بازار آریا

آخرين مطالب

سرلشکر باقری: آمادگی نیروهای مسلح برای توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های دفاعی و نظامی با عربستان اقتصاد ایران

سرلشکر باقری: آمادگی نیروهای مسلح برای توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های دفاعی و نظامی با عربستان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : وزیر دفاع عربستان که به دعوت رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، با سرلشکر باقری دیدار کرد.
سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح در ابتدا ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور وزیر دفاع عربستان و هیئت همراه به جمهوری اسلامی ایران و ابراز امیدواری از حصول ره‌آوردهای راهبردی در این سفر کوتاه گفت: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تامین و تضمین امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه بوده است، از اینرو دو کشور می‌توانند در تحقق این امر مهم و راهبردی نقش بسزایی ایفاء کنند.
سرلشکر باقری افزود: گسترش و تعمیق همکاری‌های دو جانبه علاوه بر تامین امنیت و منافع دو کشور، موجب تضمین منافع ملت‌های منطقه و تامین صلح، ثبات و امنیت موثر در منطقه خواهد شد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت روابط دو کشور به ویژه در شرایط خاص و پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی؛ آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را برای توسعه روابط دوجانبه دفاعی با عربستان سعودی در حوزه‌ه‌های مختلف و مورد علاقه طرفین اعلام کرد.
سرلشکر باقری با اشاره نقش مخرّب رژیم صهیونیستی در صلح و آرامش کشورهای اسلامی و تلاش بر گسترش آشوب در منطقه و قدردانی از مواضع پادشاهی عربستان سعودی درقبال مسئله‌ی غزه و فلسطین تصریح کرد: مقابله با جنایات این رژیم مستلزم اتحاد، همدلی و اتخاذ مواضع واحد کشورهای اسلامی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی می‌باشد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه از زمان انعقاد قرارداد پکن روابط نیروهای مسلح دو کشور در حال رشد و توسعه است؛ گفت: امنیت منطقه منفعت راهبردی و مشترک کشورهای این منطقه بوده و سیاست جمهوری اسلامی ایران بر توسعه روابط با همسایگان استوار می‌باشد؛ لذا توسعه و تحکیم روابط نیروهای مسلح دو کشور می‌تواند مبنای خوبی برای کشورهای منطقه باشد.
سرلشکر باقری با قدردانی از حضور ناظران عربستان در رزمایش امنیت دریایی تصریح کرد: حقیقتا روابط حسنه فی مابین دو کشور و دو نیروی مسلح موجب یأس و ناامیدی دشمنان و شادی دوستان ما خواهد شد.
خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان نیز ضمن تشکر و قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران و ستاد کل نیروهای مسلح و ابلاغ سلام پادشاه عربستان سعودی؛ گفت: حسن مهمان نوازی شما نشان دهنده روابط خیلی خوب بین ما است.
وزیر دفاع عربستان گفت: روابط مهم دو کشور دارای تاثیر فراوان در تامین امنیت دو کشور و منطقه دارد و پادشاهی عربستان سعودی اصرار بر تقویت و توسعه روابط دو کشور دارد.
وی افزود: ان‌شاءالله ره‌آورد این روابط حسنه و ارتقاء سطح روابط در حوزه‌های مختلف نتایج خوبی برای دو کشور و منطقه خواهد بود و بدون شک امنیت منطقه و کشورهای اسلامی مستلزم اهتمام و مشارکت کشورهای منطقه می‌باشد.
در پایان شاهزاده خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان از سردار باقری برای سفر به عربستان دعوت کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

کنترل تورم نیازمند مقابله با عوامل مؤثر در ایجاد تورم است

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

هتل شایان کیش: تجربه‌ای کلاسیک در یکی از بهترین نقاط جزیره

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

حمله تند اردوغان به نتانیاهو/ کابینه اسرائیل در حالت جنون کامل است

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران+ فیلم

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

جزئیاتی از منظقه آزاد تجاری مشترک بین ایران و ترکیه/ آنکارا چطور به پل ارتباطی ایران و اروپا تبدیل می‌شود؟

کدام کشور‌ها محصولات نانویی ایران را می‌خرند؟

تشریح رویکرد دولت چهاردهم در مذاکرات در یادداشت جدید سخنگوی دولت

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

مزایا و معایب تعیین سقف مهریه تا 14 سکه

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی

پیامدهای اقتصادی و اجتماعی یارانه پنهان

فرآوری طلا باید در داخل شهرستان خوسف انجام شود

آمریکا بار دیگر صنعا را هدف گرفت

گرد و غبار مدارس 7 شهر این استان را تعطیل کرد

قیمت خودرو 30 فروردین 1404؛ بازار خودرو چشم انتظار قیمت دلار ماند

درخواست وام برای کاهش ضایعات گندم

اصلاح قانون محکومیت‌های مالی و مهریه در مجلس بررسی می‌شود

کیفیت هوای این 2 شهر در وضعیت قرمز قرار گرفت

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

127 میلیارد دلار یارانه پنهان؛ حقیقت اقتصاد ایران یا افسانه‌ای ساختگی؟

هوشمند سازی نظام مالیاتی راهکار کاهش فرار مالیاتی در کشور

مشکل اقتصاد ایران، داخلی است و با مذاکره حل نخواهد شد/ اثرات سوءمدیریت در اقتصاد ما بیش از تحریم‌هاست

گره زدن معیشت به مذاکره؛ خطای راهبردی دهه‌ی 90

بقایی:صلح پایدار از گفت‌وگوی صادقانه میان ملت‌ها زاده می‌شود

عقل اقتصادی ترامپ به او می‌گوید باید با ایران مذاکره کند

تجارت ایران و هند در حوزه کشاورزی 1 میلیارد دلاری می شود

پرداخت 127 میلیارد دلار یارانه پنهان حقیقت دارد؟

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی

نسل جدید کارت‌های ملی هوشمند طراحی شد

صدور پایان کار ساختمان مشروط به نصب دوربین حفاظتی شد

اعلام زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان+ جزئیات

ایران و عربستان در این زمینه به تفاهم جدید رسیدند

ماجرای ممانعت اسرائیل از پرواز هواپیمای محمود عباس/ پادشاه اردن عصبانی شد

لوله کشی سیستم وی آراف VRF

ترافیک سنگین در این محور‌های مواصلاتی کشور

چرا دخل و خرج دولت با هم نمی خواند؟

تشدید اختلاف‌نظر ترامپ و فدرال رزرو

اوضاع دلار امروز شنبه 30 فروردین 1404

عبده تبریزی: اکنون بهترین فرصت برای شناورکردن نرخ ارز و جمع کردن نرخ‌های متعدد است

سقوط اقتصادی فروشگاه های زنجیره ای

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی