افزایش امنیت سرمایه در بخش مولد اقتصاد با حسابرسی سیستمی
گزارش ویژه
بزرگنمايي:
بازار آریا - نماینده کرمانشاه در مجلس گفت تقویت حسابرسی سیستمی مالیاتها علاوه بر ایجاد شفافیت و عدالت در پرداخت مالیات موجب ایجاد امنیت سرمایهگذاری از جهت کاهش ریسک سرمایهگذاری در تولید خواهد شد. - آریا بازار -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رنجبر در ارتباط با مزیتهای هوشمند و سیستمیسازی نظام مالیاتی کشور مبنی بر ایجاد فضای اعتماد در جامعه و جذب سرمایهها برای بخش تولید تصریح کرد: تولید از اهمیت حیاتی برخوردار است و اثرگذاری بالایی در ایجاد تحرک اقتصادی در کشور دارد.
هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور میتواند به افزایش شفافیت منجر شود و این امر در بالا بردن اعتماد مردم و سرمایهگذاری در بخش تولید موثر است. وی ادامه داد: نامگذاری سال جدید با عنوان سرمایهگذاری در تولید در نهایت سنجیدگی و عقلانیت صورت گرفت. در سنوات گذشته نیز شعار حمایت از تولید در نام سال از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد. امسال تأکید مقام معظم رهبری بر حمایت از تولید به صورت عملیاتی است. به این معنا که در عمل باید به جذب سرمایهها بپردازیم و تولید را رونق ببخشیم.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: این نکته مهم است که حمایت از تولید در حد شعار و سخنرانی و حرف باقی نماند و در عمل شاهد رونق بخشیدن به تولید در کشور باشیم. به منظور جذب سرمایهها به حوزه تولید نیاز است به تسهیل امور بپردازیم و در سازوکارهای اداری و بروکراتیک روند سرمایهگذاری را سادهسازی کنیم.
رنجبر گفت: انضباط بخشی به امور اقتصادی و مالیاتی کشور اثرگذاری بالایی در جذب سرمایهها در حوزه تولید دارد. سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور به افزایش اعتماد مردم به روندهای مالیاتی و اقتصادی کشور کمک میکند. هر چقدر از سامانهها و سیستمها بیشتر در روندهای اقتصادی کشور بهره ببریم، زمینه افزایش اعتماد مردم و جذب سرمایههای آنان را در بخشهای مولد به وجود میآوریم.
وی ادامه داد: اقدامات همه جانبهای به منظور جذب سرمایهها در حوزه تولید باید در دستور کار باشد. نیاز است روندها را ساده کنیم و سازوکارهای قدیمی و زمانبر را کنار بگذاریم. در همین راستا، هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتواند کمککننده باشد. زیرا اعتماد مردم را به روندهای مالی و اقتصادی کشور افزایش میدهد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در سایه هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور بر کشف مودیان جدید و مقابله با فرار مالیاتی متمرکز میشویم. این روند به افزایش وصول درآمدهای مالیاتی دولت منجر میشود و زمینه را برای حمایت از تولید و کاهش فشار مالیاتی از این بخش به وجود میآورد.
وی ادامه داد: روندهای اقتصادی کشور باید در یک مسیر صحیح و واحد پیش برود. اگر قرار است به جذب سرمایهها در حوزه تولید بپردازیم، نیاز است تمامی روندهای اقتصادی کشور در همین راستا باشد. بر همین اساس، هوشمند و سیستمیسازی نظام مالیاتی کشور میتواند کمککننده باشد.
این نماینده مجلس تأکید کرد: جذب سرمایههای مردم در سطح خرد و کلان باید در دستور کار باشد. برخی سرمایهها در داخل کشور است و برخی دیگر در خارج از کشور به کار افتادهاند. تقویت حسابرسی سیستمی مالیاتها علاوه بر ایجاد شفافیت و عدالت در پرداخت مالیات که به نفع بخش مولد اقتصاد و به ضرر بخش غیرمولد و زیرزمینی اقتصاد است؛ موجب ایجاد امنیت سرمایهگذاری از جهت کاهش ریسک سرمایهگذاری در تولید نیز خواهد شد و بسترساز سوق دادن سرمایهها به حوزه تولید است.
رنجبر خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که در راستای جذب سرمایهها به حوزه تولید باید مدنظر باشد این است که اختیارات استانداران را در این زمینه افزایش دهیم. استانداران باید از اختیارات کافی برای جذب سرمایهها برخوردار باشند و کارها معطل تعیین تکلیف از مرکز باقی نماند.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷:۱۳
-
۵ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1298881/