بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست اقتصاد ایران

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست
  بزرگنمايي:

بازار آریا - صدا و سیما /وزیر نیرو با بیان اینکه وضعیت منابع آبی کشور خوب نیست، گفت: برخی از مشترکان پرمصرف، حق مشترکان دیگر را مصرف می‌کنند.
عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو با بیان اینکه وضعیت منابع آبی کشور خوب نیست، گفت: مردم باید بدانند که ایران در شرایط کم‌آبی قرار دارد و به مدت پنج سال متوالی با خشکسالی مواجه‌ایم.
وی افزود: از منابع آبی موجود بهره‌برداری شده و منابع جدیدی برای تأمین آب وجود ندارد، البته نگرانی چندانی وجود ندارد، چراکه برنامه‌هایی برای مدیریت تابستان تهیه شده است، اما همکاری مردم در مدیریت مصرف آب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
 وزیر نیرو بیان کرد: برخی از مشترکان پرمصرف، حق مشترکان دیگر را مصرف می‌کنند؛ این افراد در خانه استخر دارند و یا به‌طور غیرمتعارف برای حمام آب مصرف می‌کنند.
علی‌آبادی با تأکید بر اینکه مصرف آب در کشور ما با شاخص‌های جهانی قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: میزان مصرف آب در ایران دو برابر کشور‌های با بارش بیشتری است اما کمتر آب مصرف می‌کنند.
بازار
وی ادامه داد: آمار مصرف آب بر اساس تعداد مشترکان ارائه می‌شود، در حالی که باید بر اساس افراد جامعه باشد.
وزیر نیرو از طرح جدیدی در تهران برای مدیریت مصرف آب خبر داد و گفت: برخی مشترکان تحت فشار قرار می‌گیرند که بابت آن عذرخواهی می‌کند. هدف از این اقدام، تعادل فشار در شبکه آب و جلوگیری از نشتی‌ها به دلیل فرسودگی شبکه است.
علی‌آبادی افزود: بیشتر خانه‌هایی که مخزن و پمپ دارند، ممکن است متوجه افت فشار نشوند، اما برای برخی دیگر، این موضوع مشهود است که قول می‌دهم تهرانی‌ها بعد از تعطیلات نوروز، شاهد بهبود وضعیت آبرسانی در تهران خواهند بود، اما ساختمان‌هایی که پمپ دارند باید صرفه‌جویی کنند.
وی بیان کرد: در نزدیکی تهران، مخزن آبی داریم (خط دوم انتقال آب از سد لار) که قرار است در 2 تا 3 ماه آینده وارد مدار شود.
وزیر نیرو از مسئولان شهرداری خواست که بارگذاری جمعیت در تهران را از دستور کار خارج کنند، زیرا تأمین آب برای این جمعیت دشوار است.
علی‌آبادی درباره تخصیص منابع مالی بخش آب گفت: شرایط فعلی اقتصاد آب ناشی از اقتصاد نامناسب آب است، چراکه مردم صرفه‌جو و پرمصرف هیچ تفاوتی در پرداخت‌ها ندارند.
وزیر نیرو بیان کرد: باید تلاش شود صرفه‌جویی به گونه‌ای باشد که مشترکان از آن بهره‌مند شوند و قرار است برنامه‌ای تدوین تدوین کنیم تا همانند برق، میزان صرفه‌جویی به مشترکان بازگردانده شود.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281876/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی؛اولویت لرستان در سال 1404

زیباکاری تهران در دقیقه 90

معادله بقا در بازارها

تکالیف قانونی مرتبط با قانون بودجه سال 1404 در قبال اعطای تسهیلات به بانک‌های عامل ابلاغ شد

با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت

ترامپ و زلنسکی توافق کردند+ جزئیات

انصارالله یمن: همچنان از عبور کشتی‌های آمریکایی در باب‌المندب جلوگیری می‌کنیم

چرا سری ایکس 55 پرو محبوب هستند؟

تولید نیسان آبی متوقف می‌شود؟

ارزش ریال از افغانی کمتر شد!

سرپرست وزارت اقتصاد درباره پرداخت آخرین حقوق چه گفت؟

تخلفات رانندگی با پهپاد کنترل می‌شود

ترامپ و زلنسکی بر سر چه چیزی توافق کردند؟

یامین‌پور: در راند آخریم | مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

118 سال رشد اقتصادی ایران؛ از سقوط‌های سنگین تا جهش‌های تاریخی+ نمودار

پیام تبریک پوتین به پزشکیان

رشد اقتصادی ایران از سال 1286 تا تابستان 1403+ نمودار

دیدار سید حسن خمینی با مهدی کروبی+ عکس

ادعای آکسیوس درباره محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به ایران

اوکراین توقف حمله به زیرساخت‌های روسیه را پذیرفت

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

آغاز فروش بلیت هواپیما برای نیمه دوم تعطیلات+ جزئیات

پیش بینی گلدمن ساکس برای طلا تا پایان 2025

کامیون عراقی در کرز پرویزخان آتش گرفت+ جزئیات

پیک نوروزی ممنوع است

اهرم تازه چین برای نفوذ در خلیج فارس

جزئیات تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

ژاپن نوروز را تبریک گفت

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تا پایان فروردین

تکرار ادعاهای ضد ایرانی از سوی ترامپ

جنگنده‌های آمریکایی به صعده و صنعا حمله کردند

گوترش خواستار آتش‌بس در غزه شد

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

زمان عرضه گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ+ عکس

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

ترامپ تلفنی با زلنسکی گفت‌و‌گو کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد حکم انتصاب صادر کرد

شهروندان صرفه‌جو در مصرف آب پاداش می‌گیرند

سال شکوهمند ماسک

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

دلار رکوردشکنی و به 3500دلار خواهد رسید

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 / خودرو گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو برای 1404

ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

خرید نهال گردو لیبل دار جهاد کشاورزی از نهال سبز با قیمت استثنایی 59 هزار تومان و نهال میوه 30 هزارتومان و تحویل 24 ساعته!

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی