بازار آریا

آخرين مطالب

انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی دشمن را ناکام خواهد گذاشت اقتصاد ایران

انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی دشمن را ناکام خواهد گذاشت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - امام‌جمعه کرمانشاه گفت : دشمنان بدانند که همان‌گونه که انقلاب اسلامی در سایر عرصه‌ها به موفقیت رسیده است، در حوزه اقتصادی نیز دشمن را ناکام خواهد گذاشت. هرچند مشکلات معیشتی و تورم وجود دارد، اما ملت ایران این چالش‌ها را نیز پشت سر خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ جمعه نوزدهم بهمن _ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه ضمن دعوت همگان به تقوای الهی با تبریک نوزدهم بهمن‌، روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: این روز به پاسداشت اقدام تاریخی همافران نیروی هوایی در سال 1357 نام‌گذاری شده است؛ اقدامی که در بحبوحه انقلاب، با وجود خطرات بسیار، در مدرسه رفاه رقم خورد و همافران با لباس نظامی در مقابل امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.
وی افزود: این حرکت شجاعانه، نشان داد که ارتش از مردم جدا نیست و در کنار آنان ایستاده است. رژیم ستم‌شاهی که به ارتش تکیه داشت، تصور می‌کرد نیروهای نظامی در برابر مردم خواهند ایستاد، اما این اقدام همافران، کمر رژیم را شکست و نشان داد که ارتش به ملت پیوسته است. شعار «ارتش فدای ملت، ملت فدای ارتش» در آن دوران، بیانگر پیوند عمیق میان مردم و نیروهای مسلح بود.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در بیست‌ودوم بهمن‌ماه، این روز را به تمام ملت ایران، جبهه مقاومت، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، آزادگان و تمام کسانی که برای این انقلاب فداکاری کرده‌اند، تبریک گفت و اظهار داشت: راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن امسال نیز همچون سال‌های گذشته، باشکوه برگزار خواهد شد. مردم بار دیگر با حضور حماسی خود، به دشمنان نشان خواهند داد که پای انقلاب و آرمان‌های آن ایستاده‌اند.
وی همچنین با اشاره به هم‌زمانی 22 بهمن‌ماه با سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) تأکید کرد: انتظار می‌رود جوانان و نوجوانان کشور، با الگوگیری از حضرت علی‌اکبر (ع)، حضوری پرشور و پررنگ در راهپیمایی 22 بهمن داشته باشند و بار دیگر ثابت کنند که پیروان واقعی اهل‌بیت (ع) هستند.
حجت الاسلام غفوری در ادامه، به صدور بیانیه گام دوم انقلاب در سال 1397 اشاره کرد و آن را از اسناد مهم تاریخ انقلاب دانست و بیان داشت: این بیانیه، نقشه راه جمهوری اسلامی برای چهل سال آینده است و لازم است که جوانان، دانشجویان، فرهنگیان و همه اقشار جامعه، این سند را به‌دقت مطالعه کرده و سرلوحه حرکت خود قرار دهند.
وی در ادامه به تشریح نقش انقلاب اسلامی در توقف انحطاط تاریخی ایران پرداخت و با اشاره به دوران رضاخان، بیان کرد: رضاخان را انگلیسی‌ها بر سر کار آوردند. او از ابتدا عنصری وابسته بود و تصمیماتش کاملاً در راستای منافع غربی‌ها اتخاذ می‌شد. در نتیجه، کشور با سرعت زیادی دچار انحطاط شد و مردم روزبه‌روز فقیرتر و ضعیف‌تر شدند. در جریان جنگ‌های جهانی اول و دوم، میلیون‌ها نفر از ایرانیان در اثر قحطی جان باختند، درحالی‌که ارتشی که وجود آن تنها اسمی بود، نتوانست از کشور دفاع کند.
خطیب جمعه کرمانشاه بیان کرد: در دوران محمدرضا پهلوی نیز ابتدا انگلیسی‌ها و پس از کودتای 28 مرداد، آمریکایی‌ها او را سر کار آوردند. ایران به کشوری کاملاً وابسته تبدیل شد و مستشاران خارجی بر همه امور مسلط بودند. حتی ارتش ایران بدون اجازه مستشاران آمریکایی حق هیچ‌گونه اقدامی نداشت.
وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، مسیر 200 ساله انحطاط را متوقف کرد و عزت، استقلال و شکوفایی استعدادها را به ملت ایران بازگرداند. انقلاب، کشور را از وابستگی نجات داد و با وجود همه تحریم‌ها، جنگ‌ها و فشارهای دشمنان، مسیر پیشرفت و تعالی را برای ایران اسلامی هموار کرد.
حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به پیشرفت‌های علمی و نظامی ایران گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به جایگاهی از قدرت و عزت رسیده است که حتی دشمنان نیز به آن اذعان دارند. در حوزه دفاعی، صنایع موشکی و فضایی، کشور به خودکفایی رسیده و با وجود تحریم‌ها، ماهواره‌های متعددی را به فضا پرتاب کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از رئیس‌جمهور آمریکا خواسته است که به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند. اما رئیس‌جمهور آمریکا اعتراف کرده که جمهوری اسلامی ایران امروز بسیار قوی‌تر از گذشته است.
امام‌جمعه کرمانشاه در ادامه افزود: دشمنان بدانند که همان‌گونه که انقلاب اسلامی در سایر عرصه‌ها به موفقیت رسیده است، در حوزه اقتصادی نیز دشمن را ناکام خواهد گذاشت. هرچند مشکلات معیشتی و تورم وجود دارد، اما ملت ایران این چالش‌ها را نیز پشت سر خواهد گذاشت.
وی در پایان با اشاره به دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش با مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند که مذاکره با آمریکا خسارت‌بار و بی‌ثمر است و تجربه نشان داده که آمریکا به هیچ‌یک از تعهدات خود پایبند نیست و مذاکره با این کشور نه شرافتمندانه است و نه نتیجه‌ای دارد.
کد خبر 837834

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262945/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اژه‌ای: با یک توییت از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنید | گلایه اژه‌ای،رئیس قوه قضاییه از فضاسازی‌ها +ویدئو

سفرهای تان را لغو کنید

چاره ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم

ارزش سهام عدالت امروز 18 بهمن ماه + جدول

برف و کولاک در راه این استان / دستگاه‌های اجرایی آماده‌باش شدند

پیشنهاد نتانیاهو برای تشکیل کشور فلسطین در این کشور

پیش بینی بورس شنبه 20 بهمن 1403

ماجراجویی پژو در ایران به 408 رسید!

نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه علم و صنعت فردا 20 بهمن

گردان‌های القسام فردا سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کند

نماینده دولت موقت بنگلادش در هند احضار شد

تحلیل اکوایران از لحظه‌شماری بورس برای اوج‌گیری

ولادیمیر پوتین: رشد اقتصادی روسیه بالاتر از سطح انتظار بود

فردا 20 بهمن حراج سکه برگزار می‌شود؟

وضعیت در برخی نقاط این استان بحرانی شد

وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید/ کاهش 2 یا 3 درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند

عصبانیت شدید هندی ها / آدمک ترامپ به آتش کشیده شد + فیلم

اطلاعیه تعطیلی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس همدان + جزئیات

پیش بینی قیمت دلار 20 بهمن 1403

39 پروژه عمرانی و اقتصادی در مهران افتتاح و کلنگ زنی می شود

آیت الله نورمفیدی: جوانان ما حضرت علی اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهند

طرح کشورهای عربی برای به رسمیت شناختن مقاومت مسلحانه فلسطین

چاره‌ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم

آیا تجارت جهانی آرام می ماند؟

مقصد جدید سرمایه‌گذاران خارجی کدام کشور است؟

قیمت نفت به سمت سومین کاهش هفتگی گام برداشت

مراکز آموزشی و ادارات اصفهان تعطیل شد

درخواست سازمان مدیریت بحران از مردم/ بارش‌ برف و باران در راه‌های 19 استان

عصبانیت شدید هندی ها / آدم ترامپ به آتش کشیده شد + فیلم

تالارهای بورس، فردا 20 بهمن تعطیل شدند

پیش‌بینی بورس هفته/ بازار سهام تشنه حمایت دولت

وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ راهبرد وزارت اقتصاد برای تقویت بخش خصوصی

معرفی محصولات غیرمجاز پاک‌سازی و شستشوی پوست

بورس تهران فردا تطعیل نیست

اژه‌ای: مشکلات اقتصادی با مردم حل می‌شود | سرمایه‌گذار را باید تحمل کنیم حتی نماز شب نخواند | با توییت عقب‌نشینی نکنید (فیلم)

دولت به فکر بهبود وضعیت اقتصادی باشد

شرکای اقتصادی ایالت های آمریکا + نقشه

«خانه روسی» تا سال 2026 در ایران افتتاح می‌شود

بور‌س‌های کشور فردا تعطیل هستند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تامین اعتبار دولت است

وضعیت فعالیت بورس های کشور در روز شنبه اعلام شد + جزئیات

تعطیلی تمامی مراکز دولتی و غیردولتی این استان در روز شنبه

بورس‌های کشور فردا تعطیل است

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 بهمن 1403

حملات موشکی تحریرالشام به خاک لبنان

سودجویی دلالان منجر به التهاب قیمت گوشت در بازار شده است

سخنگوی مرکز مبادله: فردا حراج سکه طلا برگزار می‌شود

علت گرانی و وضعیت بد اقتصادی از نظر علم‌الهدی

لزوم حل مشکلات مردم به صورت عینی و قابل لمس

جان باختن پنج نفر در انفجار در یکی از مناطق سوریه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی