بازار آریا

آخرين مطالب

تورم ماه‌های اخیر افزایش حقوق 1404 را خنثی کرد اقتصاد ایران

تورم ماه‌های اخیر افزایش حقوق 1404 را خنثی کرد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم /مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه کنترل تورم نقش مهمی در حفظ قدرت خرید کارگران دارد گفت: پایین بودن دستمزد در عقبه کارگران زحمت کش وجود دارد و این قضیه همیشه لطمات جبران ناپذیری به کارگر وارد می‌کند.
سعید فتاحی ، مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به نقش پایین بودن دستمزد در ترک شغل و پدیده شاغلان فقیر گفت: پایین بودن دستمزد در عقبه کارگران زحمت کش وجود دارد و این قضیه همیشه لطمات جبران ناپذیری به کارگر وارد می‌کند.
 وی با اشاره به اینکه در سال های ادوار گذشته افزایش دستمزد کارگران به درستی و به لحاظ آمار واقعی تورم لحاظ نشده است و همیشه تورم خیلی جلوتر از دستمزد بوده است گفت: تا زمانی که مجموع تورم سال های گذشته محاسبه و دستمزد بروز نشود، شاهد اتفاقات بسیار مهم در اشتغال کشورمان خواهیم بود که یکی از همین موارد باعث ترک شغل شده است.
فتاحی گفت: وقتی کارگران مخصوصاً نیروی کار نسل z چیزی از حقوق عایدشان نمی‌شود و با این هزینه های اجاره خانه ، خورد و خوراک و ... مواجه می‌شوند، مجبور به ترک شغل خود می‌شوند تا بتوانند دنبال کارهای دیگر بروند، بلکه بتوانند پیشرفتی در زندگی بکنند . نیروی کار زمانی که می بیند هزینه ها به قدری زیاد است که از عهده آنها با این دستمزد پایین بر نمی آید، رفتن را به ماندن ترجیح می دهد تا بلکه وقت خود را برای شغل هایی که بتواند به حداقل‌های خود برسد بگذارد و حق نیز با آن کارگر است.
بازار
وی افزود: دیگر با این دستمزدها نه میتوان اجاره خانه پرداخت کرد و نه می توان خودرو و یا فرزند آوری کرد و هستند در میان این کارگران مجبور می‌شوند، بسوزند و بسازند که با این سوختن و ساختن پدیده شاغلان فقیر به وجود می‌آید که از بدو شروع به کار با انواع قسط وام مواجه می‌شود تا بتواند مثلاً زندگی کند در حالی که هر ماه وقتی حقوق خود را دریافت می‌کند، عین گوسفند قربانی تکه تکه کرده برای بانک ها و قرض های خود پرداخت می کند و این فقر سال های سال با اوست که هم شرمنده خود و خانواده خود است و باعث آسیب های اجتماعی زیادی می شود؛ با بخور و نمیر زندگی می کند از رفاه و سایر مسایل زندگی عقب می ماند و باعث می شود تا شبانه روز حتی بعد شغل خود به کارهای کاذب روی بیاورد تا بتواند از پس هزینه های سرسام آور بربیایید.
مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران اظهار داشت: ولی متأسفانه واقعیت های این مشکلات را هیچ کدام از مسولان ندیده اند تا بتوانند یا بخواهند کاری بکنند و متأسفانه این پدیده همچنان رو به افزایش است, دیگر در زندگی آنها مسافرت و درمان و رسیدگی به خواسته ای حداقل فرزندان وجود ندارد، بلکه کوهی از مشکلات بر شانه این کارگران وجود دارد .
 این فعال کارگری ادامه داد: امسال در دولت حقوق ها افزایش نسبتاً خوبی داشت، ولی آیا بعد این افزایشات تورم کنترل گردید یا نه ؟ اگر تورم در یک نقطه برای تمامی کالاها ثابت باشد، امسال کارگران و مستمری بگیران لااقل میتوانند بگویند حقوق ما افزایش یافت و لذت این افزایش را بچشند. ولی متاسفانه نظارت وجود ندارد و قیمت‌ها در حال افزایش هستند و هیچ گونه رسیدگی نمی‌شود.
 وی افزود: در سال های گذشته لااقل گشت تعزیرات به این افزایشات قیمت ها رسیدگی می کرد که باگرفتن شماره تلفن124 و گفتن موارد از افزایش قیمت ها جلوگیری می شد، ولی الان کارخانجات تولیدی هر روز و هر ساعت نسبت به افزایش اقدام می کنند که این مسأله باعث خنثی شدن افزایش حقوق می‌شود و باز همان عقب ماندگی سالهای گذشته اینجا پدیدار میشود .
 فتاحی ادامه داد: جالب هست وقتی به فروشگاه‌ مراجعه می کنید، قیمت جنس یا همان کالا هر روز و یا هر هفته عددی میشود و تا زمانی که دولت این تورم افسارگسیخته را کنترل نکند, همان آش و همان کاسه است و افزایش حقوق اول سال در همان اولین ماه سال سوخت می شود. امیدوارم دولت وفاق بتواند با کنترل تورم شیرینی افزایش حقوق امسال را در کام کارگران نگه دارد تا بیشتر از این فشار زندگی به این قشر زحمت کش کارگر و بازنشسته و کارمند وارد نشود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1298025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنچه در همایش منطقه ای «ثبت پیشران سرمایه گذاری برای تولید» گذشت

ادعای جدید ترامپ/ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کردم

توسعه 50 میدان گازی با سرمایه‌گذاری 41 میلیارد دلاری

انفجار مهیب در «ولادیمیر» روسیه

مقام سابق وزارت جنگ اسرائیل؛ مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا

اتوبوس قاچاق‌بر شناسایی شد

داستان طلای گمشده چیست؟

10 استان با کمترین و بیشترین نرخ تورم در فروردین 1404

مستأجران در تنگنا؛ سیاست‌هایی که نتوانستند مشکل را حل کنند

خرید یک کیلو «برنج ایرانی» چقدر آب می خورد؟

آخرین وضعیت پرونده معلم کرمانشاهی که دانش‌آموزان را مورد ضرب‌وشتم قرار داد

چت‌بات صلح

دنده عقب قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در مرز 80 هزار تومان ایستاد

توسعه مراودات اقتصادی چین با تعاملات و راهکار‌های جدید در دستور کار است

برنامه‌ریزی برای ایجاد پرواز کیش ـ رشت ـ ماخاچکالا / تأکید بر گسترش روابط میان ایران و داغستان روسیه در زمینه‌های ترانزیت و کارگو

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی بریتانیا را کاهش داد

گسترش روابط ایران و داغستان روسیه در حوزه ترانزیت/ برنامه‌ریزی برای ایجاد پرواز کیش - رشت - ماخاچکالا

تغییر مقاصد صادرات ال‌پی‌جی با تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین

تسریع توسعه صنعت پالایش با تمرکز بر پروژه‌های اولویت‌دار

زمان برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان

ابلاغ آیین‌نامه ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

بیانیه وزارت خارجه چین در آستانه سفر عراقچی به پکن

ادامه سقوط آزاد بازار سکه و طلا؛ دلار در مرز 80 هزار تومان ایستاده است

تحریم ایران توسط آمریکا در آستانه مذاکرات فنی

تأیید بندهای برنامه اقدام در FATF با وجود حضور آمریکا و رژیم اشغالگر

مشوق‌های بیشتری برای توسعه میدان‌های مشترک فراهم شده است

برنامه‌ جامع شرکت ملی نفت برای جمع‌آوری گازهای مشعل

عارف: آماده آغاز دورانی تازه از مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان هستیم/ خواهان شراکت‌های مبتنی بر منافع بلندمدت متقابل هستیم/ با ارائه بسته‌های جذاب سرمایه‌گذاری، مدل‌های مشارکت نوآورانه و تضمین‌های بین‌المللی سرمایه‌گذاران بزرگ را دعوت می‌کنیم

جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند

«قرض‌الحسنه» ابزاری برای تقویت پول ملی و توسعه پایدار

عراقچی به آمریکا درمورد همکاری در برنامه هسته‌ای ایران پیشنهاد داد

قالی ایرانی در پیچ‌وخم نوسانات و وعده‌ها

گروسی: محتاطانه به مذاکرات میان آمریکا و ایران خوشبینم

چهره نتانیاهو در دادگاه + عکس

قیمت دلار عقب‌نشینی کرد

جزئیات مسکن تدریجی اعلام شد

الگوی بانک جهانی؛ واگذاری بخشی از مدیریت پروژه به بخش خصوصی

واکنش اوکراین به پیشنهاد مذاکره مستقیم با پوتین

این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

پیش بینی بورس چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

صندوق تضمین، پشتوانه اجرای پروژه‌های بالادست نفت

جنگ تعرفه ای رجب طیب اردوغان علیه فولاد ایران

سپاه در خط مقدم سازندگی؛ از خانه‌سازی تا احداث ریل و جاده

همکاری خراسان جنوبی و فراه افغانستان زمینه‌ساز توسعه اقتصادی

قیمت‌گذاری خودرو باید مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی باشد

رایزنی پوتین و سلطان عمان درباره ایران

انتصاب 2 عضو هیئت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی با حکم پزشکیان

تقویت تعامل دولت و بخش خصوصی برای جذب سرمایه‌گذاری

ریزش بورس دولت روحانی با مردم چه کرد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی