بازار آریا

آخرين مطالب

رئیس‌جمهور: برای دستیابی به صلح و آرامش تلاش می‌کنیم/ چشم امید به کسی نبسته‌ایم اقتصاد ایران

رئیس‌جمهور: برای دستیابی به صلح و آرامش تلاش می‌کنیم/ چشم امید به کسی نبسته‌ایم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رئیس جمهور با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا گفت: دولت هرگز حرکت و تلاش خود را به گفتگو و مذاکرات گره نزده است، در عین حال معتقدم اگر بتوانیم به صلح و آرامش برسیم، دستاورد بسیاری خواهیم داشت.
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز جمعه در اختتامیه «اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور» ضمن تشریح اقدامات و تلاش‌های دولت در زمینه تقویت معیشت مردم و رفع ناترازی انرژی به عنوان دو دستور کار اولویت‌دار دولت گفت: اگر ما همکاری و مشارکت مردم را جلب کنیم، همه مشکلات قابل حل خواهد بود.
پزشکیان تاکید کرد: بدون شک ما با مشارکت مردم، ارتباطات گسترده و هماهنگی‌ها می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.
رئیس جمهور در ادامه به دیپلماسی فعالانه دولت برای حل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: ما نه تنها به دنبال جنگ نبوده و نیستیم، بلکه در حال تلاش هستیم تا اختلافات منطقه‌ای و بین‌المللی را حل کنیم. ما قربانی ترور هستیم و تاریخ گواهی می‌دهد که بیش از 25 الی 26 هزار نفر از مردم و فرهیختگان و دانشمندان ما را در خیابان‌ها ترور کردند.
امروز عامل ترور در دنیا رژیم صهیونیستی است 
پزشکیان با تاکید بر اینکه امروز عامل ترور در دنیا رژیم صهیونیستی است، افزود: آنها رسماً بدون هیچ واهمه‌ای با نرم‌افزار و سخت‌افزار در حال ترور در سرتاسر دنیا هستند و هر کاری دلشان می‌خواهد می‌کنند و بعد عده‌ای از کشورها در عین حمایت از این رژیم جنایتکار، دم از حقوق بشر می‌زنند! در حالی که اگر صرفا وجدان انسانی را در نظر بگیریم، اقدامات رژیم صهیونیستی به معنای واقعی کلمه نسل‌کشی است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه قابل تصور نیست رژیمی به راحتی و هر موقع دلش خواست دست به ترور بزند و کشورهای مدعی حقوق بشر، نه تنها سکوت کرده، بلکه از آنها پشتیبانی هم بکنند، خاطرنشان کرد: همین رفتار در برخورد با کشور ما معکوس است و اگر اشتباها اتفاقی رخ دهد، تمام دنیا را با خود همراه می‌کنند که حقوق بشر در ایران نادیده گرفته شده است. ممکن است ما در کشور خود مشکلاتی داشته باشیم، اما همه تلاش خود را به کار گرفته‌ایم این تا این مشکلات را مرتفع و مردم عزیز کشورمان در رفاه و آرامش به سر ببرند و نمونه بارز این تلاش‌ها نیز همین گردهمایی مسئولان سلامت است که همه دست به دست هم داده‌اند تا با برنامه‌های عملیاتی در حل گرفتاری‌ها و مشکلات مردم نقش‌آفرین باشند.
پزشکیان با بیان اینکه اگر دولت‌های اسلامی از خود قدرت نشان می‌دادند، آنها بدون شک جرات این جسارت و این همه جنایات را به خود نمی‌دانند، اظهار داشت: این میزان از جنایت و تجاوزگری مسئله‌ای نیست که انسان بتواند با وجدان خود کنار بیاید و آن را بپذیرد.
ما مسئول سلامت مردم هستیم 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه سلامت مردم فقط در دارو و درمان خلاصه نمی‌شود و عوامل اجتماعی، مشکلات معیشتی، نگرانی‌های روانی و ذهنی همه در سلامت نقش دارند، اظهار داشت: ما مسئول سلامت مردم هستیم و این یعنی هر عاملی که زندگی مردم را مختل می‌کند، باید توسط ما مدیریت و بازسازی شود.
پزشکیان گفت: همه باید با تمام وجود در صحنه باشیم و برای حل مشکلات مردم پای کار بیاییم و این فرصت خدمت به مردم را غنیمت بشماریم.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تمام دعواهایی که اکنون وجود دارد، به خاطر منیت ما است، بنابراین باید از این منیت‌ها دست بکشیم و برای آسایش مردم و حل مشکلات کشور دست به دست هم بدهیم؛ ما می‌توانیم با هم کارهای بزرگی را صورت دهیم.
وی با بیان اینکه ما در دولت باید پاسخگوی بیماری‌های روحی، روانی، جانی و اقتصادی مردم باشیم، تصریح کرد: ما در این مسیر به شما نیز دل بسته‌ایم، تا در جهت حل مشکل مردم دولت را یاری کنید و لازمه موفقیت در این مسیر آن است که فقط به دفتر و اتاق کار خود محدود نباشیم.
چشم امید به کسی نبسته‌ایم 
پزشکیان بار دیگر بر مشارکت مردم در همه امور تاکید و تصریح کرد: باید مردم را پای کار بیاوریم و چشم به کمک هیچ احدی نداشته باشید. ما امروز اگر به کمک دیگران امید ببندیم، مطمئن باشید عقب می‌مانیم و لذا ما چشم امید به کسی نبستیم.
رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه مشکلات معیشتی فقط با مشارکت خود مردم قابل حل است، خاطرنشان کرد: اگر مشارکت مردمی فعال شود، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.
پزشکیان تشکیل هسته‌های محلی را با مشارکت سمن‌ها، خیرین، بهزیستی و کمیته امداد ممکن دانست و گفت: هدف این است که به جا ی پراکندگی و موازی‌کاری، همه این نهادها با هماهنگی استانداری به شکلی منسجم عمل کنند تا هیچ فردی، در هیچ محله‌ای از خدمات محروم نماند؛ چه بیمار باشد، چه دچار مشکل اقتصادی. اگر مشارکت و همکاری مردمی را جدی بگیریم، هیچ مشکلی وجود ندارد که قابل‌حل نباشد.
رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه اگر هدف مشخص باشد، هیچ چیز نمی‌تواند مانع شما شود، تصریح کرد: باید با تمام وجود تلاش کرد تا به هدف رسید. شوق رسیدن به هدف، سختی‌ها را قابل تحمل می‌کند. در نهایت، باید تلاش کنیم که سلامت مردم و عزت و سربلندی کشور را با همدیگر حفظ کنیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295797/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

اینترپل سارق 12 کیلوگرم طلا را به ایران مسترد کرد

اسناد ترور جان اف کندی منتشر شد+ جزئیات

مهلت ثبت‌نام مجدد آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی امروز آغاز می‌شود

متعهد به تامین امنیت سرمایه گذاری در نفت هستیم

توئیت جدید علی شمخانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

جزئیاتی مهم از تعرفه‌گذاری ترامپ+ فیلم

پرواز بورس به قله 3 میلیونی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش قیمت+ جدول

سیب‌زمینی بهاره به بازار رسید+ قیمت

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش محسوس قیمت سکه امامی+ جدول

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت بیت کوین

انتشار زمان پرداخت حقوق بازنشستگان به تفکیک بانک‌های عامل+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 30 فروردین 1404/ سقوط قیمت‌ها+ جدول

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به شروع دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در شهر رم

سوال نمایندگان از وزیر بهداشت/ ظفرقندی به کمیسیون بهداشت و درمان می‌رود

واژگونی قایق در این کشور 148 قربانی گرفت

بارش‌ها از اواسط هفته افزایش می‌یابد

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

کنترل تورم نیازمند مقابله با عوامل مؤثر در ایجاد تورم است

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

هتل شایان کیش: تجربه‌ای کلاسیک در یکی از بهترین نقاط جزیره

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

حمله تند اردوغان به نتانیاهو/ کابینه اسرائیل در حالت جنون کامل است

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران+ فیلم

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

جزئیاتی از منظقه آزاد تجاری مشترک بین ایران و ترکیه/ آنکارا چطور به پل ارتباطی ایران و اروپا تبدیل می‌شود؟

کدام کشور‌ها محصولات نانویی ایران را می‌خرند؟

تشریح رویکرد دولت چهاردهم در مذاکرات در یادداشت جدید سخنگوی دولت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی