بازار آریا

آخرين مطالب

نماینده مجلس : رتبه کسب‌وکار خراسان شمالی در کشور بسیار پایین است اقتصاد ایران

نماینده مجلس : رتبه کسب‌وکار خراسان شمالی در کشور بسیار پایین است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - محمدمهدی شهریاری، نماینده شش شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی، با انتقاد از وضعیت کسب‌وکار در استان، به لزوم همکاری بیشتر دولت و بخش خصوصی برای بهبود شرایط اقتصادی اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان با اشاره به رتبه پایین خراسان شمالی در شاخص‌های کسب‌وکار کشور، اظهار داشت: "رتبه کسب‌وکار استان در کشور بسیار پایین است و این وضعیت به دلیل موانع مختلفی است که باید در جلسات مستمر با فعالان اقتصادی و شورای گفت‌وگو شناسایی و رفع شوند.
"
شهریاری در ادامه گفت: "دولت نباید بخش خصوصی را رقیب خود بداند. باید در واگذاری صنایع بزرگ کشور به بخش خصوصی جرات تصمیم‌گیری‌های بزرگ را داشته باشیم. اگر بخش خصوصی بتواند از حمایت‌های لازم برخوردار شود، نقش کلیدی در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا خواهد کرد."
وی همچنین به شروع طرح پالایش قوانین منسوخ از سوی مجلس اشاره کرد و افزود: "مجلس کار بزرگی را آغاز کرده است تا قوانین منسوخ را پالایش کرده و مشکلات موجود در روند اقتصادی کشور را تسریع کند."
شهریاری با تأکید بر اینکه وضعیت کلی کشور و به ویژه مشکلات ناشی از تحریم‌ها تأثیرات زیادی بر تولید و اقتصاد کشور گذاشته است، گفت: "بسیاری از مشکلات موجود به دلیل تحریم‌هاست، اما متأسفانه هیچ‌کس به آن اشاره نمی‌کند. تحریم‌ها مشکلات عدیده‌ای برای کشور به وجود آورده و باید تدابیر خاصی برای مقابله با آن اندیشیده شود."
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، به موانع جدی پیش روی جذب سرمایه‌گذاری در استان اشاره کرد و گفت: "خراسان شمالی برای جذب سرمایه باید جذابیت ایجاد کند. مشکلاتی مانند نبود راه‌های مناسب، کمبود زیرساخت‌های انرژی، نداشتن راه‌آهن و فرودگاه مناسب، و کمبود منابع آبی از جمله موانع مهم سرمایه‌گذاری در استان هستند."
وی در ادامه به کسری بودجه دولت اشاره کرد و گفت: "کسری بودجه دولت باعث افزایش مطالبات پیمانکاران شده است. برای جبران این موضوع باید با استفاده از روش‌هایی چون تهاتر و دیگر تدابیر اقتصادی، چاره‌اندیشی کنیم."
شهریاری در پایان سخنان خود تأکید کرد: "دولت و بخش خصوصی باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند و با هم‌افزایی به سمت رشد و توسعه اقتصادی حرکت کنند. برای عبور از چالش‌های موجود، باید از ظرفیت‌های بخش خصوصی به طور کامل استفاده کنیم و موانع موجود را از پیش‌رو برداریم."
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279709/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سال 95 با حداقل حقوق کارگری می‌شد 7 گرم طلا خرید اما الان به یک گرم کاهش یافته است

رژیم اشغالگر دوباره محدودیت‌های پیش از آتش‌بس را از سر گرفته است

16 کشته در طوفان‌ و گردبادهای مرگبار در ایالات‌متحده

اهمیت کمپرسور Off Gas در محیط زیست، اقتصادی و دانش‌بنیان

ابلاغ مصوبه معافیت کارفرمایان با حداکثر 5 کارگر توسط معاون اول پزشکیان

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

نوروزی متفاوت با دنیای اقتصاد!

نبرد اتریوم و ریپل؛ نگهداری کدام رمز ارز بهتر است؟

مهمترین ویژگی های تولید کننده پوتین ایمنی و کفش ایمنی چیست؟ خرید عمده کفش ایمنی پادکس در سال 1404 به چه صورت است؟

بحران مسکن در ایران؛ رکود، تورم و آینده‌ای نامطمئن

رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد

دیدار سفیر جدید ایران در لندن با عراقچی

آخرین روز کاری بانک ها در سال 1403 + جزئیات

ساخت منطقه ویژه اقتصادی ایران و ترکیه

خروج سرمایه‌گذاران چینی، زنگ خطری برای معادن ایران/ حفظ بازار چین، تنها راه بقا در شرایط فعلی

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

بنیانگذار تلگرام فرانسه را ترک کرد

سقوط مرگبار مرد 49 ساله در خواف

قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه 25 اسفند 1403+‌ جدول

قیمت دلار زمین‌گیر شد/ واکنش بازار طلا و سکه به رکوردزنی طلای جهانی

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز شنبه 25 اسفند 1403+‌ جدول

نماینده وزارت اقتصاد: افزایش دستمزد باید با در نظر گرفتن شرایط تولید باشد

پیش بینی بورس یکشنبه 26 اسفند 1403

آخرین وضعیت قیمت طلا و سکه؛ دلار به کانال 91 هزارتومان صعود کرد

واریز یک مبلغ جدید به حساب سهامداران عدالت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

جنگنده «جی-15» نیروی دریایی چین سقوط کرد

پزشکیان: اگر دنیا جمع شود، نمی‌تواند قدرت مردم را شکست دهد

ابلاغ شیوه‌نامه سفارش و توزیع کتاب‌های درسی+ جزئیات

کارگاه‌های کوچک معافیت مالیاتی گرفتند+ جزئیات

در آخرین روز حراج مرکز مبادله چه گذشت؟؛ رکورد جدید معاملات شمش طلا

روند مذاکرات مزدی امسال مثبت است

سقوط متهم از ارتفاع و فوت در تبریز

فرار متهم با مرگش پایان یافت

کاهش قیمت میوه شب عید در استان ایلام با پایش مستمر بازار

عراقچی: ایران آماده گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی است

20 میلیون نفر در صف خرید طلا/ سرمایه‌هایی که از بخش تولید خارج می‌شود

تا این لحظه چک حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی لشکری صادر نشده

برخورد با کشت خشخاش تشدید شود

خیز ترامپ برای اعمال محدودیت بر روادید شهروندان 41 کشور

رکورد‌شکنی در حراج شمش طلا+ جزئیات

انفجار در لاذقیه سوریه چندین کشته بر جا گذاشت

هزینه پخت سبزی پلو با ماهی شب عید میلیونی شد!

آخرین روز کاری بانک ها اعلام شد

وصول مالیات رکورد زد+ نمودار

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

کارت سوخت این گروه از موتورسیکلت‌ها باطل می‌شود

ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا

قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا ابلاغ شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی