بازار آریا

آخرين مطالب

ارزیابی مثبت روسیه از نشست ریاض اقتصاد جهان

ارزیابی مثبت روسیه از نشست ریاض
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : نشست ریاض، نخستین نشست سطح بالای میان روسیه و آمریکا در عربستان سعودی طی سه سال گذشته است. آخرین دیدار حضوری بین وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا در ژانویه 2022، یک ماه پیش از آغاز جنگ در اوکراین، برگزار شد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اینکه نشست ریاض و مذاکره آمریکا و روسیه مثبت و سازنده بود، تاکید کرد که نکته اصلی درباره مذاکرات ریاض این است که تماس برقرار شد.
روز سه‌شنبه هیأت‌های روسیه و آمریکا، مذاکراتی را در سطح عالی‌رتبه در عربستان سعودی با هدف احیای روابط دیپلماتیک و هموار کردن راه برای حل و فصل مناقشه اوکراین برگزار کردند. این نشست با حضور وزیر خارجه عربستان و تیم آمریکایی به ریاست «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا و تیم روس به ریاست «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه برگزار شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


فرزین به روسیه رفت/ علت چیست؟ فرزین در جریان سفر اخیر رئیس‌جمهور به مسکو گفت: پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شده و ارز دو کشور نیز بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار گرفت.
مقام‌های روسی پیش‌تر گفته بودند که اهداف اصلی این مذاکرات شامل «احیای کامل روابط روسیه و آمریکا»، «آمادگی برای مذاکرات احتمالی درباره بحران اوکراین» و «زمینه‌سازی برای دیداری میان پوتین و ترامپ» است. این مذاکرات حساس پس از تماس تلفنی هفته گذشته بین «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهور آمریکا و روسیه ممکن شد.
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت: «نکته اصلی در مورد دیدار هیئت‌های روسیه و آمریکا در ریاض این است که تماس برقرار شد و طرفین آن را مثبت توصیف کردند.»
زاخارووا به رادیو ریانووستی گفت: «مهمترین چیز این است که تماس برقرار شد و هر دو طرف آن را با لحنی مثبت و با لحنی سازنده توصیف می‌کنند. این مهمترین چیز است.»
در پی این نشست، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در نشست خبری مشترک با همتای ترکیه‌ای خود، از نشست اخیر روسیه و آمریکا در عربستان سعودی، به‌علت «عدم حضور اوکراین»، انتقاد کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270140/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعیین مهلت توافق بین حماس و اسرائیل از سوی آمریکا

آمارهایی که فکر شما را درگیر می‌کند/ ویدئو

پیشتازان وام فرزندآوری

زمان‌ پرداخت‌های سازمان تامین اجتماعی در اسفندماه

اصلاح در کار نیست، بورس راکد است

پادگان 06 تحویل شهرداری تهران شد

4 زخمی در حمله گرگها به روستای گوگرد خوی

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند

«نه» قاطع به ترامپ

شرط ماندگاری ایران در بازار جهانی صنایع معدنی

جنگ تعرفه‏‌ای با اسلحه معدنی

19 نکته درباره فلزات نقره‌ای

متد بازیگری بزرگان صنعت غذا در بازار عراق

بازطراحی نفوذ انرژی آمریکا به آسیا

تعدیل ساختاری در صنعت پتروشیمی

کریدور عشق‏‏‏‏‏‌آباد و فرصت‌های طلایی برای ایران

افزایش بدهی‌های خارجی ترکیه

هجمه‌ها باعث نمی‌شود از جنگ اقتصادی غافل شویم

چشم‏‏‌انداز صعودی دلار

آمار معاملات هفتگی - 1403/12/04

بازدهی 88 درصد صنایع منفی شد

آگاهانه سلامتی را در اولویت قرار دهید

چرا «مقیاس‏‏‌پذیری» مختص موفق‏‏‌ترین شرکت‏‏‌هاست؟

هوش مصنوعی چطور به کمک مدیران می‏‏‌آید؟

«زندگی بدون من» درکتاب‌فروشی‌ها

بزرگداشت زنده‌یاد صادق بریرانی در خانه هنرمندان

واکنش تند حامد بهداد به حاشیه سازی علیه «پیر پسر»

شنبه پرماجرا

خدا رحم کند!

قرعه‌ای با طعم مرگ

در پناه حاشیه!

کرمان؛ نقطه آغازی برای ایکس 77

طرح‌‌‌های توسعه‌‌‌ای «هرمز»؛ محور بازدید مدیران فولاد هرمزگان

موفقیت «شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌‌گهر» در یک جشنواره ملی

داخلی‏‏‌سازی؛ دستور کار مهم تاپیکو در صنعت پتروشیمی

زنجیره فولاد - 1403/12/04

بازار آتی - 1403/12/04

آغاز معامله گواهی سپرده گاز طبیعی در بورس انرژی

مس نزولی شد

تکانه های قیمتی در بازار میلگرد

آغاز هوشمند‌سازی صنعت تایر کشور

نیروگاه مشهد نوسازی می‌شود

آی‌فون 9 درصد گران می‌شود

گام اول رفع فیلترینگ ضعیف برداشته شد

آی‌فون ارزان‌قیمت با ویژگی‌های گران‌قیمت رونمایی شد

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

رفع ناترازی انرژی در عصر داده‌ها

ترامپ: ساخت کارخانه تسلا در هند ناعادلانه است

آلمان؛ درگیر بحران خودروسازی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی