بازار آریا

آخرين مطالب

دیدار نوروزی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با ایثارگران در 14 شهرستان/ادای دین به مادران شهدا آسان نیست گزارش ویژه

دیدار نوروزی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با ایثارگران در 14 شهرستان/ادای دین به مادران شهدا آسان نیست
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در ادامه دیدار‌های مستمر خود با خانواده معظم شهدا و ایثارگران از ابتدای فروردین ماه تا امروز به 14 شهرستان استان تهران رفت و با مادران شهدا و جانبازان سرافراز دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، از مقام صبر و استقامت ایشان قدردانی کرد.

به گزارش «ایثار»، حسین نصراله از نخستین روز آغاز سال 1404 تا شامگاه شنبه 9فروردین ماه با سفر به شهرستان‌های ری، چهاردانگه، اسلامشهر، بهارستان، ملارد، شهرقدس، شهریار، رباط کریم، قرچک، ورامین، پیشوا، پاکدشت، دماوند و پردیس با مادران شهدا و جانبازان 70درصد دوران دفاع مقدس دیدار و ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، از مقام صبر و استقامت‌ ایشان قدردانی کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در این دیدار‌ها که بمناسبت فرارسیدن نوروز انجام شد، با بیان اینکه ادای دین به مادران شهدا بویژه مادرانی که دو یا سه فرزند خویش را در دوران دفاع مقدس، تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی کردند، کار آسانی نیست گفت: مروری بر تاریخ اسلام از وجود چنین شیرزنانی حکایت دارد که با بردباری در برابر شهادت همسر و فرزندانشان و ادای دین به اسلام، در جایگاه فداکارترین مادران و همسران شهدا قرار گرفتند.
وی افزود: امروز ما در مقام خادمی و سپاسگزاری از این مادران شهدا، هرقدر هم خدمت کنیم باز هم در برابر بزرگ منشی و اخلاق‌ایشان کم است.
حسین نصراله با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص تکریم خانواده شهدا، تأکیدکرد: کاری که خاندان معظم شهدا و ایثارگران در طول دوران انقلاب اسلامی کردند نباید فراموش و یا کمرنگ شود. سپاسگزاری از این عزیزان وظیفه ذاتی بنیاد و همه مسئولان است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: به لطف خداوند متعال و مشارکت، همراهی و همدلی رؤسای بنیاد در شهرستان‌های تابعه، دیدار 50 نفر از مادران شهدا و جانبازان 14 شهرستان استان تهران در 9 روز نخست سال جدید میسر شد.
وی با قدردانی از ائمه جمعه، فرمانداران، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و شهرداران و فرماندهان نواحی سپاه پاسداران که در دیدار‌های نوروزی با ایثارگران شهرستان‌های استان تهران مشارکت کردند، گفت: بر خود فرض می‌دانم از تلاش و مساعی همه عزیزانی که در اجرای طرح سپاس و دیدار‌های نوروزی با ولی نعمتانمان، خاندان معظم شهدا و ایثارگران حضور داشتند، قدردانی کنم.
نصراله در خاتمه با بیان اینکه امسال با روحیه مضاعف در مسیر توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت به خاندان شهدا، جانبازان و آزادگان گام بر می‌داریم، بر تداوم راه شهیدان با مشارکت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1285650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه خلاصی از قبوض تصاعدی برق

رونمایی از اولین اقدام اقتصادی دولت در سال 04/ چه کسانی با استیضاح همتی قصد تسویه حساب داشتند؟

واکنش انگلیس به تصمیم تعرفه‌ای کاخ سفید/ خواهان جنگ تجاری نیستیم

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

مقصران واژگونی اتوبوس در کرمان شناسایی شدند

جریمه قطعی 12 ساعته آب برای مشترکان پرمصرف

عارضه قلبی هواپیمای کویتی را در فرودگاه زاهدان نشاند

قیمت دلار، یورو و دیگر ارزها امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1404

تهدیدات پیش روی آمریکا در سال 2025: چالش‌های یک قدرت رو به افول

تشکیل 408 پرونده قاچاق کالا در 24 ساعت گذشته

همگرایی اسلامیت و جمهوریت در نظام جمهوری اسلامی ایران

آیا بریکس می‌تواند سلطه دلار را بشکند؟

شوک قیمتی بنزین در 1404؟/ 6 سناریوی داغ برای جیب مردم!

کشف 169 خودروی سرقتی در تعطیلات نوروز توسط پلیس

واکنش استارمر به تعرفه‌های جدید ترامپ/ همه گزینه‌ها روی میز است

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

قیمت سکه از 102 میلیون تومان عبور کرد

دستگیری یک اوکراینی در لهستان به اتهام جاسوسی برای روسیه

اتحادیه اروپا مذاکره را ترجیح می‌دهد

در سفر یک‌روزه عارف به مازندران چه گذشت؟

تبریک السودانی به الجولانی برای تشکیل کابینه جدید

دروازه‌بان اسبق تیم‌ملی درگذشت

عبور قیمت سکه از 102 میلیون تومان

قمار بزرگی که برای ایلان ماسک گران تمام شد

فشار دولت آمریکا به دانشگاه‌های حامی فلسطین/ کمک‌های مالی بازنگری می‌شوند

حضور قطر و اسرائیل در رزمایش مشترک هوایی در غرب یونان

رئیس جمهور: ایران مصمم است همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کند

اقتصاد ایران با وجود تحریم‌ها به کدام‌سو می‌رود؟

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404/ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

گرانی طلا همچنان ادامه دارد؟

دیپلماسی گردشگری در کنار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی

فشار دولت آمریکا به دانشگاههای حامی فلسطین/ کمکهای مالی بازنگری می‌شوند

رئیس جمهور عازم باکو می‌شود

نقش RHU پالایشگاه اصفهان برای جلوگیری از واردات سوخت

سقوط سهام بانک‌های آمریکایی؛ نگرانی‌ها از رکود اقتصادی افزایش یافت

دغدغه دولت بر رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ها/ مازندران از استان‌های برجسته در اقتصاد دریامحور

رکورددار مصرف بنزین در ایام نوروز اعلام شد

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

یک کشته در انفجار کارخانه در غرب ترکیه

تصاویر/ نشست فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری مازندران

محمدرضا عارف: همه ظرفیت های موجود کشور را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم بست/ اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

شمار فوتی‌های تصادفات نوروزی افزایش یافت

مخالفت وزیر با اعمال سلیقه استان‌ها درباره اعطای مجوز کنسرت‌

شما فوتی‌های تصادفات نوروزی افزایش یافت

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

تخت‌جمشید پیشتاز بازدیدهای نوروزی شد

جزئیات مزایای حقوق کارکنان دولت در سال ١4٠4

هشدار اسرائیل به ساکنان شمال غزه برای تخلیه منطقه

چرا احتمال شرارت خارجی کم است؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی