بازار آریا

آخرين مطالب

علل اصلی افزایش غیرمنطقی نرخ ارز چه بود؟ اقتصاد ایران

علل اصلی افزایش غیرمنطقی نرخ ارز چه بود؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم با تغییر وزیر اقتصاد، ریل اقتصادی کشور تغییر کند وگرنه متأسفانه شاهد ادامه وضع موجود خواهیم بود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید اسماعیل حسینی با اشاره به عوامل التهاب در بازار سرمایه به ویژه افزایش غیرمنطقی نرخ ارز اظهار داشت: در کنار برخی عوامل دیگر، سیاست‌های شکست خورده تیم اقتصادی دولت از مهم‌ترین علت‌های جهش در بازار طلا و ارز کشور بوده است.
وی افزایش قیمت ارز نیمایی و توافقی و رساندن آن به ارز بازار آزاد با شعار حذف رانت، بدون ارائه برنامه مشخص برای مدیریت بازار ارز را بسیار آسیب زا برای مدیریت بازار ارز دانست و یادآور شد:گره زدن سیاست ارزی به مسائل بین المللی، FATF، مذاکره و متوقف کردن مدیریت بازار به امید این مسائل از عوامل کاهش ارزش پول ملی است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نمی‌توان به تنهایی تحریم‌های ظالمانه را علت وضعیت امروز بازار سرمایه دانست افزود: کشور‌های دیگری در دنیا هستند که تحریم‌های بیشتری نسبت به ایران را تجربه می‌کنند، اما توانسته‌اند با مدیریت مناسب ساختار‌های اقتصادی ارزش پول ملی خود را حفظ کنند.
وی با اظهار نگرانی از کاهش برگشت ارز حاصل از صادرات به کشور با سیاست‌های غلط اتخاذی خاطرنشان کرد:حذف یکباره ارز ترجیحی و اصرار بر افزایش قیمت ارز توافقی بدون تأمین لوازم آن نیز از عوامل افزایش نرخ ارز بوده است.
حسینی تحریک بازار طلا و تشویق مردم به سرمایه گذاری در این بازار و به تبع آن تحریک شدن بازار ارز و همچنین نداشتن برنامه منسجم برای هدایت نقدینگی به سمت تولید را برای اقتصاد مخرب توصیف کرد و گفت: چند ماه قبل نامه‌ای 20 صفحه‌ای با امضای 131 نماینده مجلس به رئیس جمهور ارسال شد که ضمن نقد سیاست‌های اقتصادی دولت، راهکاری 16 بندی برای اصلاح سیاست‌های ارزی شامل اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اجرای قانون مبارزه با پولشویی و حاکمیت ریال و حکمرانی بر جریان ارزی کشور ارائه شده بود که اگر به این نقد دلسوزانه و راهکار پیشنهادی مجلس توجه می‌شد شاهد جهش‌های اخیر در بازار طلا و ارز و کاهش شدید ارزش پول ملی نبودیم.
وی افزود: به دلیل بی توجهی به تذکرات نمایندگان، مجلس برای تغییر ریل اقتصادی کشور راهی جز استیضاح وزیر اقتصاد نداشت و اولین گام در این مسیر برداشت؛ امیدواریم با تغییر وزیر اقتصاد، ریل اقتصادی کشور تغییر کند وگرنه متأسفانه شاهد ادامه وضع موجود خواهیم بود.
حسینی تاکید کرد: با توجه به آن که سرمایه داران، چه خرد و چه کلان، سودآوری برای آنان مهم است بنابراین در سال جدید که به نام سال سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده است باید دولت و مجلس شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که سود سرمایه گذاری در تولید بیش از سرمایه‌گذاری در بازار‌های کاذب شود که انگیزه کافی برای هدایت سرمایه‌ها به تولید ایجاد شود وگرنه صرفاً با شعار و کار‌های نمایشی، انگیزه‌ای برای سرمایه گذاری در تولید ایجاد نخواهد شد.
انتهای پیام/424/.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1283304/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوذری: ستاد سرمایه گذاری در قزوین تشکیل می شود

سال جدید شاهد تحولات اساسی در توسعه همدان خواهیم بود

نوذری: ستاد سرمایه گذاری در قزوین تشکیل شد

تمرکز بر سرمایه‌گذاری در تولید، بسترساز شکوفایی اقتصادی در کردستان است

پشیمانی شهرام شکوهی از انتشار ویدیو همسرش پشیمانی شهرام شکوهی از انتشار ویدیو همسرش

تأکید بر توسعه سرمایه‌گذاری و تسریع پروژه‌های کلان کرمانشاه

تأکید آیت‌الله اعرافی بر توسعه فرهنگی و اقتصادی استان قم

شهادت «جبر عمار» در حمله هوایی اسرائیل به غزه

بازار داغ ال نود جدید در اروپا

بلاتر و پلاتینی تبرئه شدند

شهادت 4 غیرنظامی در حمله توپخانه‌ای اسرائیل به غرب درعا

انتقاد «هرتزوگ» از بی‌توجهی به آزادی اسرای صهیونیستی

اردن حمله اسرائیل به غرب سوریه را محکوم‌ کرد

فراز و فرود مالیات در سالی که گذشت

اهمیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه اقتصادی استان قم/لزوم تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

تمرکز بر سرمایه‌گذاری در تولید، بسترساز شکوفایی اقتصادی کردستان است

بسته حمایتی جدید برای توسعه انرژی‌های پاک ابلاغ شد

اهمیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه اقتصادی

بیانیه وزارت بهداشت فلسطین درباره آخرین شمار شهدای غزه

اطلاعات گردشگری شوش دیجیتالی شد

یک دانشجوی دانشگاه کلمبیا از دولت ترامپ شکایت کرد

بلای ایلان ماسک؛ فروش تسلا در اروپا نصف شد

اکرمی: بازار سرمایه باید به سمت پویایی و ثبات حرکت کند | اولویت دولت در سال جدید: رشد اقتصادی و تقویت بازار سرمایه

تمرکز بر سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد

رشد 30 درصدی اقتصادی و افزایش بهره‌وری مورد توجه باشد

لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌های جدید

یک رسانه منطقه‌ای مدعی شد: احتمال آغاز مذاکرات تهران و واشنگتن

آزادی 5 کارمند زندانی شرکت آمریکایی مینتز در پکن

اقدام تازه بانک مرکزی ترکیه برای تقویت لیر

افزایش 25 درصدی مصرف بنزین تا پایان تعطیلات عید فطر

جزئیات افزایش زمان معامله صندوق‌های طلا در بورس اعلام شد

انتقال پایدار فرآورده‌های نفتی در شمال کشور

شهادت یکی از چهره‌های ملی فلسطین در غزه+ عکس

چگونه متوجه گرفتگی رگ قلب شویم؟ + نشانه‌ها

انفجار پمپ‌بنزین در لبنان با 3 کشته

حرکت قیمت نفت بر نمودار افزایشی

مصرف 122 میلیون لیتر بنزین در چهارم فروردین

برنامه‌ریزی برای جهش تولید در میدان‌های مشترک نفتی در سال 1404

گمانه‌زنی چهره مشهور اقتصادی: ایران و آمریکا توافق می‌کنند

تحقق شعار امسال و حرکت اقتصاد از مسیر رونق بورس

موانع تحقق شعار سال 1404

بورس می‌تواند نقش مهمی در تامین مالی ایفا کند

برنامه‌های بانک مرکزی برای تحقق شعار سال 1404

ادعای وزیر دفاع آمریکا پس از رسوایی اطلاعاتی آمریکا

عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ در دست تهیه است

گپ و گفت عراقچی با ایرانیان در خیابان‌های ایران+ فیلم

اختصاص 2.5 همت به طرح های باقی مانده مسکن مهر

اختلال در پرداخت عوارض خروج؛ هشدار مهم پلیس به مسافران

انتقاد پزشکیان از عدم اجرای برنامه‌های احیای دریاچه ارومیه

برنامه‌ریزی جنگ در چت سیگنال

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی