جمعه بازار بیرجند راه اندازی شد
مقالات اقتصادی
بزرگنمايي:
بازار آریا - حسن دلپسند رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری بیرجند گفت: جمعه بازار بیرجند پس از 6 سال تعطیلی دوباره راهاندازی شد.
به گفته او این اقدام نهتنها سبب تقویت اقتصاد شهری میشود، بلکه روحیه امید و نشاط را در میان شهروندان گسترش میدهد.
همچنین حضور پرشور شهروندان در روزهای تعطیل، شور و شعف اجتماعی و جنبوجوش مردمی را افزایش داده و نمونهای موفق از اقتصادی مبتنی بر شادی و رفاه اجتماعی را به نمایش گذاشته است.
حمایت از تولیدکنندگان محلی
دلپسند با بیان این که راهاندازی بازارهای هفتگی با هدف نهادینهسازی فرهنگ اقتصاد مقاومتی، کوتاه کردن دست واسطهها و بهبود بهرهوری عوامل تولید انجام شده است افزود: این بازارها علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و کاهش هزینههای توزیع، نقش مهمی در حمایت از تولیدکنندگان محلی ایفا میکنند.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری بیرجند همچنین بر نظارت دقیق بر عرضهکنندگان کالا و خدمات برای تضمین کیفیت و قیمت مناسب تاکید کرد.
️تسهیل دسترسی و تثبیت قیمتها
دلپسند یکی از اهداف کلیدی شهرداری بیرجند و سازمان ساماندهی مشاغل شهری را تسهیل دسترسی شهروندان به محصولات کشاورزی و مایحتاج روزانه از طریق حذف واسطهها و برقراری ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان عنوان کرد و گفت: این سیاست باعث شده است قیمتها در بازارهای هفتگی تثبیت شود و تنوع محصولات با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
پیوست فرهنگی بوستانها تدوین شود نقش بازارها در تأمین ارزاق عمومی شهر
به گفته او بازارهای میوه و ترهبار شهرداری بیرجند، از جمله بازارهای غفاری، پاسداران، ولیعصر (عج)، کارگران، مسافر و شهید بهشتی، امروز به مراکز اصلی توزیع ارزاق عمومی تبدیل شدهاند.
وی تأکید کرد: این بازارها علاوه بر تأمین مایحتاج مردم، نقش مهمی در مدیریت توزیع کالاهای اساسی با قیمت مناسب داشتهاند و مأمن شهروندان در شرایط اقتصادی فعلی هستند.
️آمار عرضه و تأثیر اقتصادی
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری بیرجند ادامه داد: به طور میانگین در دوشنبهبازار و جمعهبازار حدود 120 تن میوه و ترهبار و چندین تن اقلام ضروری دیگر با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب عرضه میشود. این بازارها توانستهاند سهم قابل توجهی در کاهش هزینههای معیشتی مردم و بهبود شرایط اقتصادی خانوارها داشته باشند.
️برنامههای آینده
دلپسند همچنین به برنامههای آتی برای توسعه و بهبود این بازارها اشاره کرد و گفت: در آینده نزدیک، با گسترش فضای بازارها و افزایش نظارت بر توزیع کالا، تلاش میکنیم خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهیم. هدف ما ایجاد الگویی پایدار در مدیریت شهری است که همزمان با تقویت اقتصاد محلی، به بهبود کیفیت زندگی شهروندان نیز منجر شود.
به گفته وی بازارهای هفتگی شهرداری بیرجند، علاوه بر پویایی اقتصادی، به تقویت ارتباطات اجتماعی و نشاط عمومی نیز کمک کردهاند. این بازارها نمونهای موفق از مدیریت شهری در شرایط اقتصادی پیچیده هستند و توانستهاند به الگویی برای سایر شهرها تبدیل شوند.
منبع: فارس
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1253937/