بازار آریا

آخرين مطالب

انتقاد یک نماینده از اقدام خبرساز رسایی/ چرا باید در جلسه غیرعلنی فیلم گرفته و منتشر شود؟ اقتصاد ایران

انتقاد یک نماینده از اقدام خبرساز رسایی/ چرا باید در جلسه غیرعلنی فیلم گرفته و منتشر شود؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایلنا : نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به فیلم منتشر شده صحن غیرعلنی دیروز، گفت: چرا باید در جلسه غیرعلنی فیلم گرفته و منتشر شود، آیا این درست است؟ با چه حقی این اتفاق در جلسه غیرعلنی رخ داده است.
احد آزادیخواه در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، اول اسفندماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکری بات استناد به ماده 22 آئین نامه داخلی مجلس، گفت: من یک سوال و تذکر دارم انتظار می رود هیات رئیسه مجلس به آن پاسخ دهد؛ برابر ماده 107 هیات رئیسه می تواند تمام یا بخشی از جلسه را به یکی از امور مهم و اساسی اختصاص دهد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چه امری مهم تر از معیشت مردم، تورم، گرانی و سفره خالی مردم وجود دارد، امروز مجلس نشان داد که اراده آن در رأس امور است، معیشت مردم از مجلس قبل پیگیری می شد؛ دیروز بیش از 3 ساعت از زمان مجلس را به بررسی سفره مردم مهم ترین موضوع اختصاص دادیم، سخن از یک میلیارد دلار به اذن رهبر انقلاب بوده است چرا بی توجهی به تصمیمات کشور باید صورت بگیرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


حمید رسایی: انتشار فیلم سخنرانی‌ام در جلسه دیروز مجلس به هیچ‌وجه غیرقانونی نبود حمید رسایی درباره انتشار فیلم سخنرانی‌اش در جلسه غیرعلنی مجلس گفت: انتشار آن سه دقیقه دیروز به هیچ‌وجه غیرقانونی نبود، چون جلسه غیر علنی نبود و حتی پیشنهاد می‌کنم کل جلسه دیروز را منتشر کنید و این خلاف آیین‌نامه نیست. در آیین‌نامه این آداب و شرایط گذاشته شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: ما بدهکار مردم هستیم اما دیروز اقدام مثبت مجلس موجب شد که این نوید از طرف رئیس جمهور و رئیس قوه مقننه داده شود، سخن از کالابرگی بود که در کمتر از 10 روز به ماه مبارک رمضان باقی مانده به دهک های سوم و حتی 7 دهک جامعه پرداخت شود، ما مدیون مردم هستیم، دیروز راه حل گرانی ها به صورت ویژه مطرح شد.
نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به فیلم منتشر شده صحن غیرعلنی دیروز، گفت: چرا باید در جلسه غیرعلنی فیلم گرفته و منتشر شود، آیا این درست است؟ با چه حقی این اتفاق در جلسه غیرعلنی رخ داده است.
حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس در پاسخ به نماینده ملایر، گفت: ما دو گونه جلسات غیرعلنی داریم، نخست جلسه ای که به صورت غیرعلنی شکل می گیرد و رأی گیری آن را باید اعلام کنیم؛ اما جلسه غیرعلنی و غیر رسمی همچون جلسه دیروز رأی گیری صورت نگرفته است یعنی این جلسه توافقی بین دولت و مجلس بوده است، برادر رسایی با انتشار فیلم به دنبال این بوده که بگوید این جلسه غیر رسمی و غیرعلنی بوده است، امیدواریم دوستان به همین مسئله اکتفا کنند تا شبهات برطرف شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270208/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعیین مهلت توافق بین حماس و اسرائیل از سوی آمریکا

آمارهایی که فکر شما را درگیر می‌کند/ ویدئو

پیشتازان وام فرزندآوری

زمان‌ پرداخت‌های سازمان تامین اجتماعی در اسفندماه

اصلاح در کار نیست، بورس راکد است

پادگان 06 تحویل شهرداری تهران شد

4 زخمی در حمله گرگها به روستای گوگرد خوی

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند

«نه» قاطع به ترامپ

شرط ماندگاری ایران در بازار جهانی صنایع معدنی

جنگ تعرفه‏‌ای با اسلحه معدنی

19 نکته درباره فلزات نقره‌ای

متد بازیگری بزرگان صنعت غذا در بازار عراق

بازطراحی نفوذ انرژی آمریکا به آسیا

تعدیل ساختاری در صنعت پتروشیمی

کریدور عشق‏‏‏‏‏‌آباد و فرصت‌های طلایی برای ایران

افزایش بدهی‌های خارجی ترکیه

هجمه‌ها باعث نمی‌شود از جنگ اقتصادی غافل شویم

چشم‏‏‌انداز صعودی دلار

آمار معاملات هفتگی - 1403/12/04

بازدهی 88 درصد صنایع منفی شد

آگاهانه سلامتی را در اولویت قرار دهید

چرا «مقیاس‏‏‌پذیری» مختص موفق‏‏‌ترین شرکت‏‏‌هاست؟

هوش مصنوعی چطور به کمک مدیران می‏‏‌آید؟

«زندگی بدون من» درکتاب‌فروشی‌ها

بزرگداشت زنده‌یاد صادق بریرانی در خانه هنرمندان

واکنش تند حامد بهداد به حاشیه سازی علیه «پیر پسر»

شنبه پرماجرا

خدا رحم کند!

قرعه‌ای با طعم مرگ

در پناه حاشیه!

کرمان؛ نقطه آغازی برای ایکس 77

طرح‌‌‌های توسعه‌‌‌ای «هرمز»؛ محور بازدید مدیران فولاد هرمزگان

موفقیت «شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌‌گهر» در یک جشنواره ملی

داخلی‏‏‌سازی؛ دستور کار مهم تاپیکو در صنعت پتروشیمی

زنجیره فولاد - 1403/12/04

بازار آتی - 1403/12/04

آغاز معامله گواهی سپرده گاز طبیعی در بورس انرژی

مس نزولی شد

تکانه های قیمتی در بازار میلگرد

آغاز هوشمند‌سازی صنعت تایر کشور

نیروگاه مشهد نوسازی می‌شود

آی‌فون 9 درصد گران می‌شود

گام اول رفع فیلترینگ ضعیف برداشته شد

آی‌فون ارزان‌قیمت با ویژگی‌های گران‌قیمت رونمایی شد

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

رفع ناترازی انرژی در عصر داده‌ها

ترامپ: ساخت کارخانه تسلا در هند ناعادلانه است

آلمان؛ درگیر بحران خودروسازی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی