بازار آریا

آخرين مطالب

صحبت‌های خداداد عزیزی درباره درگیری هواداران تراکتور و ملوان گزارش ویژه

صحبت‌های خداداد عزیزی درباره درگیری هواداران تراکتور و ملوان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : مدیر تراکتور درباره درگیری هواداران تراکتو و ملوان گفت:به نظر من انتخاب جا برای طرفداران ملوان درست نبود و نباید هواداران این اندازه به هم نزدیک می‌بودند.
خداداد عزیزی، مدیر تراکتور درباره درگیری هواداران تراکتو و ملوان گفت:به نظر من انتخاب جا برای طرفداران ملوان درست نبود و نباید هواداران این اندازه به هم نزدیک می‌بودند. ضمن اینکه ما هم باید کمی بیشتر مهمان نوازی می‌کردیم. خدا را شکر همه چیز به خیر گذشت و از هواداران هر دو تیم تشکر می‌کنم.
وی امروز (جمعه) پس از برتری سه بر صفر تراکتور مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این برد را به هواداران تراکتور تبریک می‌گویم. فکر کنم امروز هم یک روز وحشتناک هم برای ما و هم برای حریف رقم زدند. به مجموعه باشگاه تراکتور تبریک می‌گویم و به هواداران پرشوری که کنار هم نشستند و بدون هیچ اتفاقی، تیم را حمایت کردند. بازی برای ما یک بازی بسیار خوب بود. می‌توانستیم از فرصت‌ها بیشتر استفاده کنیم و شرایط بهتری را رقم بزنیم.
او درباره علت توقف بازی و هجوم هواداران ملوان به کنار زمین گفت: خود ما هم در کنار زمین با ناظر بازی صحبت کردیم. خوشبختانه ایشان این قضیه را جمع کرد و به عنوان یک ناظر بسیار خوب عمل کرد. اتفاقی که افتاد هم این بود که قرار بود هواداران ملوان مثل هواداران استقلال در طبقه بالا بنشینند ولی به خاطر ازدحام بانوان، نیروی انتظامی و یگان ویژه از طرفداران ملوان خواهش کردند که پشت دروازه خودشان در نیمه اول بنشینند.
خبر مرتبط

بازار آریا


کارتال: حق سپاهان بُرد بود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: واقعیت این است که ما در بعضی از پست‌ها بازیکن باکیفیت نداریم و متاسفانه نیمکت خوبی هم نداریم، این واقعیت پرسپولیس است.
عزیزی ادامه داد:آن‌ها هم محبت کردند و به خاطر بانوانی که به ورزشگاه آمده بودند و جایی برای نشستن نداشتند، قبول کردند که به پشت دروازه منتقل شوند. فکر می‌کنم نباید اجازه می‌داند که طرفداران ملوان و تراکتور اینقدر نزدیک به یکدیگر قرار بگیرند.
عزیزی در واکنش به علت این اتفاق گفت: ما چیز خاصی را متوجه نشدیم ولی بالاخره وقتی طرفداران دو تیم خیلی نزدیک هم بنشینند، هر لحظه احتمال بروز حاشیه است. فکر می‌کنم چیز خاصی نبود. اینکه بازی تعطیل شد را هم علتش را نفهمیدم. به ناظر بازی که گفتم، به من گفت الان بازی از سر گرفته می‌شود که خدا را شکر با درایت ایشان و مجموعه داوری، ماجرا هر چه که بود جمع شد.
او بیان کرد: خود من هم اعتقاد دارم انتخاب آن قسمت برای هواداران ملوان غلط بود. حتی آقای مازیار زارع و پژمان نوری هم گلایه داشتند که انتقال هوادارانشان از طبقه بالا به پایین زمان برد و باعث شد حدود 25 دقیقه از بازی را نبینند. البته من به مازیار توضیح دادم که فکر نمی‌کردیم بانوان اینقدر زیاد از بازی استقبال کنند و به همین خاطر مجبور به جابه‌جایی طرفداران ملوان شدیم. شاید ما باید کمی بیشتر مهمان‌نوازی می‌کردیم.
مدیر تیم تراکتور درباره عدم شرکت در جلسه کمیته انضباطی که احضار شده بود، گفت: به‌ خاطر این بازی اینجا (تبریز) بودم و تلفنی با دوستان صحبت کردم و به سوالات و اتهاماتی که وجود داشت پاسخگو بودم.
او در این باره که اتهامش در دعوت به کمیته انضباطی چه بوده؟ گفت: نمی‌دانم به این کار مصاحبه جنجالی می‌گویند یا مصاحبه حاشیه‌ای می‌گویند. بحث من راجع‌به بی‌حرمتی بود. در بازی با آلومینیوم اراک هم همین را گفتم.
او ادامه داد: اگر من در تیم مشهد و با یک تیم مشهدی هم کار کنم همین را خواهم گفت. به‌عنوان مدیر این تیم، حافظ منافع باشگاه تراکتور و اعضای این باشگاه هستم. فرقی نمی‌کند که بیرانوند یا شجاع باشد و یا یک بازیکن ذخیره. وقتی ببینم دارند به بازیکن ما توهین می‌کنند طبیعتا باید از او حمایت کنم.
عزیزی در واکنش به اینکه گفته می‌شود او حلقه مفقوده تیم تراکتور بوده، گفت: نظر لطف شان است. ما هم سعی کردیم تا همه جوره به تراکتور کمک کنیم. الحمدالله شرایط تراکتور خوب است. امروز هم بازی بسیار خوبی بود و فقط آن صحنه که بازی قطع شد فکر می‌کنم با درایت آقای ناصحی به عنوان ناظر بازی همه چیز جمع شد.
او ادامه داد: همه چیز بر وفق مراد است. همچنان اختیار همه چیز در اختیار خودمان است. امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانیم تکلیف همه چیز را روشن کنیم. هیچ چیز را نمی‌توان قطعی گفت. امیدوارم چون همه چیز دست خودمان است بتوانیم بازی‌ها را ببریم و قهرمان شویم.
عزیزی در این باره که بهزاد داداش‌زاده در مصاحبه‌ای گفته خداداد اول حرف می‌زند و بعد فکر می‌کند، گفت: ایشان کی هست؟ قرار نیست من جواب همه را بدهم. بعضی‌ها برای به شهرت رسیدن درباره من صحبت می‌کنند اما دلیلی ندارد که من درباره همه آدم‌ها حرف بزنم. من حافظ منافع تراکتور هستم و هر کسی می‌خواهد می‌تواند درباره من اظهار نظر کند.
به گزارش ایسنا، او در پایان گفت: جواب کسی را نمی‌دهم. اگر قرار باشد جواب همه را بدهم که جای من اینجا نیست. هر کسی برای رسیدن به شهرت سعی می‌کند حرفی بزند. حالا این آقا هم همین کار را کرده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295875/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

آغاز پرداخت وام با کارت یارانه برای تمامی خانوارها

روش های افزایش کارایی دستگاه‌های سرمایشی در فصل گرم

نمایندگی فروش کولر گازی گری در تهران کدام است؟

یک قابلیت جدید و کاربردی در اپلیکیشن بلو

خرید نهال یارانه ای صنوبر یک ساله تا 2 ساله از 8 تومن تا 17 تومن، انواع نهال گردو فقط 65 هزارتومان

تصاویری از دیدار وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا در رم

مذاکرات ایران و آمریکا مستقیم نیست

می‌دیدم که اجساد با شکنجه مُرده‌اند

شرایط و مدارک لازم برای شرکت در حراج یکصد و یکمین شمش طلا اعلام شد

پزشکیان حکم انتصاب جدید صادر کرد

قیمت دلار، یورو و پوند امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش قیمت طلا و سکه+ جدول

پزشکیان رئیس ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت را منصوب کرد

توئیت وزیر خارجه ایتالیا پس از دیدار با عراقچی

بارش‌ها در 27 استان کشور زیر حد نرمال

جزئیات دیدار پوتین و سلطان عمان به روایت کرملین

شاخص کیفیت هوای مشهد/ پاک‌ترین روز امسال ثبت شد

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم است

مذاکرات ایران و آمریکا در رم مستقیم نیست+ فیلم

اعلام ساعت شروع مذاکره ایران و آمریکا در رم

قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش قیمت طلا و سکه+ جدول

میراث شوم سیاست‌های واپسگرای ترامپ

پاسخ به سلطه تجاری پکن؟

آغاز دور دوم گفت‌وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم

مناقشه تازه بر سر قیمت خودروهای خارجی

خودنمایی بورس در کانال 3 میلیونی

وزن «پول پیش» آپارتمان‌‌‌های اجاره‌‌‌ای

تب 3 میلیونی در بورس

افزایش 29 درصدی صادرات محصولات کشاورزی در سال 1403

روبل روی دلار را کم کرد

راهنمای خرید بهترین پرینتر اداری برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر «وطنی»

پیکر پاک مادر شهیدان وطنی در رستم کلای بهشهر تشییع شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رخشانی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «پسندی»

واکنش بورس به مذاکرات رم؛ شاخص کل رکورد زد

تأکید مجلس بر تسهیل‌گری در مسیر سرمایه‌گذاری صنعت نفت

خبر داغ برای یارانه‌بگیران، این افراد دیگر یارانه نمی گیرند

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی