بازار آریا

آخرين مطالب

قیمت جدید دام زنده اعلام شد اقتصاد ایران

قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - خبرآنلاین / رییس شورای تامین دام کشور گفت: قیمت دام زنده سبک در محدوده 270 هزار تا 280 هزار تومان و دام زنده سنگین در محدوده 180 هزار تا 190 هزار تومان در هر کیلو قیمت دارند و این با نرخ کنونی گوشت این دام‌ها در بازار فاصله قابل‌توجهی دارد، در نتیجه آنچه قیمت گوشت قرمز تولید داخلی را برای مصرف‌کننده تعیین می‌کند عرضه و تقاضا نیست.
منصور پوریان، از تداوم واردات گوشت قرمز تنظیم بازاری توسط دولت در سال 1404 گفت و توضیح داد: کشور سالانه به یک میلیون تا یک میلیون و 100 هزار تن گوشت قرمز نیاز دارد و این در حالی است که سالانه 920 هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید می‌شود و این 920 هزار تن نشانگر خروجی لاشه با استخوان است در حالی که وقتی استخوان از گوشت جدا می‌شود شاهد هستیم حجم تولید به 750 هزار تا 800 هزار تن کاهش پیدا می‌کند در نتیجه میان تولید و مصرف گوشت قرمز تولیدی کشور حدود 250 تن فاصله وجود دارد و این امر لزوم تداوم واردات گوشت را نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین در سال‌های گذشته مصرف صنایع گوشتی مانند واحدهای تولید سوسیس و کالباس به میزان چشمگیری افزایش داشته است، این واحدها برای تولید فرآورده‌های گوشتی از گوشت وارداتی هندی به عنوان ماده اولیه تولید استفاده می‌کنند و اگر واردات صورت نگیرد آنها برای تامین گوشت به ماده‌های مولد روی می‌آورند و این امر در ادامه به کاهش جمعیت دام مولد کشور می‌انجامد که اتفاق خوبی نیست، علاوه بر این صنایع پادگان‌ها، زندان‌ها و واحدهای آموزشی نیز دومین گروه بزرگ مصرف‌کننده گوشت‌های وارداتی هستند که بیشتر از گوشت‌های منجمد استفاده می‌کنند.
پوریان در ادامه از واردات حدود 200 هزار تن گوشت قرمز به کشور در سال 1403 خبر داد و اظهار کرد: عمده‌ترین مصرف‌کنندگان گوشت تولید داخل خانوار و رستوران‌ها هستند که تنها می‌توان بر جمعیت دام‌های کشتاری برای تامین گوشت مصرفی آنها حساب کرد نه کل جمعیت دامی کشور.
رییس شورای تامین دام کشور تصریح کرد: اکنون با عرضه فراوان گوشت قرمز در انواع وارداتی و تولید داخل مواجه هستیم با این حال هنوز قیمت گوشت تولید داخل با قدرت خرید مردم همخوانی ندارد و گوشت داخلی کالایی گران محسوب می‌شود.
وی در تشریح آخرین قیمت انواع دام گفت: اکنون دام زنده سبک در محدوده 270 هزار تا 280 هزار تومان و دام زنده سنگین در محدوده 180 هزار تا 190 هزار تومان در هر کیلو قیمت دارند و این با قیمت کنونی گوشت این دام‌ها در بازار فاصله قابل‌توجهی دارد در نتیجه آنچه قیمت گوشت قرمز تولید داخلی را برای مصرف‌کننده تعیین می‌کند عرضه و تقاضا نیست و موارد دیگری برای قیمت این کالا تاثیرگذار است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1284480/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تردد از مرزن آباد به سمت تهران ممنوع شد

تقدیر قالیباف از مشارکت حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس

کشف یک لندکروز قاچاق در این محور

حماس: حق بازگشت آوارگان به سرزمینشان از بین نخواهد رفت

مهدی یوسفی مدال طلا گرفت

چراغ سبز السودانی به تامین سوخت لبنان به مدت 6 ماه

پیدا و پنهان طرح اوراسیای بزرگ روسیه؛ جنگ اوکراین استراتژی مسکو در قفقاز و قلب آسیا را تغییر داد/ پوتین می‌تواند حیاط خلوتش را مهار کند؟

نمایندگان مجلس به دنبال راهکار مهار نوسانات نرخ طلا و ارز باشند

رقم بازگشت مهدی قایدی به استقلال اعلام شد

رونق و توسعه اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی از اولویت‌های دولت در زنجان است

پیچ و خم‌های اقتصاد ایران در سال 1404

عراقچی: آمریکا نمی‌تواند با حمله به یمن مدعی اعاده ثبات در منطقه شود

ماجرای پایان دادن به تحصن در مقابل مجلس چه بود؟/ پلیس اطلاعیه داد

بلندپروازی‌های یک رهبر بلامنازع

خودروی محبوب روس‌ها

فردا؛ آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید در سطح کشور

روسیه: انگلیس یکی از معماران اصلی بحران اوکراین است

زلزله میانمار بیش از 1 هزار و 600 کشته برجای گذاشت

فساد 140 هزار میلیاردی چای دبش؛ بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ ایران! | جزئیات پرونده فساد اقتصادی چای دبش

شمخانی: ملت ایران به رغم فشار اقتصادی به حمایت از مقاومت و فلسطین ادامه می‌دهد/ وزیر کشور: بیداری جهانی برای محکومیت رژیم جنایتکار صهیونیستی وجود دارد

برخی از کشورهای عربی فردا را عید فطر اعلام کردند

فرستاده ویژه گوترش با عراقچی دیدار و رایزنی مرد

خبر مهم عارف درباره طرح کالابرگ

تولید در سالی که گذشت

تمایل عربستان به سرمایه‌گذاری در صنعت پالایش هند

پیش بینی مهم درباره اقتصاد ایران

آغاز به کار رسمی خط پروازی کارگو فرودگاه رشت به مسکو

روس‌ها به جای کوئیک، چه خودرویی سوار می‌شوند؟+ فیلم

ایران خودرو حساب ویژه‌ای برای این محصول باز کرد

جابه‌جایی حدود 2.3 میلیون مسافر نوروزی با پروازها

حکم قطعی پرونده اعضای شورای شهر سردشت مشخص شد

تاکید تخت‌روانچی بر ضرورت توقف حملات آمریکا علیه یمن

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 40 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

باید در برابر سیل ویرانگر دشمنان، همانند سدی محکم ایستاد

ورود قالیباف به استان گیلان

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری چقدر شد؟

چند منطقه در اوکراین تحت کنترل روسیه درآمد

رویای غزه

اصلاح مصوبه الگوی کشت نیازمند بیش از 150 همت اعتبار

تحول اقتصادی با منطقه آزاد انزلی؛ از توسعه زیرساخت تا جذب سرمایه

اردوغان و پزشکیان گفت‌وگو کردند

دیروز؛ بیش از 125 میلیون لیتر بنزین مصرف شد

آخرین جزئیات درباره طرح جدید آتش‌بس در غزه

امشب؛ پل طبیعت خاموش می‌شود

حکمرانی ریالی برای صیانت از پول ملی!

سرمایه گذاری برای تولید نسخه گره گشای مشکلات اقتصادی و معیشتی است

شکاف قیمتی دلار آزاد و توافقی رکورد زد؛ اختلاف به بیش از 50 درصد رسید

اقتصاد اسلامی ـ 43| این‌همانی اقتصاد اسلامی و سرمایه‌‏داری

واشنگتن استراتژی خود را در قبال انصارالله یمن تغییر داده است

توسعه پنل‌های خورشیدی اشتغال محور در اولویت سازمان بهزیستی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی