بازار آریا

آخرين مطالب

جزییات اجاره خانه‌های دولتی به زوج‌های جوان اعلام شد گزارش ویژه

جزییات اجاره خانه‌های دولتی به زوج‌های جوان اعلام شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایلنا /معاون وزیر راه و شهرسازی جزییات خرید خانه از سوی دولت و اجاره آن به مستأجران را اعلام کرد.
حبیب الله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران درباره جزییات بسته حمایت از مستاجران اظهار داشت: مصوبات وام ودیعه به صورت مشترک توسط وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی به بانک‌ها ابلاغ خواهد شد و به صورت کامل میزان تسهیلات پرداختی ودیعه مسکن توسط تمامی بانک‌ها در بازه های زمانی مشخص خواهد شد‌.
وی به راه اندازی سامانه داشبورد مدیریتی طرح‌های تامین مسکن به ویژه در بخش اجاره اشاره کرد و گفت: از طریق این داشبورد مدیریتی تمامی گزارش های فعالیت بانک‌ها و به صورت ماهانه مشخص خواهد شد و به صورت کامل پیگیری ها برای پرداخت تسهیلات و استفاده از ابزارها و همچنین پشتیبانی بانک مرکزی در جهت هماهنگی بانک‌ها هم در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه عملکرد بانک‌ها را ماهیانه منتشر می‌کنیم و به صورت میدانی تمامی فعالیت بانک‌ها در پرداخت تسهیلات را رصد خواهیم کرد‌، تاکید کرد: یکی از دلایل عدم پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در سال‌های گذشته عدم تامین اعتبار بوده است، امسال میزان اعتبارات را افزایش و به 200 همت رسانده‌ایم که امیدواریم امسال با این میزان افزایش بخش عمده‌ای از مستاجران موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شوند.
بازار
طاهرخانی درباره اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات اجاره اظهار داشت: مستاجران باید تمامی مدارک خود را کامل در سامانه «تم» بارگذاری کنند که‌ در این بخش وزارت راه و شهرسازی نظارت کامل دارد و در صورتی که فرد دارای ملک باشد امکان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن را ندارد.
وی در پاسخ به سوال ایلنا درباره طرح خریدهای آماده از سوی دولت و اجاره آن به مستأجران گفت: در بسته‌های استیجار یکی از راهکارهایی است که بر مبنای آن دولت‌ها و نهادهای عمومی غیردولتی، واحدهای استیجاری را خودشان با قیمت گذاری منطقی و معقول عرضه می‌کنند تا اقشار کم درآمد را تحت پوشش قرار دهند و ما این خلأ را در نظام تامین مسکن خودمان داشتیم. این مصوبه شورای عالی مسکن به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده تا املاکی که در اختیار دارد را بفروشد یا تهاتر کند و در ازای آنها واحدهای مسکونی آماده را عمدتاً با قیمت کمتر از متوسط قیمت شهرها تملک کند و با اولویت به زوج‌های جوان و دهک‌های پایین درآمدی ارائه کند.
معاون امور مسکن و ساختمان افزود: در این زمینه اولویت با تهران، کلانشهرها و مراکز استان‌ها خواهد بود.واحدهای آماده را کمتر از قیمت متوسط خریداری می‌کنیم و به مستأجران ارایه می‌دهیم که در این طرح زوج‌های جوان در اولویت هستند .
وی همچنین درباره شرط مشمول شدن وام اجاره گفت: تنها شرط پرداخت وام ودیعه مسکن نداشتن سابقه مالکیت است. قرمز بودن فرم ج متقاضیان جزو شروط پرداخت وام نیست.مستاجران برای دریافت وام ودیعه مسکن باید اجاره نامه خود را در سامانه تم وزارت راه و شهرسازی بارگذاری کنند. پس از این کار از طریق کد ملی صحت سنجی های لازم صورت می گیرد.چنانچه فردی سابقه مالکیت داشته باشد، مشمول دریافت وام ودیعه مسکن نمی شود. فرم ج متقاضی و قرمز یا سبز بودن آن جزو شروطی نیست که برای وام ودیعه لحاظ شود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295538/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

کنترل تورم نیازمند مقابله با عوامل مؤثر در ایجاد تورم است

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

هتل شایان کیش: تجربه‌ای کلاسیک در یکی از بهترین نقاط جزیره

حمله تند اردوغان به نتانیاهو/ کابینه اسرائیل در حالت جنون کامل است

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران+ فیلم

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

جزئیاتی از منظقه آزاد تجاری مشترک بین ایران و ترکیه/ آنکارا چطور به پل ارتباطی ایران و اروپا تبدیل می‌شود؟

کدام کشور‌ها محصولات نانویی ایران را می‌خرند؟

تشریح رویکرد دولت چهاردهم در مذاکرات در یادداشت جدید سخنگوی دولت

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

مزایا و معایب تعیین سقف مهریه تا 14 سکه

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی

پیامدهای اقتصادی و اجتماعی یارانه پنهان

فرآوری طلا باید در داخل شهرستان خوسف انجام شود

آمریکا بار دیگر صنعا را هدف گرفت

گرد و غبار مدارس 7 شهر این استان را تعطیل کرد

قیمت خودرو 30 فروردین 1404؛ بازار خودرو چشم انتظار قیمت دلار ماند

درخواست وام برای کاهش ضایعات گندم

اصلاح قانون محکومیت‌های مالی و مهریه در مجلس بررسی می‌شود

کیفیت هوای این 2 شهر در وضعیت قرمز قرار گرفت

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

127 میلیارد دلار یارانه پنهان؛ حقیقت اقتصاد ایران یا افسانه‌ای ساختگی؟

هوشمند سازی نظام مالیاتی راهکار کاهش فرار مالیاتی در کشور

مشکل اقتصاد ایران، داخلی است و با مذاکره حل نخواهد شد/ اثرات سوءمدیریت در اقتصاد ما بیش از تحریم‌هاست

گره زدن معیشت به مذاکره؛ خطای راهبردی دهه‌ی 90

بقایی:صلح پایدار از گفت‌وگوی صادقانه میان ملت‌ها زاده می‌شود

عقل اقتصادی ترامپ به او می‌گوید باید با ایران مذاکره کند

تجارت ایران و هند در حوزه کشاورزی 1 میلیارد دلاری می شود

پرداخت 127 میلیارد دلار یارانه پنهان حقیقت دارد؟

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی

نسل جدید کارت‌های ملی هوشمند طراحی شد

صدور پایان کار ساختمان مشروط به نصب دوربین حفاظتی شد

اعلام زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان+ جزئیات

ایران و عربستان در این زمینه به تفاهم جدید رسیدند

ماجرای ممانعت اسرائیل از پرواز هواپیمای محمود عباس/ پادشاه اردن عصبانی شد

لوله کشی سیستم وی آراف VRF

ترافیک سنگین در این محور‌های مواصلاتی کشور

چرا دخل و خرج دولت با هم نمی خواند؟

تشدید اختلاف‌نظر ترامپ و فدرال رزرو

اوضاع دلار امروز شنبه 30 فروردین 1404

عبده تبریزی: اکنون بهترین فرصت برای شناورکردن نرخ ارز و جمع کردن نرخ‌های متعدد است

سقوط اقتصادی فروشگاه های زنجیره ای

تغییر جدی در فهرست یارانه بگیران؛ با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

هوای تهران سالم ماند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی