بازار آریا

آخرين مطالب

تحویل 18.9 میلیارد سوخت مایع به نیروگاه‌ها بر اساس ارقام رسمی وزارت نیرو اقتصاد ایران

تحویل 18.9 میلیارد سوخت مایع به نیروگاه‌ها بر اساس ارقام رسمی وزارت نیرو
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش 40 درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها در سال جاری خبر داد و گفت: در سال 1403 بر مبنای ارقام رسمی سامانه برق حرارتی وزارت نیرو در مجموع 18.9 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم.

به گزارش خبرنگار شانا، محمدصادق عظیمی‌فر امروز (پنجشنبه، 25 بهمن) با بیان اینکه سبد سوخت نیروگاه‌ها شامل گاز، نفت‌گاز و نفت‌کوره می‌شود، اظهار کرد: بخشی از سبد سوخت که متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران است، نفت‌گاز و نفت‌کوره است.
وی با اشاره به اینکه در تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها تکلیفی که نهادهای بالادستی به وزارت نفت، تعیین کرده بودند، تحویل روزانه 50 میلیون لیتر نفت‌گاز در بهمن‌ بود، افزود: خوشبختانه با اهتمامی که همکارانم در پالایشگاه‌های کشور و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران داشتند، در بهمن‌ 54 میلیون لیتر به‌صورت میانگین روزانه نفت‌گاز تحویل نیروگاه‌ها شده است، یعنی فراتر از تکلیفی که نهادهای بالادستی به‌عهده ما گذاشته بودند.
تحویل 117 میلیون لیتر سوخت به نیروگاه‌ها
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه روز گذشته (چهارشنبه، 24 بهمن) مجموع سوخت تحویلی به نیروگاه‌ها 117 میلیون لیتر بوده است، گفت: این مقدار شامل 79 میلیون لیتر نفت‌گاز و 38 میلیون لیتر نفت‌کوره می‌شود. پارسال در همین روز، تحویل سوخت ما حدود 31 میلیون لیتر نفت‌گاز و 26 میلیون لیتر نفت‌کوره بوده است؛ یعنی چیزی حدود 60 میلیون لیتر بیشتر از سال قبل سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل شده است.
عظیمی‌فر ادامه داد: در روزهای 22 و 23 بهمن در نیروگاه‌های تهران هیچ مشکلی نداشتیم و در آن روزها سوخت بیش از نیاز نیروگاه‌ها تأمین شده بود. منتها همان‌طور که وزیر نفت بیان کردند، قطعی برق به‌دلیل مشکل در شبکه برق بود.
وی با اشاره به اینکه بر مبنای ارقام رسمی سامانه برق حرارتی وزارت نیرو، ما در سال 1403 در مجموع 18.9 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم، گفت: این عدد در سال قبل چیزی حدود 13.5 میلیارد لیتر بوده است، یعنی امسال 40 درصد سوخت مایع بیشتری به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم.
برای تأمین سوخت نیروگاه‌ها مسئله خاصی نداریم
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در بهمن‌ امسال تکلیف ما روزانه 50 میلیون لیتر نفت‌گاز بوده درحالی‌که تحویلی که ما به نیروگاه‌ها داشته‌ایم، 54 میلیون لیتر بوده است، بیان کرد: از این رو مستند به سامانه برق حرارتی ما در تأمین سوخت نیروگاه‌ها مشکل خاصی نداریم.
عظیمی‌فر وضع ذخایر نیروگاه‌های تهران را مطلوب عنوان کرد و افزود: قطعی چند روز گذشته مربوط به مشکل شبکه برق بود که به لطف خدا، همکارانمان در وزارت نیرو به‌سرعت آن را مرتفع کردند و هم‌اکنون وضع رو به بهبود است و مشکلی در شبکه تحویل سوخت به نیروگاه‌ها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه وضع اورهال نیروگاه‌ها در حوزه وزارت نیرو است، گفت: منتها در بحث تأمین سوخت، وضع ما در سوخت مایع که در حوزه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران است، مطلوب است. روز گذشته 117 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ شد که نسبت به روز مشابه سال قبل، 60 میلیون لیتر افزایش داشته است.
بیش از گذشته سوخت تأمین کردیم
معاون وزیر نفت با تأکید بر اینکه این افزایش به پشتوانه افزایش تولیدی است که ما در پالایشگاه‌های نفت کشور داشته‌ایم و توانسته‌ایم به‌صورت میانگین روزانه 121 میلیون لیتر نفت‌گاز در پالایشگاه‌ها تولید کنیم که نسبت به بهمن 1402، 14 میلیون لیتر بیشتر بوده است،
عظیمی‌فر تصریح کرد: بهمن پارسال میانگین تحویل نفت‌گاز به نیروگاه‌ها 39 میلیون لیتر در روز بوده است، اما در بهمن امسال توانسته‌ایم روزانه 54 میلیون لیتر به‌صورت میانگین تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه ما قبل از این هم مشکلی در تأمین سوخت نیروگاه‌ها نداشتیم، افزود: منتها مسئله اینجاست که سبد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده می‌شود. ما مکلف به تأمین سوخت هستیم و بیش از سال گذشته نیز تأمین کرده‌ایم. منتها اینکه این سبد سوخت به چه نحوی مصرف شود، بحث دیگری است.
معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه روز گذشته مصرف گاز نیروگاه‌های برق حرارتی 75 میلیون مترمکعب بوده است، گفت: البته اگر نیروگاه‌های صنایع را هم اضافه کنیم این مقدار به بیش از 90 میلیون مترمکعب می‌رسد. مصرف نفت‌گاز نیروگاه‌ها تقریباً 80 میلیون لیتر و مصرف نفت‌کوره حدود 38 میلیون لیتر بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1266768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حسین راغفر : قیمت دلار به بالای 100 هزار تومان / وضعیت بازار ارز، خوراک براندازی است

نکاتی مهم برای خرید طلای آنلاین

موج جدید حملات اسرائیل به لبنان

سازمان هواپیمایی لبنان اطلاعیه داد/ علت لغو پرواز تهران - بیروت چه بود؟

رایزنی سفیر ایران با یک مقام قزاقستانی

محورهای هراز و چالوس بازگشایی شد

ترامپ برای این کشورها خط و نشان کشید

قتل دلخراش جوان 19 ساله توسط سارقان زورگیر

ماجرای بسته معیشتی ماه رمضان چیست؟

رایزنی سفیر ایران با این مقام قزاقستانی

ساعت هوشمند اپل خود را به مچ پا ببندید!

سیاست فرزین برای کاهش دلار 90 هزار تومانی چیست؟/ سکانداران بانک مرکزی جز حرف‌های تکراری کاری نمی‌کنند

هشدار مهم یک تحلیلگر اقتصادی

خبر خوش درباره بسته معیشتی ماه رمضان

گشوده شدن بازارهای 15 کشور به روی تجارت ایران

اعتراضات در لبنان در پی لغو پرواز‌های تهران - بیروت

توضیح کمیسیون اقتصادی درباره بسته معیشتی رمضان

سفیر ایران با وزیر خارجه قزاقستان رایزنی کرد

خانه احزاب سیاسی تشکیل شد

دومین قطار ملی به خط پایان رسید

پتروشیمی‌ها به کمک تولید برق آمدند

حمایت ایران از تقویت همکاری‌های اقتصادی در چارچوب «دی 8»

رابرت کندی وزیر بهداشت آمریکا شد

بازار طلای آبشده همچنان پیشتاز در رشد+ فیلم

سخنگوی دولت: برگزاری هر نوع تجمعی نیاز به مجوز دارد

واکنش تند و تیز مشاور رهبری به مذاکره با آمریکا

بازار ارز تغییر فاز داد؛ قیمت درهم امارات و ریال عمان بر مدار صعود/ پشت پرده شراکت 200 میلیاردی ترکیه با اعراب

امضای دستورات اجرایی جدید توسط ترامپ/ تعرفه‌های «متقابل» اعمال می‌شود

اعطای 100 بسته معیشتی بین این افراد

خودروساز مشهور چینی از بازار ایران خارج شد

اعتراض لبنانی‌ها به جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت

درخواست اعضای کنگره از ترامپ درباره غزه

توضیح دانشگاه تهران درباره علت فوت یک دانشجو

خرید نهال گردو ضمانتی کمتر از نرخ دولتی با 37 هزار تومان

راغفر: دلار به بالای 110 هزار تومان می رسد/ نظام باید بین بقای خودش و بقای مافیاها یکی را انتخاب کند

توضیح دانشگاه تهران درباره علت فوت دانشجو

ارسال نامه نرخ جدید خوراک به 27 شرکت+ عکس

بازار خودرو؛ ارزان‌ها داغ و لاکچری ها کماکان در رکود ماندند

مترو تهران اطلاعیه داد/ توضیح درباره حادثه ایستگاه شهدای هفتم تیر

وزارت علوم پیام تسلیت داد

نوبخت برای کنترل قیمت دلار به پزشکیان راهکار داد

نقش آفرینی اصناف و بازاریان استان اردبیل در تحقق شعار سال

ترامپ مهمان ضیافت اقتصادی عربستان در قلب آمریکا/ روابط ریاض و واشنگتن ترمیم می‌شود؟

ترامپ مهمان ضیافت اقتصادی عربستان در قلب آمریکا/ آغاز بده بستان ساکن کاخ سفید و بن سلمان؟

آنچه درباره سرمایه‌گذاری مسی عربستان باید بدانیم+ فیلم

توسعه دانش محور صنعت دامپزشکی طیور

زمین سفت است نمی‌توانیم شخم بزنیم با هم دعوا می‌کنیم

4 شگرد خطرناک اتباع خارجی برای خرید ملک در ایران!

آمادگی کامل نیروهای عملیاتی هلال احمر در 2 استان

بیت‌کوین ریزش کرد/ تتر چقدر قیمت خورد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی