بازار آریا

آخرين مطالب

قدردانی سخنگوی دولت از مردم و زحمت‌شکان عرصه انرژی گزارش ویژه

قدردانی سخنگوی دولت از مردم و زحمت‌شکان عرصه انرژی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - سخنگوی دولت با قدردانی از همه مردم برای همراهی در پویش 2 درجه کمتر گفت: از همه زحمت‌کشان عرصه انرژی کشور که سعی می‌کنند انرژی را به خانه‌های مردم برسانند، تشکر می‌کنم.

به گزارش شانا، فاطمه مهاجرانی امروز (چهارشنبه، 28 آذر) در حاشیه نشست هیئت دولت با بیان اینکه از همه افراد اعم از ورزشکاران، هنرمندان و افراد تأثیرگذار که در پویش کاهش 2 درجه کمتر کمک کردند بتوانیم سرمای اخیر را بهتر سپری کنیم، تشکر می‌کنم، اظهار کرد: امیدوارم شاهد این باشیم که صنعت‌مان کمترین آسیب را از سرمای پیش رو ببیند.
وی درباره برنامه حمایتی دولت از واحدهای تولیدی بزرگ و صنعتی که به‌دلیل قطعی برق دچار مشکل شده‌اند، افزود: شروع موضوع صرفه‌جویی در مصرف برق و حتی قطع برقی که ما در منازل در چند روز اخیر شاهد آن بودیم به جهت این بود که به صنعت کمک شود برق صنعت قطع نشود، هرچند برق برخی صنایع قطع شد.
سخنگوی دولت تصریح کرد: طبیعی است که صنعت وقتی برق نداشته باشد یا برق داشته باشد و گاز نداشته باشد نمی‌تواند کار خود را انجام دهد. طبیعتاً صنعت باید هر دو اینها را با هم داشته باشد که شرکت‌ها بتوانند کارشان را انجام دهند.
برنامه مشخص دولت برای رفع ناترازی
مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره تعطیلی اداره‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها در روزهای اخیر گفت: در اینکه این تعطیلی‌ها برای کشور و برای اقتصاد خوب نیست کسی تردید ندارد، اما در شرایطی قرار گرفتیم که لازم بود این تعطیلی‌ها برقرار شود تا به نوعی صنعت را تا حدی که امکان دارد سرپا نگه داریم و هم بتوانیم انرژی را برای خانه‌ها تأمین کنیم.
وی اظهار کرد: ناترازی‌ها شناسایی شده‌اند و دولت هم برنامه‌های کاملاً مشخصی برای رفع ناترازی‌ها دارد. رفع آنها یک‌شبه حاصل نمی‌شود، زیرا در حوزه‌های سیاست‌گذاری وقتی سیاستی غلط یا به‌صورت نامناسب اتخاذ می‌شود، اصلاح این رویکردها زمان‌بر است.
سخنگوی دولت تأکید کرد: دولت همسو با رفع ناترازی‌های انرژی به‌صورت مشخص برنامه‌های جدی دارد. در زمینه ناترازی بانک‌ها، در مورد معیشت، رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری طرح‌های پیشران دولت برنامه جدی دارد و با دستور رئیس‌جمهوری، سازمان برنامه و بودجه در حال برنامه‌ریزی است و امیدواریم از وضعی که پیش آمده بتوانیم به‌خوبی عبور کنیم.
مهاجرانی با اشاره به عذرخواهی اخیر رئیس‌جمهوری از مردم برای کمبود منابع اظهار کرد: از رئیس‌جمهوری که بسیار صادقانه و شجاعانه از مردم عذرخواهی کرد تقدیر می‌کنم. شاید نخستین بار بود که شاهد عذرخواهی یک رئیس‌جمهوری در کشورمان بودیم. بسیاری از اوقات مدیران چون کمتر تمرین کرده‌اند، از عذرخواهی فرار می‌کنند، اما به‌ هر حال جا دارد همه تمرین کنیم تا جایی که اشتباه کردیم صادقانه از مردم عذرخواهی کنیم.
اقدام‌های دولت برای ردیابی گم شدن روزانه 20 میلیون لیتر سوخت
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص اقدام‌های دولت برای ردیابی گم شدن روزانه 20 میلیون لیتر سوخت گفت: اصولاً فرآیند پشتیبانی انتقال 20 میلیون لیتر بسیار پیچیده‌ و طولانی است. اگر شما بخواهید این مقدار سوخت را با کامیون جابه‌جا کنید اینکه این کامیون‌ها از کجا می‌آیند و فرآیند آن چگونه است یک موضوعی است.
سخنگوی دولت ادامه داد: موضوع عدد و رقم 20 میلیون هم امروز در هیئت دولت مطرح شد و رئیس‌جمهوری دستور داد گروهی از وزیران روی این موضوع به‌صورت مشخص کار کنند و حتماً اطلاعات تکمیلی که حاصل کار وزیران خواهد بود به اطلاع مردم خواهد رسید.
مهاجرانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا این را یک قاچاق سازمان‌یافته تلقی می‌کنید؟ تصریح کرد: نه لزوماً، یکسری طرح‌هایی برای ساماندهی مشاغلی که ما در مرزها داریم مطرح شده بود که ممکن است قدری داخل این موضوع دیده شده باشد. من از هرگونه اظهارنظر اضافی پیرامون این موضوع فعلاً خودداری می‌کنم تا گزارش آماده شود. واقعیت این است که برخی اوقات یک عددی را می‌گوییم و بعد ممکن است این عدد بالا و پایین داشته باشد و اذهان را به هم بریزد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1230539/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف لوازم آرایشی و بهداشتی میلیاردی قاچاق درکرج‎ ‎

بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از مجتمع بندری کاسپین

حکم نهایی نیکلا سارکوزی اعلام شد

مریم قالیباف و مادرش در یک اجلاس خانوادگی + عکس

عراقچی: با تداوم حمایت همه‌جانبه آمریکا اسرائیل در حال نابودی زیرساخت‌های سوریه است

مدیرعامل شرکت ملی نفت: افزایش 70 تا 100 هزار بشکه‌ای تولید نفت خام

معاون سابق سازمان نظام مهندسی: 40 درصد انرژی کشور در ساختمان‌ها مصرف می‌شود

ورود ETF‌های جدید رمزارز در سال 2025

مجمع عمومی عادی به طور فوق‌ العاده بانک دی برگزار شد

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وارد رشت شد

رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وارد فرودگاه سردار جنگل رشت شد

رایزنی تلفنی اردوغان و مکرون با محوریت تحولات سوریه

رویت 2 بمب‌افکن راهبردی روسیه در نزدیکی آلاسکا

این کشور فعالیت حزب‌الله لبنان را ممنوع کرد

تولید در اغما؛ سه سناریوی قطع برق صنایع

بانک مرکزی آمریکا به کاهش نرخ بهره ادامه می‌دهد

سرمای هوا دولت را مجبور به لغو دستور خود کرد؛ مازوت‌سوزی در اراک باید فورا متوقف شود!

طلا در یک قدمی 5 میلیون تومان؛ افزایش نامحسوس قیمت دلار

سود سهام عدالت واریز شد؛ جزییات شارژ حساب سهام‌داران امروز 28 آذر 1403

نتایج قرعه کشی خودرو‌های وارداتی اعلام شد

دیدار و رایزنی عراقچی با وزیر خارجه پاکستان

واکنش سازمان حمایت به افزایش قیمت لاستیک

ترامپ خواستار پیوستن کانادا به ایالت‌های آمریکا شد

5 وسیله نقلیه در تهران طعمه حریق شدند

بی‌توجهی قزاقستان به برنامه کاهش عرضه اوپک‌پلاس

مرتضوی لنگرودی، تولیت حوزه علمیه حاج ابوالفتح تهران: مردم معتقدند، مسئولین به حرف ما وقعی نمی‌نهند/ می‌خواهند انتقاد کنند، ولی جای خاصی برای آن وجود ندارد/ از راه عدم رعایت حجاب، مخالفت‌شان را نشان می‌دهند

انگیزه‌بخشی به سرمایه‌گذاران؛ راهکار توسعه اقتصادی اردبیل

تسلیت پزشکیان درپی درگذشت علاءالدین میرمحمد صادقی

دیدار و رایزنی عراقچی با وزیر امور خارجه پاکستان

مردم این استان منتظر بارش برف و باران باشند

ادعای روسیه درباره استفاده اوکراین از مهمات فسفر سفید

آخرین روز پاییز در تالار شیشه‌ای؛ بازار سهام به کجا می‌رود؟

تورم نقطه‌ای آبان‌ به 25.3درصد رسید/ تورم سالانه به کف 4سال گذشته رسید

تهدید بازرسی یا تحریم برای «ناوگان سایه» نفتکش‌های روسیه

13 نیروگاه برق به‌ دلیل کمبود سوخت از مدار خارج شد

در سوگ حاج‌آقا علاءالدین میرمحمدصادقی: تاجر تراز و نماد کارآفرینی نیکوکار

سفر رئیس جمهور به مصر با همراهی دو وزیر

ایران توانمند از مسیر دریاها و سواحل عبور می کند/ضروریت فعالیت های بندری و کشتیرانی کشور

بغض پزشکیان و وعده‌های ناتمام

بازگشت قیمت دلار به مسیر تعادل؟

پزشکیان پیام تسلیت صادر کرد

تشییع پیکر سید حسن نصرالله چه زمانی انجام می‌شود؟+ فیلم

فوری/ سود سهام عدالت واریز شد + عکس

دانلود جوکر 2 فصل 4 قسمت 3 بانوان (جوکر بانوان فصل 4 قسمت 3 سوم) کامل حجم رایگان

گزارش تسنیم از بحران ارزی 97؛ نگذاریم تاریخ تکرار شود

دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با امام جمعه شهرستان سمیرم

چرا عراقچی به قاهره رفت؟

پزشکیان حکم انتصاب جدید صادر کرد

آلودگی هوا مسابقات فوتبال استان تهران را لغو کرد

فوری/ کرمانشاه لرزید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی