بازار آریا

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403 اقتصاد ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز یکشنبه با روند افزایشی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار در تعطیلی بازارهای جهانی، بازار طلا و سکه را با رشد شارپی همراه کرد. حباب قطعات سکه در دومین روز هفته افزایش قابل توجهی داشت و میلیونی بالا رفت.
 قیمت طلا و سکه در دومین روز هفته با افزایش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. رشد هزار تومانی قیمت دلار بازار طلا را با تلرانس یک میلیون تا دو میلیون و 500 هزار تومانی افزایش داد.
معامله‌گران بلاتکلیفی در اخبار سیاسی روزهای گذشته و رشد انتظارات تورمی را دلیل روند صعودی قیمت طلا و سکه می‌دانند.
پیش بینی قیمت طلا و سکه
فعالان بازار طلا علاوه بر افزایش قیمت دلار، رشد حباب قطعات سکه را دلیل ورود تقاضاهای جدید به بازار طلا می‌دانند. آنها معتقدند لیدر تعیین قیمت در بازار طلا، قیمت دلار است که بازارساز نیز نتوانسته با خبردرمانی روند افزایشی آن را متوقف کند.
گفتنی است قیمت اونس جهانی طلا در تعطیلات پایانی هفته روی رقم 2910 دلاری ثابت است و اونس جهانی نقره نیز روی رقم 32 دلار و 53 سنتی ایستاده است. هر گرم نقره 999 روی رقم 107 هزار و 510 تومانی ایستاده است.
بازار
سکه امامی 2.5 میلیون تومان گران شد
قیمت سکه امامی یکشنبه 19 با رشد دو میلیون و 500 هزار تومانی روی رقم 78 میلیون و 290 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی افزایش یک میلیون و 640 هزار تومانی داشت و روی رقم 73 میلیون و 770 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌‌‌سکه روی رقم 47 میلیون و 400 هزار تومانی ایستاد و افزایش یک میلیون و 900 هزار تومانی داشت. قیمت ربع ‌سکه با رشد یک میلیون و 200 هزار تومانی و سکه گرمی با یک میلیون تومان افزایش به ترتیب با رقم 24 میلیون و 100 هزار تومان و 12 میلیون و 500 تومانی معامله شدند.
مثقال طلا 29 میلیونی شد
قیمت طلا روز یکشنبه افزایش قابل توجهی داشت. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 617 هزار تومانی داشت و با رقم 29 میلیون و 269 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 116 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 754 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 663 هزار تومانی معامله شد.
حباب قطعات سکه میلیونی رشد کرد
حباب سکه در دومین روز هفته روند افزایشی قابل توجهی داشت. حباب سکه امامی یک میلیون و 836 هزار تومان، سکه بهار آزادی 989 هزار تومان، نیم‌سکه یک میلیون و 559 هزار تومان، ربع‌ سکه یک میلیون و 29 هزار تومان و سکه گرمی 917 هزار تومان رشد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1277033/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطرات خیره شده به صفحه نمایش برای چشم

طلای طبیعی برای زیبایی و سلامتی

چند نکته خودمراقبتی برای خانه‌تکانی‌های عید

مهمترین‌ توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران جوان تا سالمند

چگونه تعاملات اجتماعی را در سالمندی افزایش دهیم؟

پیش از خرید ماهی قرمز این نکات را بدانید

مصرف کَره نرخ مرگ و میر را افزایش می‌دهد؟

نگرانی‌ها به ارث می‌رسند؟

فرستاده ویژه ترامپ: ما عامل اسرائیل نیستیم

کشته شدن 973 غیرنظامی سوری در حمله نیروهای نظامی حکومت موقت سوریه

7 زلزله در یک شب در بندر امام حسن بوشهر

تداوم درگیری‌ها در سوریه/ شورای امنیت تشکیل جلسه می‌دهد

زلنسکی: هلند روی تسلیحات اوکراین سرمایه‌گذاری می‌کند

وزیر امور خارجه: مذاکره با قلدری و دستور دادن متفاوت است

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

هواپیمای ناشناس بر فراز اقامتگاه ترامپ شناسایی شد

سازمان ملل: کشتار غیرنظامیان در شمال غربی سوریه متوقف شود

برنامه‌ریزی روسیه برای گفت‌‌وگو با آمریکا درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

الجولانی: هرکسی که دستش به خون ملت سوریه آلوده باشد مجازات می‌شود

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

انتظارات کاهشی تورم آمریکا

آلومینیوم در تقاطع

تنها 53درصد از منابع هدفمندسازی یارانه‌ها واریز شد

چاه ویل کمک خارجی

برنامه‌ریزی روسیه برای گفت‌‌وگو درخصوص برنامه‌ هسته‌ای ایران با آمریکا

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

حمله اسرائیل به لبنان یک کشته بر جای گذاشت

بازی بزرگ اژدهای زرد با تورم

هشدار امدادونجات به کوهنوردان درباره احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات

معدن‌کاری با متر «پایداری»

«پای نتورک» در 2 دلار به مقاومت خورد

«اتریوم» در سراشیبی سقوط

بیت‌کوین به 150هزار دلار می‌رسد؟

آزادسازی رمزارزها در نظام بانکی آمریکا

موافقت با 42 همت افزایش سرمایه

اروپا در تکاپوی حل بحران ترانزیت گاز

احتمال بازنگری در سیاست کاهش عرضه اوپک ‌پلاس

یک گام تا تولید 100‌میلیون تنی پتروشیمی

کانادا؛ خریدار پس‌‌‌‌‌‌پرده نفت روسی

چرخش واشنگتن در معادلات انرژی

بازار - 1403/12/20

بازار اقتصاد ایالات‌متحده در مسیر رکود؟

مسائل سیاسی؛ عامل اصلی نوسانات دلار

بازگشت ریسک به بازار ارز

مرز باریک مثبت‏‏‏‌اندیشی سازنده و مخرب

افشای جزئیات «آواتار 3»از زبان کامرون

جستاری در نامواژه‌های موسیقی ایرانی

آل پاچینو پنجاه سال پس از «بعدازظهر سگی»

آخرین خبر از پرونده بیرانوند

زندگی مهم‌تر است یا فوتبال؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی