بازار آریا

آخرين مطالب

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب مقالات اقتصادی

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایلنا /سخنگوی صنعت آب کشور از اجرای طرح تشدید کنترل مصرف آب از فروردین‌ماه خبر داد و با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی مصرف آب گفت: مشترکان پرمصرف آب شناسایی شده و اقدامات لازم برای مدیریت مصرف آن‌ها انجام خواهد شد.
عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب برنامه وزارت نیرو برای شناسایی و کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب را تشریح کرد.
بزرگ‌زاده با تأکید بر اینکه مصرف آب در ایران باید مطابق با استانداردهای جهانی تنظیم شود، اظهار داشت: برای مناطق مختلف کشور، با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی، الگوی مصرف مشخصی تعریف شده است. به‌عنوان مثال، اقلیم تهران با یزد یا تبریز متفاوت است و میزان مصرف متناسب با شرایط هر منطقه تعیین می‌شود.
وی افزود: مشترکانی که بین یک تا دو برابر الگو مصرف کنند، در دسته پرمصرف و آن‌هایی که بیش از دو برابر مصرف کنند، در دسته بدمصرف قرار می‌گیرند.
بزرگ‌زاده با ارائه آمار، به وضعیت مصرف آب در تهران اشاره کرد و گفت: حدود یک‌سوم تهرانی‌ها در محدوده الگوی مصرف قرار دارند، 65 درصد بین یک تا دو برابر الگو مصرف می‌کنند و 5 درصد از مشترکان بدمصرف محسوب می‌شوند.
بازار
وی تأکید کرد مصرف بیش از دو برابر الگو پذیرفتنی نیست و باید برای مدیریت آن اقدامات جدی صورت گیرد.
اصلاح پلکانی قیمت آب در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است​
سخنگوی صنعت آب کشور همچنین به موضوع قیمت‌گذاری آب اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، هزینه‌ای که از مشترکان دریافت می‌شود، کمتر از قیمت تمام‌شده تولید و توزیع آب است. این در حالی است که تولید و انتقال آب هزینه‌های قابل‌توجهی دارد، ازجمله احداث سدها، سامانه‌های انتقال و تصفیه، که هزینه‌های ملی را افزایش می‌دهد.
وی افزود: در برنامه هفتم توسعه، قانون‌گذار این اجازه را داده است که قیمت آب به‌صورت پلکانی اصلاح شود تا مصرف بی‌رویه کاهش یابد. در شرایطی که کشور با تنش آبی روبه‌رو است، این سیاست برای حفظ منابع آب ضروری به نظر می‌رسد.
کاهش هدررفت آب با استفاده از فناوری‌های جدید
بزرگ‌زاده همچنین بر اهمیت کنترل هدررفت آب تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، یکی از چالش‌های مهم صنعت آب، میزان هدررفت در شبکه توزیع است. تنها در تهران، طول شبکه لوله‌کشی به 21 هزار کیلومتر می‌رسد و در سطح کشور این رقم صدها هزار کیلومتر است. اصلاح و بازسازی تمام این شبکه‌ها در کوتاه‌مدت ممکن نیست، اما با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند سیستم‌های التراسونیک و تجهیزات هوشمند، می‌توان نقاط بحرانی با بیشترین میزان نشتی را شناسایی و اصلاح کرد.
وی هدف‌گذاری برای کاهش حداقل یک‌سوم از میزان هدررفت آب را کاملاً عملی دانست و افزود: با کنترل‌های هوشمند، علاوه بر جلوگیری از هدررفت، می‌توان میزان مصرف هر مشترک را به‌دقت اندازه‌گیری کرد و مصرف پرمصرف‌ها را مدیریت کرد.
به گفته سخنگوی صنعت آب، طرح کنترل مصرف بهره‌برداران پرمصرف آغاز شده و به‌تدریج با جدیت بیشتری اجرا خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح، مدیریت بهتری بر منابع آبی کشور صورت گیرد و رفاه عمومی تحت تأثیر مصرف بی‌رویه برخی مشترکان قرار نگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پادکست «ایران و جهان در سالی که گذشت»/ قسمت اول

قیمت طلا امروز جمعه 1 فروردین 1404/ قیمت طلا پایین آمد+ جدول

مسکو: روسیه و چین باید در مذاکرات هسته‌ای ایران حضور داشته باشند

زمان اجرای مرحله دوم کالابرگ مشخص شد

مشخصات و قیمت شاسی بلند لوکس جدید سایپا

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است

سخت‌ترین سال برای مردم به پایان رسید/ مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی در سال 1403 کدامند؟

سفرهای پزشکیان به قلب چالش‌ها در سالی که گذشت

اعتماد، موتور محرک تحقق شعار «سرمایه‌گذاری در تولید»

آخرین مهلت ثبت‌نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد

اتوبوس یزد به کرج واژگون شد

حمله موشکی یمن به جنوب یافا

در جستجوی ابر انسان

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اظهارات ‌کم‌سابقه روحانی معروف روی آنتن تلویزیون

رقابت پنهان در آسیای مرکزی/ روسیه در تنگنا، آمریکا در کمین!

پیش‌بینی مهم یک کارشناس اقتصادی؛ منتظر چه قیمتی برای دلار باشیم؟

سرمایه‌گذاری؛ موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی

حسن پور: حمایت از تولیدکنندگان داخلی از ارکان اصلی تقویت سرمایه‌گذاری است

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

«رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

طلای جهانی با عبور از مرز 3000 دلار رکورد زد

اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با آمریکا

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

آکسیوس مدعی مذاکره آمریکا و اسرائیل درباره ایران شد

سخنرانی رهبر انقلاب فردا صبح برگزار می‌شود

شرق لبنان مورد حمله قرار گرفت

شطرنج بزرگ در آسیای مرکزی/ بازی چندگانه روسیه با چین و آمریکا؛ متحدان قدیم رقیب شدند

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟+ عکس

سرمایه‌گذاری هوشمندانه موتور محرک تولید ملی است

سرمایه‌گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

اسرائیل عملیات زمینی در غزه را آغاز کرد

یمن با موشک فلسطین اشغالی را هدف گرفت

تحقق اقتصاد قدرتمند نیازمند عزم ملی و سیاست‌گذاری‌های صحیح است

شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) همه مسئولین باید به نقش آن‌ها در افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) متصل و مرتبط شود

وزیر به قطع برق ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

جدول قیمت خودروهای کارکرده امروز پنجشنبه 30 اسفند 1403 / ال90، پژو206 و ساندرو چند؟

اطلاعیه شرکت برق درباره خاموشی ورزشگاه آزادی

تاکید سازمان ملل بر آتش‌بس در غزه

دولت پزشکیان برای حذف یارانه این دهک ها رسما اقدام کرد + نحوه استعلام

جنگنده‌های آمریکایی به صعده حمله کردند

خوشحالی پزشکیان بعد از گلی که آفساید بود+ فیلم

ایران برابر امارات به پیروزی رسید

تبریک نوروزی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس

تازه‌ترین برنامه اوپک پلاس برای جبران مازاد عرضه نفت

اردوغان به بازداشت اکرم امام‌اوغلو واکنش نشان داد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی