بازار آریا

آخرين مطالب

دولت بسته‌های تشویقی جذاب برای سرمایه‌گذاری تدوین کند/ هدایت سرمایه‌های خرد مردمی به سوی تولید نیازمند تسهیل‌گری است اقتصاد ایران

دولت بسته‌های تشویقی جذاب برای سرمایه‌گذاری تدوین کند/ هدایت سرمایه‌های خرد مردمی به سوی تولید نیازمند تسهیل‌گری است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش می‌متالز، محمد ایرانی، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، با قدردانی از مقام معظم رهبری بخاطر نامگذاری سال 1404 با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، گفت: همان‌گونه که در دو دهه گذشته شاهد انتخاب شعار‌های اقتصادی و تولید محور از سوی رهبر انقلاب بودیم، ایشان بار دیگر با انتخاب شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» برای سال 1404، اهمیت حیاتی تولید را برای آینده کشور یادآور شدند.
او با بیان اینکه شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»، نقشه راهی روشن را پیش روی همه آحاد جامعه، از دولت تا بخش خصوصی قرار می‌دهد؛ خاطرنشان کرد: این شعار، کلید حل بسیاری از مسائل اقتصادی، کاهش وابستگی به منابع خارجی، و ارتقای تولید ملی است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم افزود: در شرایط فعلی کشور، مهم‌ترین عاملی که می‌تواند چرخه تولید را به شکلی پایدار و پویا حرکت دهد، جذب و هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید است. این سیاست نه تنها برای سرمایه‌های کلان، بلکه برای سرمایه‌های خرد نیز باید در نظر گرفته شود. دولت باید با اتخاذ سیاست‌های هوشمندانه و تسهیل شرایط، سرمایه‌های خرد مردمی را نیز به تولید سوق دهد و از تبدیل این سرمایه‌ها به بازیگرانی در شوک‌های مصنوعی بازار‌هایی نظیر طلا، دلار و مسکن جلوگیری کند. هدایت این سرمایه‌ها به مسیر تولید، می‌تواند ضمن تقویت اقتصاد کشور، بستر‌های ایجاد اشتغال و رونق صنعت را فراهم کند.
ایرانی با تاکید بر اینکه مسیر تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» بدون ایفای نقش مؤثر و مستقیم دولت و حاکمیت امکان‌پذیر نیست، مهم‌ترین وظیفه دولت در این مسیر را کاهش موانع و بروکراسی‌های اداری و قانونی دانست و تصریح کرد: متأسفانه دولت بسیاری از سرمایه‌گذاران را در مرحله صدور مجوز و شروع فعالیت دچار ناامیدی می‌کند. تسهیل فرایند صدور مجوز‌ها و شفاف‌سازی قوانین مربوطه، می‌تواند انگیزه سرمایه‌گذاران را افزایش داده و روند فعالیت آنان را تسریع کند.
او افزود: همچنین دولت باید زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی را تجهیز کرده و مشکلات مرتبط با تأمین انرژی پایدار، حمل‌ونقل و زمین‌های صنعتی را برطرف کند. این موارد پایه و اساس جذب و نگهداشت سرمایه‌گذاران هستند و دولت وظیفه دارد با برنامه‌ریزی دقیق و اقدام قاطعانه، این بستر‌ها را در استان قم و سایر نقاط کشور فراهم کند.
رییس اتاق قم ادامه داد: نکته دیگر، شناسایی و رفع عوامل بازدارنده اقتصادی است که موجب هدررفت سرمایه‌ها و فرار آن از چرخه تولید می‌شود. دولت با تدوین و ارائه بسته‌های تشویقی جذاب مانند کاهش مالیات، اعطای تسهیلات بانکی کم‌بهره و حذف موانع واردات فناوری‌های نوین، می‌تواند سرمایه‌گذاری را به عرصه تولید سوق دهد. مهم‌تر از آن، باید نظام سیاست‌گذاری اقتصادی به شکلی عمل کند که نه تنها سرمایه‌های کلان بخش خصوصی، بلکه سرمایه‌های اندک مردمی نیز وارد چرخه تولید شوند.
محمد ایرانی همچنین نقش و مسوولیت فعالان اقتصادی را نیز در تحقق شعار سال 1404 بسیار برجسته دانست و گفت: یکی از عوامل مهمی که طی سال‌های گذشته موجب حرکت اقتصاد کشور شده، حس وطن‌دوستی و تعهد بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بوده است. فعالان اقتصادی با درک شرایط حساس کشور، علیرغم تمام موانع، تلاش کرده‌اند تا سرمایه‌های خود را در مسیر تولید به کار بگیرند. این سرمایه‌ها، همانند خون در رگ‌های اقتصاد کشور جاری شده و به رشد و شکوفایی صنایع انجامیده است. این وظیفه ملی ادامه دارد، چرا که تنها با اتکا به تولید داخلی و تزریق سرمایه‌ها در این حوزه، می‌توان چرخ‌های عظیم اقتصاد را به حرکت درآورد و گام‌های بزرگی در مسیر رسیدن به قله‌های موفقیت برداشت.
او افزود: اتاق بازرگانی قم به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان، همواره در کنار فعالان اقتصادی بوده و تلاش کرده است با ارائه راهکار‌ها و تسهیل فرایندها، شرایط لازم برای هدایت سرمایه‌ها در مسیر درست را فراهم کند.
ایرانی از تدوین بانک اطلاعاتی از صنایع فعال در استان قم، آماده‌سازی طرح‌های سرمایه‌گذاری متناسب با ظرفیت‌ها و اقلیم قم و انعکاس مشکلات بخش خصوصی به حاکمیت، به عنوان مهم‌ترین اقدامات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم نام برد و تاکید کرد: اعتقاد داریم اگر همت دولت و بخش خصوصی با یکدیگر همسو شود، استان قم با ظرفیت‌های فراوان خود می‌تواند به یکی از قطب‌های سرمایه‌گذاری کشور تبدیل شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم در پایان گفت: ضمن تأکید دوباره بر اهمیت شعار سال، از تمامی دستگاه‌های دولتی، صاحبان سرمایه، و فعالان صنعتی و اقتصادی دعوت می‌کنم تا در مسیر تحقق این هدف مهم گام بردارند. تنها با همدلی و همکاری بین‌بخشی است که می‌توانیم کشوری آبادتر و اقتصادی مستحکم‌تر بسازیم.
منبع: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح کالابرگ در طول سال 1404 ادامه پیدا می‌کند؟

ضرورت سرمایه‌گذاری برای تولید؛ موتور محرکه رشد اقتصادی

تصویب قانون تجارت آزاد ایران و اوراسیا؛ تحولی نوین در تجارت منطقه

سفر وزیر صمت به هرمزگان؛ بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعتی

مذاکرات طالبان و پاکستان برای حل چالش‌های تجاری

تسریع روند واگذاری‌ها و اجرای مدل‌های جدید در سال 1404

طرح کالابرگ امسال ادامه پیدا می‌کند؟

آخرین قیمت‌ها از بازار رمزارز؛ بیت‌کوین در جا زد

تقویت سهم صنعت پتروشیمی در بازارهای جهانی

رشد 8 درصدی اقتصاد امسال محقق می شود؟

بازدید یک‌روزه وزیر صمت از پروژه‌های کلیدی هرمزگان

توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آب‌های استان بوشهر

عراقچی: مذاکره نکردن با آمریکا راهبرد ما نیست

اسرائیل خودرویی را در جنوب لبنان هدف قرار داد

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به مردم: از مکمل‌های سوختی استفاده نکنید

چرا قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی همچنان خاک می‌خورد؟

مالیات واردات سیگار در 1404 اعلام شد

خسته از گذشته، ناامید از آینده

توزیع بنزین سوپر در تعطیلات نوروز واقعیت دارد؟

شتاب گرفتن خصوصی سازی در 1404 برای تحقق شعار سال

سرمایه‌گذاری در تولید راه خروج از رکود اقتصادی

آیا اقتصاد ایران برای تحقق شعار سال 1404 آمادگی دارد؟

اقتصاد ایران در قبضه 4 نهاد فرادولتی / مسعود پزشکیان باید تحقق شعار سال را از نهادهای دولتی و فرادولتی مطالبه کند

لزوم تدوین بسته های تشویقی برای جذب سرمایه گذاری

بیت کوین صعود نکرد

«فشار حداکثری» علیه ایران و تابستان سخت برای مردم عراق

موتله اسلامی خواستار فعالیت اقتصادی برای تحقق شعار سال شد

تاکید وزیر کشور بر ادامه انتصاب فرمانداران زن

یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در سال جدید

هر جا توهینی باشد نام رسایی می‌درخشد!

«رفع موانع تولید» کلید جهش اقتصادی کشور است

نشست حزب موتلفه با فعالان اقتصادی برای تحقق شعار سال

سرمایه‌گذاری در تولید دانش‌بنیان، راه ورود به رقابت جهانی

تداوم رکود در شامخ کل؛ زنگ خطر برای تولید و کسب‌وکارها+ نمودار

4 هزار میلیارد تومان از درآمدهای نفتی باید به هرمزگان اختصاص یابد

تحقق شعار سال مستلزم اصلاح فرهنگِ اقتصادی کشور است

اقتصاد شکوفا در گرو کاهش موانع تولید و اصلاح نظام بانکی

آمار عجیب تخلفات حادثه ساز در یک روز!

گسترش تجارت آزاد چگونه ممکن است؟ فیلم

سود بازرگانی کالاهای مصرفی خانگی کاهش یافت

از کره‌ای که نمی‌شد خورد تا جوکی که ده سال زندان داشت

نظر صفری درباره سریع‌ترین راه برای دستیابی به سرمایه‌گذاری در تولید

خبر مهم برای بازماندگان سهام عدالت

پروژه استراتژیک ریلی چابهار – زاهدان؛ کلید تحول اقتصادی شرق ایران

درخواست جدید کارتال از مدیران پرسپولیس

مهمترین چالش پیش روی اقتصاد ایران در سال 1404 چیست؟

نگاهی به چین از منظر برگزاری «دو نشست»

دولت ترکیه ممنوعیت تجمعات را تمدید کرد

رانندگان در تهران در یک روز 12 هزار تخلف حادثه‌ساز داشتند

مصباحی‌مقدم: دریافت‌کنندگان تسهیلات برای تولید، راستی‌آزمایی می‌شوند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی