بازار آریا

آخرين مطالب

پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت حلول سال جدید/ سال 1404، سال «سرمایه گذاری برای تولید» اقتصاد ایران

پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت حلول سال جدید/ سال 1404، سال «سرمایه گذاری برای تولید»
  بزرگنمايي:

بازار آریا - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری : رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1404 هجری شمسی، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام نهادند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تقارن آغاز سال نو با شبهای قدر و ایام شهادت امیرمؤمنان حضرت علی علیه‌السلام، ابراز امیدواری کردند برکات لیالی قدر و توجهات مولای متقیان شامل حال مردم عزیز ایران و همه کسانی شود که سال نو آنها با نوروز آغاز می‌شود.
ایشان سال 1403 را سالی پر ماجرا و حوادث پی در پی آن را مشابه حوادث دهه 60 و همراه با سختی‌ها و دشواری‌هایی برای مردم دانستند و گفتند: شهادت تعدادی از مستشاران ایران در دمشق، شهادت آقای رئیسی ‌رئیس‌جمهور محبوب ملت ایران و پس از آن حوادثی تلخ در تهران و لبنان باعث شد که ملت ایران و امت اسلامی عناصر ارزشمندی را در این سال از دست بدهند.
رهبر انقلاب، فشار مشکلات اقتصادی و سختی‌های معیشتی بخصوص در نیمه دوم سال را از دیگر حوادث سال 1403 برشمردند و خاطرنشان کردند: در مقابل این مشکلات، پدیده‌ای عظیم و عجیب یعنی قوت اراده و روحیه معنوی ملت ایران و اتحاد و آمادگی‌های سطح بالای آنها بروز کرد که تجلی نخست آن در مواجهه با فقدان رئیس‌جمهور و شعارها و روحیه بالای مردم در آن بدرقه عظیم بود که نشان داد آن مصیبت سنگین قادر به ایجاد احساس ضعف در ملت نیست.
ایشان برگزاری سریع انتخابات ریاست جمهوری در مهلت قانونی و خارج کردن کشور از خلأ مدیریتی با انتخاب رئیس‌جمهور و تشکیل دولت را جلوه‌ای دیگر از روحیه و توانایی بالای معنوی ایرانیان خواندند و در بیان عرصه‌ای دیگر از بروز قوت روحی و معنوی ملت گفتند: در مواجهه با مشکلات مردم لبنان و فلسطین، ملت ایران با سعه صدر، سیل عظیمی از کمک‌های مردمی را روانه برادران و خواهران دینی خود در لبنان و فلسطین کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کمک‌های شگفت‌انگیز مردمی به مقاومت بخصوص اهداء سخاوتمندانه طلا از طرف بانوان ایران را از وقایع ماندگار و فراموش‌نشدنی تاریخ کشور دانستند و گفتند: قوت اراده و عزم راسخ ملی و آمادگی و قوت معنوی مردم، سرمایه‎ای ارزشمند برای آینده و همیشه‌ی ایران عزیز و باعث استمرار تفضلات الهی بر این کشور است.


رهبر انقلاب در بخش دیگری از پیام نوروزی، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به «جهش تولید با مشارکت مردم»، حوادث سال قبل را با وجود تلاش‌های دولت، مردم و بخش خصوصی مانع از تحقق کامل این شعار خواندند و افزودند: بنابراین امسال شعار و مسئله اصلی همچنان اقتصادی و ناظر به مسئله سرمایه‌گذاری است چرا که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایه‌گذاری در تولید است.
ایشان با تأکید بر نقش زمینه‌ساز دولت برای سرمایه‌گذاری مردم در بخش تولید گفتند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایه‌گذاری ندارند دولت می‌تواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایه‌گذاری کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای لازمه تحقق سرمایه‌گذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینه‌سازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایه‌های خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایه‌ها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
رهبر انقلاب با این مقدمه، شعار سال 1404 را «سرمایه‌گذاری برای تولید» خواندند و ابراز امیدواری کردند با برنامه‌ریزی دولت و مشارکت مردم، گشایشی در امر معیشت ایجاد شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان، تجاوز مجدد رژیم غاصب صهیونیستی به غزه را جنایتی بسیار بزرگ و فاجعه‌آفرین خواندند و تأکید کردند: این مسئله، مسئله امت اسلامی است بنابراین همه امت باید با کنار گذاشتن اختلافات خود به صورت یکپارچه در مقابل این جنایات بایستند. همچنین همه آزادگان عالم از جمله در اروپا و آمریکا باید با این حرکت خائنانه و فاجعه‌آمیز مقابله و از کشتار مجدد کودکان و تخریب منازل و آواره شدن مردم جلوگیری کنند.
ایشان با تأکید بر اینکه آمریکا در مسئولیت این فاجعه شریک است و بنا بر تشخیص صاحبنظران سیاسی این جنایت با اشاره آمریکا یا لااقل با موافقت آن انجام شده است، گفتند: حوادث یمن و حمله به مردم و غیرنظامیان یمنی جنایتی دیگر است که حتماً باید جلوی آن گرفته شود.
رهبر انقلاب در پایان سخنانشان با آرزوی خیر و صلاح و پیروزی برای امت اسلامی و همچنین استمرار خرسندی، رضایت، توفیق و اتحاد کامل ملت ایران تا پایان سال، ابراز امیدواری کردند قلب مقدس حضرت ولی‌عصر(عج) و روح مطهر امام بزرگوار و شهیدان از مردم ایران راضی و خشنود باشد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس به این بازیکن پیشنهاد 2 میلیون دلاری داد

آغاز دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب

این کشورها در 1403 رسما به داد ایران رسیدند

چالش‌های پیش‌روی بازار سرمایه در 1404؛ از ریسک‌های سیاسی تا بحران ناترازی انرژی

این وزارتخانه با فرمان ترامپ منحل شد

پذیرش بدون آزمون دانشجوی دکتری در دانشگاه تهران/ آخرین مهلت ثبت‌نام اعلام شد

پادکست «ایران و جهان در سالی که گذشت»/ قسمت اول

قیمت طلا امروز جمعه 1 فروردین 1404/ قیمت طلا پایین آمد+ جدول

مسکو: روسیه و چین باید در مذاکرات هسته‌ای ایران حضور داشته باشند

زمان اجرای مرحله دوم کالابرگ مشخص شد

مشخصات و قیمت شاسی بلند لوکس جدید سایپا

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است

سخت‌ترین سال برای مردم به پایان رسید/ مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی در سال 1403 کدامند؟

سفرهای پزشکیان به قلب چالش‌ها در سالی که گذشت

اعتماد، موتور محرک تحقق شعار «سرمایه‌گذاری در تولید»

آخرین مهلت ثبت‌نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد

اتوبوس یزد به کرج واژگون شد

حمله موشکی یمن به جنوب یافا

در جستجوی ابر انسان

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اظهارات ‌کم‌سابقه روحانی معروف روی آنتن تلویزیون

رقابت پنهان در آسیای مرکزی/ روسیه در تنگنا، آمریکا در کمین!

پیش‌بینی مهم یک کارشناس اقتصادی؛ منتظر چه قیمتی برای دلار باشیم؟

سرمایه‌گذاری؛ موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی

حسن پور: حمایت از تولیدکنندگان داخلی از ارکان اصلی تقویت سرمایه‌گذاری است

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

«رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

طلای جهانی با عبور از مرز 3000 دلار رکورد زد

اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با آمریکا

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

آکسیوس مدعی مذاکره آمریکا و اسرائیل درباره ایران شد

سخنرانی رهبر انقلاب فردا صبح برگزار می‌شود

شرق لبنان مورد حمله قرار گرفت

شطرنج بزرگ در آسیای مرکزی/ بازی چندگانه روسیه با چین و آمریکا؛ متحدان قدیم رقیب شدند

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟+ عکس

سرمایه‌گذاری هوشمندانه موتور محرک تولید ملی است

سرمایه‌گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

اسرائیل عملیات زمینی در غزه را آغاز کرد

یمن با موشک فلسطین اشغالی را هدف گرفت

تحقق اقتصاد قدرتمند نیازمند عزم ملی و سیاست‌گذاری‌های صحیح است

شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) همه مسئولین باید به نقش آن‌ها در افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) متصل و مرتبط شود

وزیر به قطع برق ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

جدول قیمت خودروهای کارکرده امروز پنجشنبه 30 اسفند 1403 / ال90، پژو206 و ساندرو چند؟

اطلاعیه شرکت برق درباره خاموشی ورزشگاه آزادی

تاکید سازمان ملل بر آتش‌بس در غزه

دولت پزشکیان برای حذف یارانه این دهک ها رسما اقدام کرد + نحوه استعلام

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی