بازار آریا

آخرين مطالب

حضور نخست وزیر ایتالیا در اتاق بازرگانی ایران اقتصاد ایران

حضور نخست وزیر ایتالیا در اتاق بازرگانی ایران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - در یک نگاه کلی به اقتصاد ایران به نظر می‌رسد که مشکلات و چالش‌های اقتصادی در 50 سال گذشته ثابت و غیر قابل حل می‌نمایند.
روی کار آمدن دولت‌ها با گرایش‌های مختلف نیز باعث نشده تا ایرانیان در زمینه اقتصادی چشم‌انداز روشنی پیش روی خود ببینند.
در پروژه "نیم قرن با اقتصاد ایران" با استناد به اخبار و گزارش های روزنامه‌های "اطلاعات" و "دنیای اقتصاد" به نوعی هم "تاریخ اقتصادی" 50 سال گذشته را روایت کرده و هم اکنون‌مان را از گذر این اخبار واکاوی می‌کنیم.
در سال جاری آریا بازار سال‌های 1355، 1365 ،1375 ،1385 و 1395 مورد بازخوانی قرار می‌گیرد.
26 فروردین 1355؛ بهای آب در اهواز افزایش یافت نرخ آب و حق انشعاب آب در اهواز گران شد. اهواز پس از تهران دومین شهری است که آب بهای آن افزایش یافته است.
براساس تصویب انجمن شهر، مصرف آب تا 30 مترمکعب برای دو ماه مترمکعبی 5 ریال، از 30 تا 60 مترمکعب نسبت به مازاد مصرف هر مترمکعب 7 ریال و از 60 تا 120 مترمکعب 12 ریال، از 120 تا 200 مترمکعب 14 ریال، از 200 تا 300 مترمکعب 18 ریال، و از 300 مترمکعب به بالا 22 ریال.
26 فروردین 1375؛ تامین مسکن در اولویت برنامه فقرزدایی دولت آقای هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهوری در دیدار مسوولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سراسر کشور با اشاره به مشکل ریشه‌دار و دیرینه مسکن در کشور، بر ضرورت تغییر فرهنگ و بینش جامعه در امر مسکن و رعایت الگوی مصرف و صرفه‌جویی در این زمینه تاکید کرد.
وی با اشاره به رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری در زمینه تامین مسکن برای محرومان در روستاهای کشور گفت: باید با الهام از نظرات رهبر بزرگوار انقلاب، موضوع تامین مسکن در برنامه فقرزدایی دولت در اولویت قرار گیرد و برنامه‌های ویژه‌ای در این جهت اجرا شود.
26 فروردین 1385؛ آغاز عملیات نصب ماشین‌آلات تولید «سمند» در سوریه عملیات نصب تجهیزات و ماشین‌آلات خط مونتاژ خودروی سمند در سوریه با حضور هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مقامات عالی‌رتبه سوریه آغاز شد.
هاشمی رفسنجانی پروژه سیامکو را نماد سطح عالی روابط بین دو کشور در تمامی عرصه‌ها دانست و تاکید کرد: این همکاری از حمایت کامل ایران به سوریه برخوردار است و مسائل آن در بالاترین سطح در دو کشور بررسی و پیگیری می‌شود.
عملیات احداث خط مونتاژ سمند در سوریه با مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکت ایران‌خودرو، دولت و بخش خصوصی این کشور از سال 83 آغاز شد و هم‌اکنون عملیات اجرایی سازه آن به پایان رسیده است. در حال حاضر نصب تجهیزات و ماشین‌آلات در سال‌های تولیدی که مطابق آخرین فناوری روز دنیا برای تولید سالانه 30 هزار دستگاه خودرو طراحی شده، آغاز شده است.
26 فروردین 1395؛ حضور نخست‌وزیر ایتالیا در اتاق بازرگانی ایران 12 سند همکاری در زمینه‌های مختلف ازجمله انرژی، فولاد، مخابرات و هوانوردی، فرودگاهی و پزشکی بین ایران و ایتالیا ماحصل همایش تجاری دو کشور بود که روز گذشته در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
نخست‌وزیر ایتالیا در این همایش بر این موضوع تاکید کرد که قراردادها فقط روی کاغذ نیست و دو کشور می‌توانند در بخش‌های مختلف با یکدیگر همکاری کنند.
به گفته متئو رنتزی، مطمئنا فعالان اقتصادی ایتالیا راضی از ایران به ایتالیا برمی‌گردند.
وی اعلام کرد: با اجرای 30 قراردادی که در رم به امضا رسید و 6 قراردادی که دو روز پیش امضا شد و همچنین 12 قراردادی که در اتاق بازرگانی ایران امضا شد، فرصت‌های خوبی برای اشتغال‌زایی ایجاد خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1293076/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه‌های بلندپروازانه‌ مسکو برای همکاری در زمینه اکتشافات فضایی

نماینده مجلس: یک ساعت جلو کشیدن ساعت رسمی مشکلی را حل نمی کند | کارشناس اقتصادی: تغییر ساعت تصمیم منطقی و مربوط به دولت است

برای تحقق خودکفایی اقتصادی باید تولید و مصرف حساب‌شده داشته باشیم

میزگرد «اصلاح و عادلانه‌سازی یارانه‌های انرژی» در شبکه خبر

بوشهر کاندیدای اصلی پایتخت اقتصادی کشور

سلیمی: به من قول دادند زمینی بدهند که یازده نفر صاحب داشت

زورآزمایی آنکارا و تل‌آویو؛ از شرق مدیترانه تا شام/ شکل‌گیری شکاف جدید منطقه‌ای

جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال 1404 اعلام شد

حضور گروسی در وزارت امور خارجه و دیدار با عراقچی

پیش بینی قیمت دلار 28 فروردین 1404

بیانیه مهم حماس به مناسب روز اسیر فلسطینی

بورس در کمین پول

اکبری دبیر انجمن تولیدکنندگان قند ایران: سال سخت شکری

تاثیر عجیب مذاکرات بر بازار ارز ایران

آبزی‌پروری ظرفیتی عظیم در سرمایه‌گذاری برای تولید

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری، راه‌حل توسعه اقتصادی لرستان

اروپا بین دو قطب؛ آغاز جنگ اقتصادی آمریکا و چین

آتش سوزی مهیب ساختمان 5 طبقه در مشهد / 20 نفر نجات یافتند

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی انگلیس ممنوع شد

توافق پنهانی جولانی با بن زاید در جنوب سوریه

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

بازدهی بورس در هفته چهارم فروردین 1404

واحد صنعتی تولید کابین آسانسور در لرستان بهره‌برداری شد

نصب پنل‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی قزوین

پنج معضل بزرگ ترکیه از نگاه تحلیلگر ترک

پالرمو و CFT بازهم در انتظار؛ نتیجه‌گیری به نشست بعدی مجمع موکول شد

خانه دریایی ترکیه در شام/ تکرار الگوی لیبی در سوریه؟

مشهد قرمز می‌شود

تناقضات درباره تعرفه خودروهای وارداتی

تکذیب خبر تعرفه واردات خودرو توسط رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت

وزش باد شدید و گردوغبار در راه این استان

طلا و سکه روند نزولی به خود گرفتند؛ دلار به کانال 87 هزارتومانی بازگشت

سخنان نماینده کهنوج پیرامون آخرین وضعیت منطقه ویژه اقتصادی جازموریان

امکان‌سنجی رشد 8 درصدی اقتصاد ایران

حمله نیروهای عربستان به مناطق مرزی استان صعده یمن

فردی که در مغازه خود از یک گرگ نگهداری می‌کرد!+ عکس

واکنش امارات به یک ادعا/ برای حمله زمینی به یمن رایزنی نکردیم

وزیر کار حکم انتصاب تازه صادر کرد

مقدار خرید تضمینی گندم امسال چقدر خواهد بود؟

دسترسی برخی رسانه‌ها به ترامپ محدود شد

دلار بالا رفت، سفر پایین آمد؟ | بررسی تأثیر نوسانات دلار بر تصمیم سفر ایرانیان

سرمایه‌گذاری در اقتصاد دریاپایه کلید شکوفایی اقتصادی هرمزگان است

قیمت روز قند و شکر در بازار تهران | فروردین 1404 + جدول

پزشکیان: نباید اختلاف کیفی آموزشی باعث ایجاد نابرابری بین دانش‌آموزان شود

ارتش اسرائیل تعدادی از اسرا را آزاد کرد

چرا بازار مسکن برای سرمایه گذاران همچنان جذاب است؟

چشم پوشی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از یک تخلف بزرگ

آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

حدود 25 هزار نفر ساعت بر روی اصلاح قوانین ایثارگران کار کردند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی