403/12/04

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی