بازار آریا

آخرين مطالب

صادق: بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده 38 درصد افزایش یافته اقتصاد ایران

صادق: بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده 38 درصد افزایش یافته
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : وزیر راه و شهرسازی گفت: بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده نسبت به امسال 38 درصد افزایش یافته است.
فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه مسکن اظهار کرد: در حوزه مسکن، دو موضوع و مطالبه مهم وجود دارد. اول اینکه از 800 هزار نفر ثبت نام کننده مسکن نهضت ملی؛ حدود 370 هزار به شبکه بانکی متصل بودند و تلاش شد تا الباقی به شبکه بانکی متصل شوند. دوم اینکه صورت وضعیت‌های پیمانکاران پرداخت نشده بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در جلسات با رئیس بانک مرکزی تلاش بسیار زیادی شد تا برای تأمین نیازهای بخش مسکن توافق شود. در همین هفته بخش قابل توجهی از منابع بانکی برای پرداخت صورت وضعیت‌های قبلی تزریق شد. البته تا پایان سال و در کمتر از یک ماه و نیم آینده این اتفاق تکرار می‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


وزارت مسکن از راه جدا می‌شود؟ سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از تصویب جزئیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی به دو وزارتخانه "راه و ترابری" و "مسکن و شهرسازی" در کمیسیون متبوع خود خبر داد.
صادق در ادامه به ابلاغیه رئیس بانک مرکزی برای مشخص شدن سهمیه بانک‌ها اشاره کرد و گفت: از نمایندگان درخواست می‌شود تا در حوزه‌های انتخابیه و در راستای تسریع این اتفاق به وزارت راه و شهرسازی کمک کنند. در 5 ماهه گذشته امکان نداشته است که الحاق به منطقه‌ای بدون تبصره ماده 1 انجام شود.
وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد: نظر به اینکه زمینی که برای ساخت مسکن‌های حمایتی استفاده می‌شود انفال است و منابع مالی برای پرداخت وام بانکی نیز محدود است؛ ضرورت دارد با رعایت عدالت این مسکن‌ها به جامعه هدف خود طبق اصل 31 قانون اساسی، یعنی به دهک‌های یک تا 4 که همان اقشار ضعیف و آسیب پذیر هستند، تعلق بگیرد. در شهرهای زیر 25 هزار نفر و مناطقی که زمین آماده سازی شده است ما به وظایف خود قطعاً عمل می‌کنیم.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: به خاطر مساله امنیت غذایی، ساخت و ساز در زمین‌های درجه 1 و 2 ممنوع است و از طرفی 70 درصد کشت گندم در زمین‌های درجه 3 به بالا انجام می‌شود. پیشبرد نهضت ملی مسکن در مناطق کشاورزی کار آسانی نیست. زیرا بیشترین نیازمندی‌ها در مراکز شهرهایی که پیرامون آن‌ها فعالیت کشاورزی انجام می‌شود، وجود دارد و به همین خاطر در مناطقی مانند مرودشت رویکرد شهرک سازی را پیش بردیم، توجه به اراضی کشاورزی در بررسی‌های ما مورد توجه است.
خبر مرتبط

بازار آریا


دستور وزیر راه برای ادامه ترانزیت کالا در مرزها وزیر راه و شهرسازی در نشست شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور بر ضرورت عدم توقف کالا و ناوگان ترانزیت در مرزها تاکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه حمل و نقل و زیربناها اشاره کرد و گفت: با کمک نمایندگان، بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده نسبت به امسال 38 درصد افزایش یافته است و تلاش می‌کنیم تا بیشترین تخصیص را با استفاده از اوراق دریافت کنیم.
وی به ابلاغ مأموریت به مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای انجام اولویت بندی پروژه‌ها با توجه به محدودیت بودجه اشاره کرد و خطاب به نمایندگان مجلس درخواست کرد تا در اولویت بندی پروژه‌ها به وزارت راه و شهرسازی کمک کنند.
وزیر راه و شهرسازی بر رعایت عدالت در پرواز، عدالت در راه روستایی و عدالت در حمل و نقل ریلی تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع، کارگروه ویژه اقتصادی را تشکیل دادیم تا با تنظیم بسته‌های سرمایه گذاری جذاب و هماهنگی با بخش خصوصی بتوانیم در اجرای پروژه‌ها اقدامات مطلوبی انجام دهیم.
صادق بیان کرد: مطالبه‌گری شما نمایندگان مجلس کمک شایانی در هدف‌گذاری ما در وزارت راه و شهرسازی باید انجام بدهیم، می‌کند و نقدهای شما؛ کارهای ما را دقیق‌تر می‌کند. همچنین انتظار می‌رود در ردیف‌های اعتباری نیز به وزارت راه و شهرسازی کمک کنید تا طبق اولویت بندی پروژه‌ها در استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه هواشناسی در خصوص ردیف‌های اعتباری برای توسعه و ارتقا خدمات و نیز در حوزه دانش محوری به حمایت‌های کمیسیون کشاورزی نیاز دارد
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260362/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابراز خشنودی سخنگوی دولت نسبت به بازگشت برخی هنرمندان

آخرین وضعیت ترافیکی شبانه در شهر تهران

تازه‌ترین تصمیم ترامپ درباره تعرفه‌ها علیه مکزیک

آماری عجیب از فرآورده‌های قاچاق مربوط به کارت سوخت

پیش بینی قیمت دلار 16 بهمن 1403

لایحه ایجاد سازمان بازرگانی به کجا رسید؟

اقتصاد دریامحور؛ پنجره‌ای رو به رشد اقتصادی 8 درصد

روادید بین ایران و تاجیکستان لغو شد

امروز مسئله اصلی کشور اقتصادی است

مالیات از ثروتمندان؛ راهکار حل مشکلات اقتصادی؟

رئیس قوه قضائیه: امروز مسئله اصلی کشور اقتصادی است

ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری در کمیسیون اقتصادی بررسی شد

ابلاغ بخش اول قانون بودجه 1404 از سوی پزشکیان

عیادت سخنگوی دولت از جانبازان دفاع مقدس

قابی ویژه از قدردانی نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از مقام شامخ جانبازان معزز

اذعان وزیر دارایی اسرائیل به شکست در نابودی حماس

احتمال پاسخ کانادا، مکزیک و چین به تصمیم جنجالی ترامپ

پیشنهاد خیره‌کننده‌ النصر به رونالدو / 5 درصد مالکیت باشگاه

هیجان بورسی ته کشید

تمرکز سرمایه‌ها بر بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات بازارها در روزی که گذشت

مدیرکل بنیاد استان البرز: وجود جانبازان برای انقلاب بسیار ارزشمند است

دیدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز جانباز

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل(ره)

طرح واگذاری «ایران خودرو» روی میز سران قوا + سند

انتظارات فعالان اقتصادی گلستان از دولت در حوزه تجارت خارجی

معاون وزیر اقتصاد اختلاف‌نظر بین مدیران دولت در عادی‌سازی پرونده ایران در FATF را رد کرد

کسب و کار‌های بخش خصوصی برای فعالیت در بازار‌های روسیه پیش قدم شدند

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

احتمال گسترش نفوذ نظامی اسرائیل در القنیطره سوریه

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

پایان مدیریت دولتی در خودروسازی / واگذاری سهام ایران‌خودرو کلید خورد

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

قیمت طلا امروز دوشنبه 15 بهمن 1403/ افزایش قیمت+ جدول

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون واردات خودرو کام متقاضیان خرید خودرو را تلخ کرد

رشد چشمگیر صنعت و صادرات گلستان؛ افتتاح 35 واحد صنعتی در دهه فجر

اختصاصی برنا/ دادخواست انتقال مدیریت پیش از مالکیت به بخش خصوصی توسط دبیرخانه اقتصادی سران قوا

سخنان مهم دکتر پزشکیان در جلسه سران قوا امروز 15 بهمن 1403

توضیحات جدید وزارت اقتصاد درباره FATF/ اختلاف نظری بین مدیران دولتی وجود ندارد

دادخواست انتقال مدیریت پیش از مالکیت به بخش خصوصی توسط دبیرخانه اقتصادی سران قوا

پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 / دلار میل به صعود دوباره دارد؟ دلار تا عرش می رود؟

هیجان در بازار خودرو | دلار گران شد، خودرو ارزان ؛ دنا پلاس از میلیاردی‌ها اخراج شد

ابراز خوشنودی سخنگوی دولت نیست نسبت به بازگشت برخی هنرمندان

خط‌ونشان نخست وزیر دانمارک درباره گرینلند

لفاظی وزیر جنگ اسبق اسرائیل درباره ایران

نرخ ارز تجاری در بازار امروز 15 بهمن‌ماه

صندلی‌های خالی سینماها در فجر

سونامی نوسان با تعرفه‌های ترامپ

معرفی دو آلت کوین مستعد خرید در بازار نزولی از سوی هوش مصنوعی دیپ سیک

محدودیت ترافیکی در محور کندوان به پایان رسید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی