بازار آریا

آخرين مطالب

تعریف 107 پروژه عمرانی و اقتصادی محرک برای تسریع توسعه استان لرستان گزارش ویژه

تعریف 107 پروژه عمرانی و اقتصادی محرک برای تسریع توسعه استان لرستان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - استاندار لرستان گفت: 53 پروژه در بخش عمرانی و 54 پروژه در بخش اقتصادی به عنوان پروژه‌های پیشران در سند توسعه استان لرستان، به عنوان طرح‌های زیرساختی برای تسریع روند توسعه استان تعریف شده‌اند.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید سعید شاهرخی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه با محوریت برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه استان اظهار کرد: این پروژه ها استان را به سطحی از دارایی ها می رساند که امکان سرمایه گذاری و جهش را ایجاد کند.
وی افزود: همچنین 222 پروژه عمرانی و 256 پروژه اقتصادی با هماهنگی دستگاه های تخصصی احصا شده تا مدیران تخصصی هر دستگاه این پروژه ها را نسبت به سایر برنامه ها در اولویت قرار دهند.
استاندار لرستان بیان کرد: همچنین برخی از موضوعات در قالب پروژه نبوده بلکه در قالب شاخص های اهداف برنامه عملیاتی و در حوزه توسعه زیرساخت ها و ارتقای تولید محصولات کشاورزی است.
شاهرخی گفت: نمی توانیم رویایی فکر کنیم، چراکه این پروژه ها با چندین هزار دلار عملیاتی نمی شوند، بلکه رویکرد با استفاده از برنامه ها و مدل های مالی برای جذب بخش خصوصی و سرمایه گذاری بخش خصوص است.
وی یادآور شد: اگر بخواهیم سد معشوره را با این اعتبارات قطره چکانی بسازیم، 40 سال دیگر هم طول می کشد، بنابراین با استفاده از این مدل های مالی که در اغلب استان ها کار می شود و نتیجه هم گرفته اند، باید کار را آغاز کنیم.
استاندار لرستان با تاکید بر همکاری بین بخشی اضافه کرد: همه یک خانواده هستیم و هر دستگاهی نیاز به همیاری و کمک دارد، باید در اجرای برنامه با همکاری بین بخشی کار را پیش ببریم.
شاهرخی گفت: امسال حدود 50 هزار میلیارد ریال اعتبارات دولتی استان است، ضمن اینکه ردیف های شناور پروژه های ملی را هم داریم.
وی افزود: طبق این برنامه امسال باید 20 هزار و 500 شغل، سال آینده 21 هزار و 500 شغل، سال 1405 نیز 22 هزار و 100 شغل، سال 1406 هم 21 هزار و 950 شغل و در سال 1407 هم بیش از 22 هزار شغل ایجاد شود.
وی عنوان کرد: دستگاه‌هایی که در اجرای برنامه توسعه عملکرد مناسبی داشته باشند، مورد تشویق و چنانچه دستگاهی از تعهدات خود عقب بماند، بازخواست و در صورت لزوم، تغییرات مدیریتی لازم اعمال خواهد شد.
شاهرخی تاکید کرد: برنامه توسعه استان نقشه راهی برای حرکت دستگاه‌های اجرایی طی پنج سال آینده بوده و موفقیت این برنامه نیازمند همکاری و تعهد جدی همه مدیران است.
استاندار لرستان با تاکید بر اداره امور بر اساس خرد جمعی و بهره مندی از ظرفیت های فکری و توان علمی اندیشمندان برای تدوین برنامه افزود: تلاش ما بر تدوین برنامه ای پنج ساله منطبق بر برنامه هفتم کشور است تا بتوانیم شاخص های اصلی استان را ارتقا دهیم.
وی افزود: این برنامه بر اساس برنامه آمایش سرزمینی که در استان وجود دارد تدوین و ظرفیت های هر نقطه از استان در این برنامه دیده و بر اساس آن پروژه هایی که از قبل تعریف شده اولویت بندی کرده ایم و پروژه های کلیدی تر که منجر به ایجاد زیرساخت ها و توسعه در استان شده و زیرساخت های توسعه و پیشرفت استان را رقم می زنند به عنوان پروژه های پیشروان تعریف شده اند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1258126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از سنگ مزار شهید سید حسن نصرالله + فیلم

آغاز ثبت نام نمایشگاه ایران اکسپو 2025

حملات تازه اسرائیل به لبنان همزمان با مراسم تشییع سیدحسن نصرالله

در اقتصاد ایران چه گذشت؟

تأمین 73 درصد از هزینه‌های جاری کشور با مالیات

در مورد نهال بادام زمین های دیمی چه می دانید؟

یک پیش‌بینی از وضعیت بورس در سال 1404

جنگنده آمریکایی هدف موشکی حوثی‌های یمن قرار گرفت‌‌

تمهیدات لازم برای حفظ پایداری شبکه گاز در روزهای سرد پیش‌رو انجام شده است

افزایش 11 درصدی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی

تصویری از خط هنرمند ایرانی روی سنگ مزار سیدحسن نصرالله+ عکس

یک پیش‌بینی ناامیدکننده از وضعیت بورس در سال 1404

زمان عرضه اولیه مهرمام در فرابورس از این تاریخ

اخطار به گران‌فروش‌های سفر؛ مسدود و جریمه می‌شوید

مدیریت مطلوب سوخت زمستانی از سوی وزارت نفت

خودرو از تورم عقب ماند

شناسه ملی شرکت چیست و چرا دانستن آن در استعلام شرکت ضرورت دارد؟

معرفی و خرید 3 نهال گردو که 250 کیلو باردهی دارد

هرگز غذا را با این ظرف در مایکروویو قرار ندهید/ مناسبت‌ترین ظروف کدامند؟

علیرضا بختیاری: اقتصاد ایران این روزها شرایط خطیری را پشت سر می‌گذارد/ عبور از این مرحله مستلزم پذیرش شرایط موجود است

مزیت‌های برقی شدن قطار تهران - مشهد

معرفی انواع کود کلاته و اهمیت استفاده صحیح از آن‌ها در کشاورزی

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا 18 عیار+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز یکشنبه 5 اسفند 1403

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت

درگیری طالبان و نیروهای مرزی پاکستانی + جزئیات

فروش ویژه نهال گردو ژنوتیپ ارغوان، بادام، گیلاس، گلابی، زردآلو، هلو، شلیل در ارغوان نهال

هر 50 میلیون تومان خرید عمده کفش، یک وسپا هدیه از رابر!

نام بهشت زهرا تغییر نخواهد کرد

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز یکشنبه 5 اسفند 1403/ کاهش قیمت

عراقچی در بیروت:تشییع امروز نشان می‌دهد که مقاومت و حزب الله زنده است

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم

سه شوک منفی به بورس؛ خروج پول سرعت گرفت

پدر گردوی ایران را بشناسید !

دفاع روسیه از عملیات نظامی ویژه در اوکراین/ تنها تصمیم درست و ممکن بود

ارتفاع برف در این شهر به 30 سانتیمتر رسید

اقتصاد ایران «شرایط خطیری» را تجربه می‌کند/ حمایت همیشگی «دنیای اقتصاد» از سیاست‌های اقتصادی اصولی

برگزاری همایش پتروتک با محوریت فناوری‌های نوین

سفر به گیلان ممنوع

قالیباف به بیروت رسید

تجارت سیاه در بازارهایی به رنگ شب

پروازهای دو شرکت هواپیمایی "لوفت‌هانزا" و "آسترین" به ایران می‌آیند

رکورد جدید قیمت دلار

صدور هشدار بارش برف و کولاک در سراسر کشور

اینترنت 5G به ایستگاه پایانی رسید

سومین همایش «پتروتک» دقایقی پیش آغاز به‌کار کرد

لایحه موافقت‌نامه بین ایران و بلاروس برای انتقال محکومان تصویب شد

تصاوری از سنگ مزار شهید سید حسن نصرالله + فیلم

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو