بازار آریا

آخرين مطالب

هدفگذاری‌ توسعه و پیشرفت اقتصادی در استان همدان گزارش ویژه

هدفگذاری‌ توسعه و پیشرفت اقتصادی در استان همدان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس مجمع نمایندگان استان همدان گفت: استان همدان علاوه بر گنجنامه، طبیعت زیبا و سرمایه های فیزیکی وزیرساختهای متناسب، گنجینه منابع انسانی است و می‌تواند جزو استان‌های پیشرو و پیشگام در کشور باشد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، اکبر رنجبرزاده در جلسه شورای اداری با حضور رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: خوشحالیم که قوه قضاییه ما در بالاترین سطح و مردمی‌ترین قوه در حال ارائه خدمت است.
وی با بیان اینکه استان همدان یک استان بسیار پیشرفته در عرصه خدمات قضایی شد و وضعیت قضایی ما در استان همدان پیشرفت تصاعدی داشته است، تصریح کرد: قوه قضائیه، دادگستری ما، قضات ما صبر و حوصله‌شان در کنار مردم بودن برای ما مشهود شده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با اشاره به اینکه امسال سال سرمایه‌گذاری برای تولید است، عنوان کرد: فضای استان باید متناسب با این شعار حرکت کند.
رنجبرزاده با بیان اینکه بودجه‌ریزی ما در مجلس براساس درآمدهاست، تصریح کرد: پیش‌بینی ما برای استان همدان براساس هدفگذاری‌هایست که آقای استاندار در جلسات شورای اداری و جلسات مکرر اعلامی دارند.
وی افزود: هدفگذاری‌هایی که برای استان انجام شده قطعا هدفگذاری‌های درست و با اراده در راستای توسعه و پیشرفت اقتصادی است که اتفاق خواهد افتاد. این هدفگذاری‌ها کار سختی است و برای رسیدن به آن نیازمند تلاش شبانه روزی هستیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه ما نمایندگان هم تلاش می‌کنیم تا بتوانیم در راهی که منجر به رضایت‌مندی مردم می‌شود گام برداریم، گفت: اشتغال، معیشت، درآمد و حفظ آرامش و امنیت مهم‌ترین خواسته‌های مردم از مسئولان است.
رنجبرزاده با اشاره به اینکه امسال حتما به اهدافمان خواهیم‌ رسید، تصریح کرد: استان همدان علاوه بر گنجنامه، طبیعت زیبا و سرمایه‌های فیزیکی و زیرساخت‌های متناسب، گنجینه منابع انسانی است و می‌تواند جزو استان‌های پیشرو و پیشگام در کشور باشد.
وی افزود: در استان همدان نیروهای کار بسیار مصمم و مسلط وقتی مسئولیتی را می‌پذیرند با تمام حیثیت و وجود پای کارند و به خاطر همین نیروها و مدیران توانمند و بر‌اساس شعار ما می‌توانیم، به فضل الهی در پایان سال اعلام می‌کنیم که وضعیت استان ما پیشرفت داشته است.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان عنوان کرد: موقعیت جمهوری اسلامی که همه زیر پرچم جمهوری اسلامی نفس می‌کشیم حاصل خون شهیدان است و امروز به تعبیر آقایان، دیگران کدخدایی که شاید سلام خیلی از کشورها را هم جواب نمی‌دهد؛ در مقابل جمهوری اسلامی زانو می‌زند و در جایی که رهبر عزیز ما می‌خواهد می‌آید و وارد صحبت و مذاکره غیر مستقیم می‌شوند این یعنی اقتدار جمهوری اسلامی، همانطور که این اقتدار به دست آمد می‌توانیم اقتصادمان را هم پویا کنیم.
انتهای پیام/.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت مذاکرات آمریکا و روسیه/ مسکو به پایان جنگ علاقه دارد؟

«جوچه» به سبک روسی

23 شهید در جریان حملات روز گذشته اسرائیل به غزه

تکرار ادعای کاخ سفید درباره کانادا

فعالیت مدارس و دانشگاههای این استان غیر حضوری شد

4 مجروح در حادثه تیراندازی در دبیرستانی در تگزاس

سرمای هوا در آذربایجان شرقی/ تاخیر در فعالیت مدارس این منطقه

آیا کربن زدایی زمینه را برای فصل تازه استعمار هموار می‌سازد؟

وقوع حادثه دریایی حوالی شرق یمن

70 درصد غزه تحت دستور تخلیه اجباری/ ادامه ممانعت از ورود کمکهای بشردوستانه

محوریت و ارزش ذاتی تولید به‌ عنوان پیشران رشد اقتصادی کشور/ گروه فولاد مبارکه پیشرو در جذب سرمایه‌گذاران

طرح دولت درد مستاجران را درمان می‌کند؟

رشد بورس بعد از دور روز متوقف شد/ بازار در انتظار تحولات سیاسی و اقتصادی

‌فولاد مبارکه؛ ویترین توان صادراتی کشور در ایران اکسپو 2025

آمادگی کیت بلانشت برای بازنشستگی

تراژدی شکاف نسل‌ها در یک سکانس

دستورالعمل تاسیس و فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه

تقاضای صنعتگران به نصف طلای عرضه‌شده نرسید

واکنش ایران به اتهام‌زنی مقامات قضایی آرژانتین/ کاردار این کشور احضار شد

آرایش دلار با اخبار مذاکرات

تغییر چارچوب بازارها

پول و دیگر هیـچ!

اپل دوباره 3 تریلیون دلاری شد

اینستاگرام و واتس‌اپ از فیس‌بوک جدا می‌شوند؟

آینده بازنشستگان در گرو بازارهای مالی

اهمیت آپشن‌ها در تلاطمات

3‌میلیون واحد؛ سد روانی یا نقطه‌عطف؟

رشد فروش خودروهای برقی

قفل قیمتی خودرو در بازار متلاطم ارز

واکنش حزب‌الله لبنان به یورش صدها شهرک‌نشین اسرائیلی به مسجدالاقصی

این صحبت‌ها ضدتبلیغ است!

پیشتاز توسعه هوش مصنوعی کیست؛ آمریکا یا چین؟

ایستگاه بعدی بورس

راهکارهای حمایت از مذاکرات

سرعت مجاز فروش تراکم

بودجه دانشگاه‌ها گروگان ترامپ

نیروهای آمریکا از سوریه خارج می‌شوند

شارژ «قطره‌چکانی» تولید

فرصت‌های نظم جدید جهانی

بازگشت «هیچ‌چیز‌دان‌ها»

مسکن زیرتیغ تعرفه‌ها

اخراج «گلادیاتور توفان»

چرا خودرو «ارابه‌ مرگ» شد؟

نشست ترامپ و مقامات آمریکایی درباره مذاکره با ایران

هشدار درباره کاهش کیفیت هوای تهران/ از تردد غیرضروری پرهیز کنید

ایران برای توافق با آمریکا چراغ سبز نشان داد

تولید 100 همت حق بیمه توسط بیمه ایران در 1403

اعلام درآمد سپ در فصل آخر 1403

فونیکس پرچمدار ایمنی در بازار خودرو

بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از فولاد سنگان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی