سرازیر شدن سوخت قاچاق به سمت سیستان و بلوچستان
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: بخشی از سوخت قاچاق از استانهای مختلف کشور در حال سرازیر شدن به سمت سیستان و بلوچستان است که اینجا هم ماموریت ویژهای بر عهده پلیس امنیت اقتصادی استان است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سردار حسین رحیمی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی فراجا طی سالهای اخیر با توجه به جنگ اقتصادی که در آن قرار داریم، در راستای برقراری امنیت در تمام فرآیندها و سطوح اقتصاد کشور ماموریت ویژهای پیدا کرده است؛ به خصوص در سالهای اخیر هم در حوزه مبارزه با انواع کالای قاچاق و مبارزه با انواع و اقسام جرائم و مفاسد اقتصادی و مقابله و مبارزه با جرائم گمرکی اقدامات بسیار اثربخشی انجام دادهایم.
برخورد با دانه درشتان اولویت پلیس امنیت اقتصادی
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: طی سالهای 1402 و 1403 حرکت پلیس جهادی و در واقع یک خیزش جدی بوده و در این رابطه تلاش کردیم عرصه را بر قاچاقچیان بالا که لطمات جبرانناپذیری به اقتصاد کشور، تولیدات و به صنعت کشور میزنند وارد کنیم و در دو سال اخیر میزان کشفیات و دستگیریهای ما و برخورد با جرائم مختلف از 100 افزایش عبور کرد و قطعاً امسال هم با ریلگذاریهای جدیدی که چه در پلیس امنیت اقتصادی مرکز و چه در پلیسهای امنیت اقتصادی استانها انجام دادیم این خیزش و حرکت شتابان جدیتر خواهد شد و در این راستا اولویت ما برخورد با دانه درشتان است.
محاکمه 21 نفر از متهمان یکی از پروندههای قاچاق سوخت وی افزود: اولویت ما مقابله با قاچاقچیان، مجرمین و مفسدین اقتصادی کلان و همچنین مجرمینی است که در حوزههای جرائم گمرکی فعالیت دارند و تلاش داریم که بحث امنیت اقتصادی را در بخشهای مختلف برای رونق و رشد تولید و کارآفرینی و اشتغال به طور جد برقرار کنیم و بنابراین در همین ایام ما مجموعهای تحت عنوان اداره حمایت از فعالین اقتصادی را در پلیس امنیت اقتصادی فعال کردیم و ارتباطات بسیار صمیمانه و دوستانهای با فعالان اشتغال و کارآفرینی داخل کشور برقرار کردیم و تلاشمان بر این است که مشکلات و موانع فراروی آنها را تا آنجا که در توانمان است انشاءالله برطرف کنیم.
سرازیر شدن سوخت قاچاق به سمت سیستان و بلوچستان
سردار رحیمی در خصوص اقدامات پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تعدد گمرکات در این استان ماموریت پلیس امنیت اقتصادی که باید در مبادی رسمی اعم از مناطق آزاد، بازارچهها و پایانههای مرزی گمرکات و بنادر استان فعالیت کند، خطیر و سنگین است. از طرفی متاسفانه گزارشهایی که ما دریافت میکنیم نشان میدهد بخشی از سوخت قاچاق از استانهای مختلف کشور در حال سرازیر شدن به سمت سیستان و بلوچستان است که اینجا هم ماموریت ویژهای بر عهده پلیس امنیت اقتصادی استان است که باید با قاچاق معکوس سوخت برخورد قاطع و جدی داشته باشد و این موضوع مصوبه سران قوا را هم دارد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: بخشی از کالاهای اساسی یا دارو که از این استان به خارج کشور قاچاق معکوس میشود یکی از موضوعاتی است که باید پلیس امنیت اقتصادی استان به طور ویژه دنبال کند.
رشد 4.5 برابری برخورد با قاچاقچیان کلان
وی خاطرنشان کرد: بررسی روزهای اخیر کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی فراجا حاکی از آن است که الحمدالله ما در استان سیستان و بلوچستان در زمینه مبارزه با قاچاق کالا از نظر ارزش ریالی 70 درصد در سال 1403 نسبت به 1402 افزایش عملکرد داشتیم؛ یعنی پلیس امنیت اقتصادی در سطح استان 70 درصد عملکردش و کشفیاتش از نظر ارزش ریالی افزایش داشته و در زمینه افزایش تشکیل پروندههای کلان سازمان یافته که یکی از اولویتهای ویژه پلیس است، ما به دنبال جرائم خرد و در واقع کوچک اقتصادی نیستیم و به دنبال پروندههای کلان هستیم و یکی از اقدامات ارزشمندی که پلیس امنیت اقتصادی ما انجام داده در زمینه برخورد با قاچاقچیان کلان و جمعآوری و ضربه زدن به قاچاقچیان باندی بوده که در سال 1403 نسبت به سال 1402 حدود 4.5 برابر شده است.
رحیمی به کشف بالغ بر 9 میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی طی سال 1403 در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: این میزان کشفیات در سال 1403 حدود 6 درصد افزایش نسبت به سال 1402 را نشان میدهد و البته در این بخش ما امروز در جلسه با فرماندهان استان تذکر هم دادیم که آن روندی که انتظار داشتیم اتفاق نیفتاده و انتظار ما بیش از این بوده است اما در مجموع در زمینه مبارزه با کالای قاچاق پلیس امنیت اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان از یک روند مثبت و رو به رشد برخوردار بوده است.
کشف 100 میلیارد تومان جرام و مفاسد اقتصادی
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار داشت: طی سال 1403 در حوزه مبارزه با جرائم و مفاسد اقتصادی در مجموع 91 پرونده در سیستان و بلوچستان تشکیل و در حوزههای مختلف جرائم و مفاسد اقتصادی رسیدگی شده که 116 متهم داشته و با افزایش 6 درصدی نسبت به سال 1402 روبرو بوده و ارزش جرام و مفاسد اقتصادی مکشوفه توسط پلیس امنیت اقتصادی استان بیش از 100 میلیارد تومان بوده که در واقع افزایش دو برابری نسبت به سال قبل داشته است.
وی عنوان کرد: پلیس امنیت اقتصادی به عنوان یکی از مهمترین پلیسهای تخصصی فراجا امروز در تلاش است که با جرائم و مفاسد اقتصادی به عنوان یک معضل جدی کشور برخورد کند و یک ضلع مهم آن بحث جرائم گمرکی و مفاسدی است که در حوزه کالای قاچاق صورت میگیرد که عدد آن هم متاسفانه در سطح کشور قابل توجه و بزرگ است. تلاش داریم در این زمینه برخورد جدی و قاطعی داشته باشیم و برنامههای مفصلی را برای سال 1404 طرحریزی کردیم و تدابیر جدیدی اتخاذ شده است و طبیعتاً همه آحاد مردم انتظار دارند و من این نوید را به به مردم عزیز میدهم که پلیس امنیت اقتصادی عزمش را در این مسیر جزم کرده است.
بخش اعظمی از نوسان قیمت ارز حاصل جو روانی است
رحیمی در خصوص شرایط بازار ارز عنوان کرد: متاسفانه بخش اعظمی از بالا رفتن قیمت ارز در کشور روانی است یعنی وقتی یک خبری منتشر میشود ارز مبلغ زیادی بالا میرود و دوباره با یک خبر دیگر مبلغ زیادی پایین میآید. ما فردا در بانک مرکزی جلسه مداخله ارزی را با رئیس بانک مرکزی داریم و در حال بحث هستیم تا راهکارهایی را تدوین کنیم. باور من بر این است که خود مردم باید یه مقدار مراعات کنند و خودمان مراقب خودمان و مملکت باشیم. در این بخش ما با سایتهای مختلف برخورد کردیم یعنی پلیس مرکز امنیت اقتصادی دیجیتال ما سایتهای و تارنماهای زیادی را که در داخل کشور فعال بودند و به راحتی به صورت روانی قیمت ارز را بالا و پایین میکردند با اینا برخورد کرد ولی خیلی از این سایتها متأسفانه آنور آبی هستند که حتی در ایام عید که تعطیلی بود و اصلاً کسی کار اقتصادی نمیکرد قیمتها را بالا و پایین میکردند و به نظر من این شرایط بیشتر حاصل جو روانی است.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰:۲۴
-
۹ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292881/