بازار آریا

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت خبر داد:

نصب تجهیزات الکترونیکی در نفتکش‌ها تا 9 ماه آینده اقتصاد ایران

نصب تجهیزات الکترونیکی در نفتکش‌ها تا 9 ماه آینده
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: برنامه‌ریزی برای نصب قفل الکترونیکی و سایر تجهیزات در نفتکش‌ها در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود در مدت 9 ماه به پایان برسد.

به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمد مشکین‌فام با بیان اینکه در آغاز دولت چهاردهم، طرحی جامع با عنوان ­پایش لحظه‌ای زنجیره تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی­­ در شرکت پالایش و پخش نفت تعریف شده است، اظهار کرد: هدف اصلی این طرح­ مبارزه ­با قاچاق سوخت ­است، اما در این زمینه اهداف دیگری از جمله بهینه‌سازی سیستم‌های هم‌بارش، افزایش کارایی در نظارت بر عملیات پالایش، انتقال و توزیع، توسعه زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مدیریت بهینه منابع انرژی لحاظ شده است.
وی با بیان اینکه مدیریت بهینه منابع انرژی در شرایط بحرانی بسیار حیاتی است، به همین دلیل یکی از اهداف مهم این طرح بهینه‌سازی مدیریت و توزیع انرژی در سراسر کشور است، افزود: در سه ماه گذشته، اقدامات مؤثر و فشرده‌ای صورت گرفته و به‌زودی پیمانکار عمومی انتخاب و عملیات اجرایی آغاز می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت افزود: آنچه ما در حال انجام آن هستیم، مشابه اقدام‌های است که در کشورهای دیگر در حال اجراست. آنها تمامی داده‌ها را به مرکز مانیتورینگ ارسال کرده و با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین این داده‌ها را تحلیل می‌کنند تا وضعیت موجود خود را ارزیابی کنند.
مشکین‌فام ادامه داد: متأسفانه، در مجموعه پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تاکنون این نوع فعالیت به‌طور کامل انجام نشده است و به دلیل وجود حلقه‌های مفقوده و بارگذاری و پردازش نشدن اطلاعات به‌طور کامل، تحلیل دقیقی از وضعیت قاچاق سوخت و دیگر اهداف مدنظر به دست نمی‌آید.
وی تصریح کرد: در مجموع، سه بخش اصلی وجود دارد؛ پالایشگاه‌های که نفت خام را فرآورش و به محصولات تبدیل می‌کنند، خطوط لوله انتقال و انبارهایی که تحت نظارت شرکت‌های پخش قرار دارند؛ هر یک از این بخش‌ها ضروری است به سیستم میترینگ و تجهیزات لازم مجهز شوند تا بتوانیم آمار دقیقی از تولید، انتقال، انبارش و مصرف داشته باشیم. در صورتی که در هر نقطه از این زنجیره تجهیزات کافی نباشد، کارایی لازم به دست نخواهد آمد.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ادامه داد: بسته به نیاز، برخی از میترها باید به‌روزرسانی شوند و در بعضی مکان‌ها نیاز به نصب میترهای جدید داریم. به‌عنوان مثال، برای خطوط لوله، باید حدود 4200 کیلومتر فیبر نوری جدید نصب کنیم تا نشتی‌ها به‌موقع شناسایی شوند و اطلاعات به مرکز مانیتورینگ و شرکت‌های بهره‌برداری منتقل شوند. در حال حاضر، این سیستم به درستی عمل نمی‌کند و نقص تجهیزات سبب کاهش کارایی می‌شود.
مشکین‌فام گفت: با اجرای این طرح، تمام المان‌های لازم نصب و به سیستم مانیتورینگ و نهادهای مربوطه متصل می‌شوند، این امر به ما کمک می‌کند که نظارتی دقیق و جامع بر فرآورش، انتقال، انبارش و مصرف داشته باشیم. همچنین، حدود 4500 ایستگاه پمپ بنزین در کشور وجود دارد که برای آنها نیز باید سیستم پایش نصب کنیم تا تمامی این ایستگاه‌ها تحت کنترل قرار گیرند. به این ترتیب، از مرحله تولید نفت خام در چاه تا رسیدن آن به دست مصرف‌کنندگان خودروهای سبک و سنگین، هر یک از مراحل را به دقت زیر نظر خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: نصب میترهای دقیق­ در مبادی ورودی شرکت‌ها برای پایش و اندازه‌گیری دقیق خوراک تحویلی به پالایشگاه‌ها، اندازه‌گیری دقیق فرآورده‌های تولیدی شرکت‌های پالایشی و تحویل آن به انبارهای شرکت پخش، تجهیز تمامی خطوط انتقال فرآورده‌ها­ی متصل به شبکه انبارهای سراسر کشور، تجهیز مبادی حمل­ با استفاده از نفتکش به سیستم‌های میترینگ، نصب سیستم‌های دقیق میترینگ­ در اسکله‌های صادراتی و وارداتی فرآورده‌های نفتی، تکمیل شبکه فیبر نوری و خطوط لوله موجود به طول تقریبی 4200 کیلومتر، اجرا سیستم‌های حفاظت پیرامونی­ نشیاب خطوط لوله و توسعه و هوشمندسازی مراکز مانیتورینگ­ در مرکز پالایش و پخش از اهم اقداماتی که در این پروژه در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت اظهار کرد: این پروژه در سه مقطع زودهنگام، میانه و دیرهنگام تعریف شده است. مقطع زودهنگام شامل فعالیت‌هایی است که باید در 9 ماه آینده انجام شوند که به کاهش قاچاق سوخت کمک می‌کنند، برنامه‌ریزی برای مقطع میانه به مدت 18 ماه پیش‌بینی شده است و در نهایت، هدف این است که کل پروژه در مدت سه سال به اتمام و بهره‌برداری برسد.
مشکین‌فام اضافه کرد: در مرحله نخست، تمرکز بر ارتقای میترهای موجود است. همچنین، برنامه‌ریزی برای نصب قفل الکترونیکی و سایر تجهیزات در پخش و نفتکش‌ها در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود این اقدامات درمدت 9 ماه به اتمام برسد.
­وی درخصوص آماره منتشر شده درباره قاچاق سوخت گفت: تا زمانیکه سیستم‌های میترینگ نصب نشود و هوشمندسازی صورت نگیرد، نمی‌توان آمار دقیقی از مقدار قاچاق سوخت اعلام کرد. ­بدون وجود سیستم‌های پایش، مشخص کردن قاچاق سوخت به دشواری انجام می‌شود و هر داده‌ای که ارائه می‌شود تنها یک تخمین است. با پیاده‌سازی این طرح، می‌توانیم نگاهی شفاف‌تر و ­چشم‌انداز درستی برای مقابله با قاچاق سوخت و مدیریت کامل زنجیره تأمین داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آماده‌باش در گیلان/ مرخصی همه مدیران لغو شده است

آیا مطالعه تاریخ اقتصادی مفید است؟

نتانیاهو قطر را تهدید کرد

وزیر آموزش و پرورش پیام تسلیت داد

حمله هوایی جنگنده‌های اسرائیلی به لبنان

قالیباف به تماشای فیلم نشست/ حضور رئیس مجلس در اکران مردمی جشنواره فیلم فجر + عکس

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران درباره واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی

برف راه ارتباطی 60 روستا را قطع کرد

انتقاد آمریکا از هزینه‌های ترانزیتی کانال پاناما

ادعای تازه زلنسکی علیه پوتین

پیام تسلیت و ابراز همدردی وزیر راه در پی فوت دانش‌آموزان کرمانی

سورپرایز ویژه آذربایجان برای جهان

چینی بودن منشا ویروس کرونا حقیقت دارد؟+ فیلم

حمدان: فلسطینیان بیش از 75 سال است که برای حقوق خود مبارزه کرده‌اند

با 265 میلیون تومان، پژو206 بخرید

شهرک مردمی سدید غول معدنی ایران را از واردات نجات داد

کارهای اقتصادی به مردم واگذار شود خودشان مشکلات را حل می کنند

اسامی فوتی‌های واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی مشخص شد

اتهام تازه زلنسکی علیه پوتین

گردشگری، بزرگترین منبع برای رونق اقتصادی همدان است

دولت بخواهد متصدی همه امور باشد مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد

دولت برای حل مشکلات بخش خصوصی مصمم است

وضعیت وخیم کودکان غزه به روایت یونیسف

تشکیل پرونده قضایی درباره واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی

قیمت لیر ترکیه در کانال جدید

سفیر روسیه: غرب تلاش می کند ایران را به برداشتن گام های سخت ترغیب کند

کارگران چطور می‌توانند مالیات اضافی را پس بگیرند؟

عارف پیگیر حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی شد

اصفهان می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند

سردار محسن رضایی: قزوین، مهد پرورش شهدای شاخص کشور است

لزوم اقدام جدی بانک مرکزی برای حل معضل حساب‌های بانکی اجاره‌ای

واکنش سخنگوی دولت به حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی

سخنگوی مجمع تشخیص: پیوستن ایران به FATF در دستور کار قرار ندارد

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن/ تیغ تیز جراحی اقتصادی بر پیکر این کسب و کار+ نمودار

حقوق کارگران در سال آینده/ آیا 35 میلیون تومان واقعیت دارد؟

آخرین وضعیت حادثه مرگبار برای دانش‌آموزان کرمانی+ عکس و فیلم

مخالفت قاطع عراق با طرح ترامپ درباره غزه

برگزاری مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن

این فرد به 45376 سال حبس محکوم شد!

گوترش: ما در یک لحظه حساس هستیم

مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور برگزار شد

جنگ اقتصادی ترامپ با ایران رسما آغاز شد +جزئیات

تکرار یک سناریوی قدیمی FATF

نیروهای راهداری این استان در حالت آماده‌باش

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی