بازار آریا

آخرين مطالب

واکنش چین به تعرفه‌های 145 درصدی/ ورود فیلم‌های آمریکایی محدود می‌شود اقتصاد جهان

واکنش چین به تعرفه‌های 145 درصدی/ ورود فیلم‌های آمریکایی محدود می‌شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - فارس : چین در واکنش به تعرفه‌های آمریکا، هالیوود را نشانه گرفت.
پکن روز پنجشنبه اعلام کرد که در واکنش به تعرفه‌های 145 درصدی واشنگتن بر محصولات چینی، ورود فیلم‌های آمریکایی به این کشور آسیایی را محدود خواهد کرد.
چین اعلام کرد که به عنوان بخشی از اقدام تلافی‌جویانه در برابر تعرفه‌های رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ تعداد فیلم‌های هالیوودی که قرار است در سینماهای این کشور اکران شود را کاهش خواهد داد. یک سخنگوی اداره کل سینمای چین روز پنجشنبه گفت که تعرفه‌های واشنگتن علیه چین «به ناچار از جذابیت فیلم‌های آمریکایی برای مخاطبان چینی خواهد کاست». این سخنگو در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما طبق قوانین بازار عمل کرده، انتخاب مخاطبان را محترم شمرده و از واردات فیلم‌های آمریکایی به میزان مناسب خواهیم کاست. این بیانیه افزود: چین دومین بازار بزرگ سینمایی جهان است. ما همواره به سطح بالایی از تعامل با جهان خارج پایبند بوده‌ایم و فیلم‌های ممتاز بیشتری از سراسر جهان را برای پاسخگویی به تقاضای بازار عرضه خواهیم کرد.
چین روز چهارشنبه در واکنش به تشدید جنگ تجاری توسط ترامپ، تعرفه‌های تلافی‌جویانه 84 درصدی بر واردات از آمریکا اعمال کرد.ساعاتی بعد، ترامپ اعلام کرد که به‌طور کامل توقفی سه‌ماهه برای تمامی تعرفه‌هایی که از نیمه‌شب اجرایی شده بود، برقرار می‌کند. البته او اعلام کرد که چین از این قاعده مستثنی است و جریمه‌های پیشین در مورد پکن کماکان پابرجا خواهد ماند.کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد که کا‌لاهایی که از چین به ایالات متحده آمریکا وارد می‌شوند، اکنون مشمول حداقل 145 درصد تعرفه هستند.تاکنون صنعت فیلم آمریکا از تلافی مستقیم کشورهایی که تحت‌تأثیر تعرفه‌های جهانی واشنگتن قرار گرفته‌اند، در امان مانده بود؛ زیرا تصور بر این بود که اکران فیلم‌های سینمایی و پلتفرم‌های استریمینگ در دسته خدمات طبقه‌بندی می‌شوند، نه کالاهای فیزیکی. اما حال به نظر می‌رسد اقبال هالیوود در چین، دومین بازار بزرگ فیلم جهان، به‌زودی به پایان برسد.محدودیت فیلم‌های آمریکایی برای اکران در سینماهای چین نخستین اقدام تلافی‌جویانه پکن پس از عدم عقب‌نشینی واشنگتن در جنگ تجاری بین دو قدرت اقتصادی جهان به شمار می‌آید.
در سال‌های اخیر، درآمد استودیوهای آمریکایی در چین به‌شدت کاهش یافته است، زیرا سلیقه مخاطبان به‌جای جلوه‌های بصری فرنچایزهای هالیوودی، به‌سوی فیلم‌های داخلی متمایل گشته است. اما از دست‌دادن کامل دسترسی به بازار چین می‌تواند به ضرر مالی این استودیوها منجر شود. بر اساس توافق‌نامه‌های تجاری قبلی، چین متعهد شده بود سالانه 34 فیلم خارجی را تحت قانون تقسیم درآمد اکران کند که در آن استودیوهای خارجی مجاز به دریافت 25٪ از فروش بلیط بودند. سایر فیلم‌ها، معمولاً با بودجه کمتر، از طریق سیستم خرید یکجا وارد می‌شوند که در آن توزیع‌کننده محلی مبلغی ثابت برای اکران فیلم در سینماهای چین پرداخت می‌کند.مقامات نظارتی سینمای چین استانداردهای سانسور سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای فیلم‌ها اعمال می‌کنند و تاریخ اکران تمام محصولات را تعیین می‌کنند که در آن پنجره‌های پرسود تعطیلات عمدتاً به آثار داخلی اختصاص می‌یابد.
فیلم‌های آمریکایی سال گذشته 585 میلیون دلار در گیشه‌های چین به دست آوردند که حدود 3.5٪ از کل فروش 17.71 میلیارد دلاری باکس آفیس چین را تشکیل می‌دهد و یکی از بزرگ‌ترین سهم‌ها در میان فیلم‌های خارجی است.ممنوعیت فیلم‌های آمریکایی می‌تواند باعث شود فیلم‌های آتی مانند «ماموریت غیرممکن: روزشمار نهایی» و «تولد دوباره دنیای ژوراسیک» صدها میلیون دلار در بازار چین از دست بدهند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سال 1404 سال تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه استان خواهد بود

تاکید وزرای خارجه ایران و روسیه بر اجرای معاهده جامع همکاری

بودجه هر مرحله از اجرای طرح کالابرگ اعلام شد

جزئیات جدید از یک اختلاس برنجی

زمان و مکان دور دوم مذاکرات صلح اوکراین اعلام شد

ترامپ به جنگ سپر تعرفه‌ای آمریکا می‌رود؟

تعامل و آگاهی، کلید ارتقا کیفیت بهره‌برداری در صنعت گاز

آینده قیمت دلار پس از مذاکرات دوم

برای مقابله با محدودیت‌های اقتصادی هوشمند و به‌روز باشیم

تردد روان در محورهای شمالی کشور

تحقق توسعه پایدار بدون حضور بانوان غیرممکن است

انفجار خبر خوش برای معلمان/ این بار واقعی شد

1200همت منابع سرمایه گذاری شرکتهای دولتی ازکجا تامین میشود؟

یارانه این دهک‌ها یکشنبه واریز می‌شود

معاون اسبق وزیر صمت: مصرف انرژی در ایران 3 برابر ترکیه است

1200 همت منابع سرمایه گذاری شرکت‌های دولتی از کجا تامین می‌شود؟

جدول زمان‌بندی واریز حقوق فروردین بازنشستگان

زمان واریز یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم

اظهارات جدید روبیو درباره مذاکرات ایران و آمریکا

احمد خاتمی: در مذاکرات غیر مستقیم به غیر خدا دل نبندیم

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد

65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات تامین شد

گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای

حسن سبحانی: راه اصلاح اقتصاد، بازگرداندن مدیریت تجارت خارجی و قاعده‌گذاری ارزی است/ فساد، محصول نابرابری ساختاری و بی‌اعتمادی نهادی است/ احمدی: مذاکره با عزت نه تنها تحقیر نیست، بلکه بخشی از سیاست عقلانی است

معوقات این گروه از بازنشستگان پرداخت شد+ جزئیات

ایران حملات جدید آمریکا به یمن را شدیدا محکوم کرد

جزئیاتی از قیمت‌گذاری دستوری خودرو‌های وارداتی

دو سناریوی بازار طلا در روز‌های آینده

فراخوان گسترده فورد برای رفع نقص فنی بیش از 148 هزار خودرو در آمریکا

سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» انتصاب مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران را تبریک گفت

خط و نشان فرمانده نیروی زمینی ارتش برای دشمنان

جایگاه‌های سوخت ملزم به نصب شارژر برقی شدند

نتیجه بررسی دلایل انتشار اطلاعات مشتریان بانک سپه؛ سرقت اطلاعات بوده؛ نه هک و حمله سایبری

مرزبانی درباره جان باختن یک نوجوان در مرز اطلاعیه صادر کرد

در دیدار عراقچی و پوتین چه گذشت؟

آکسیوس مدعی شد: ویتکاف با رئیس موساد دیدار می‌کند

امحای 60 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در کشور

زمان واریز یارانه نقدی فروردین دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد

رفع مشکلات بیمه‌ای رانندگان در دستور کار قرار گرفت

تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات

پیگیری استراتژیک‌‌ توسعه و جهش اقتصادی رزن

روسیه: حذف طالبان گامی به سوی عادی‌سازی روابط دوجانبه است

مذاکرات ایران و آمریکا؛ بازی برد ـ برد

استاندار: سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی و اقتصادی ضروری است

پیش‌بینی ضرر تریلیون دلاری تعرفه‌های ترامپ به اقتصاد اتحادیه اروپا

ادعای جدید آمریکا علیه یک شرکت چینی+ جزئیات

آیا تابستان بدون خاموشی خواهیم داشت؟

صنعت هوایی ایران در انتظار 50 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی

معاون وزیر صمت: نظام مالیاتی مشوق تولید نیست

کمک تسلیحاتی جدید آلمان به اوکراین

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی