بازار آریا

آخرين مطالب

سهم واردات کالاهای اساسی و دارو در بودجه 1404 اقتصاد ایران

سهم واردات کالاهای اساسی و دارو در بودجه 1404
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : براساس بند خ تبصره دو قانون بودجه 1404 در رابطه با تامین مالی داخلی و خارجی دولت و دستگاه‌های موضوع قانون مدیریت خدمات کشوری، مبلغ 11 میلیارد یورو برای واردات کالاهاس اساسی و دارو با نرخ ارز ترجیحی تعیین شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، براساس بند خ تبصره دو قانون بودجه 1404 در رابطه با تامین مالی داخلی و خارجی دولت و دستگاه‌های موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب هشتم مهرماه 1386 با اصلاحات و الحاقات بعدی از جمله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مجازند نسبت به اختصاص مبلغ 11 میلیارد یورو برای واردات صرفا دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی انواع خاصی از شیر خشک اطفال و مواد اولیه آن که به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تولید داخلی برای این اقلام وجود نداشته و یا تولید آن کفاف مصرف داخلی را نمی‌دهد و همچنین کالاهای اساسی کشاورزی با اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور با نرخ ترجیحی (واحد) اقدام کنند و از مبلغ فوق حداقل 30 میلیون یورو بابت دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی و صندلی چرخدار (ویلچر) مورد نیاز ایثارگران اختصاص می‌یابد.
در خصوص این کالاها، کارگروهی مرکب از معاون اول رئیس جمهور، رئیس کارگروه رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دبیر کارگروه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر صنعت معدن و تجارت و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بالاترین مقام دستگاه اجرایی ذی ربط موظفند سیاست گذاری و فرآیند تخصیص، توزیع و موارد مصرف ارز ترجیحی را به گونه‌ای اجرا و نظارت کنند که کالاها و خدمات مشمول به هنگام، به اندازه و با قیمت متناسب با نرخ ترجیحی ارز به مصرف کننده نهایی برسد.
همچنین، دستگاه های اجرایی گیرنده ارز ترجیحی موضوع این بند در چارچوب وظایف قانونی، خود مسئول تنظیم بازار کالاهای مربوط در بازار می‌باشند.
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است با همکاری دستگاه‌های یاد شده به صورت ماهانه گزارش تفصیلی اجرای این بند از جمله تصریح بر موارد مصرف و دریافت کنندگان ارز ترجیحی، میزان ارز، پرداختی میزان کالاهای وارداتی با ارز ترجیحی و قیمت آنها را تهیه و به کمیسیون‌های اقتصادی، برنامه و بودجه و محاسبات بهداشت و درمان صنایع و معادن و کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارسال کند و برای اطلاع عموم در تارنمای خود منتشر نماید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در جستجوی ابر انسان

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اظهارات ‌کم‌سابقه روحانی معروف روی آنتن تلویزیون

رقابت پنهان در آسیای مرکزی/ روسیه در تنگنا، آمریکا در کمین!

پیش‌بینی مهم یک کارشناس اقتصادی؛ منتظر چه قیمتی برای دلار باشیم؟

سرمایه‌گذاری؛ موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی

حسن پور: حمایت از تولیدکنندگان داخلی از ارکان اصلی تقویت سرمایه‌گذاری است

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

«رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

طلای جهانی با عبور از مرز 3000 دلار رکورد زد

اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با آمریکا

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

آکسیوس مدعی مذاکره آمریکا و اسرائیل درباره ایران شد

سخنرانی رهبر انقلاب فردا صبح برگزار می‌شود

شرق لبنان مورد حمله قرار گرفت

شطرنج بزرگ در آسیای مرکزی/ بازی چندگانه روسیه با چین و آمریکا؛ متحدان قدیم رقیب شدند

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟+ عکس

سرمایه‌گذاری هوشمندانه موتور محرک تولید ملی است

سرمایه‌گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

اسرائیل عملیات زمینی در غزه را آغاز کرد

یمن با موشک فلسطین اشغالی را هدف گرفت

تحقق اقتصاد قدرتمند نیازمند عزم ملی و سیاست‌گذاری‌های صحیح است

شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) همه مسئولین باید به نقش آن‌ها در افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) متصل و مرتبط شود

وزیر به قطع برق ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

جدول قیمت خودروهای کارکرده امروز پنجشنبه 30 اسفند 1403 / ال90، پژو206 و ساندرو چند؟

اطلاعیه شرکت برق درباره خاموشی ورزشگاه آزادی

تاکید سازمان ملل بر آتش‌بس در غزه

دولت پزشکیان برای حذف یارانه این دهک ها رسما اقدام کرد + نحوه استعلام

جنگنده‌های آمریکایی به صعده حمله کردند

خوشحالی پزشکیان بعد از گلی که آفساید بود+ فیلم

ایران برابر امارات به پیروزی رسید

تبریک نوروزی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس

تازه‌ترین برنامه اوپک پلاس برای جبران مازاد عرضه نفت

اردوغان به بازداشت اکرم امام‌اوغلو واکنش نشان داد

تصادف زنجیره‌ای 9 مصدوم بر جا گذاشت

کارت سوخت امشب شارژ می‌شود

روسیه قصد حمله به آلمان را دارد؟

اسفند پرهیجان برای بازار طلا و ارز

توضیحات زلنسکی درباره دور جدید مذاکرات در ریاض

رالی قیمت خودرو در سال 1403/ شاهین در قله، دنا در سراشیبی

افزایش قیمت سوخت هواپیما

بهترین گوشی های اقتصادی برای گیم در سال جدید

60 لیتر سهمیه بنزین فروردین بامداد جمعه شارژ می‌شود

کارگران صنعتی با کمتر از این حقوق کار نمی‌کنند

نقشه چین برای عربستان و امارات/ رمزگشایی از مانور پکن در خلیج فارس

ماجرای قتل نوجوان 16 ساله در جاده چه بود؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی