بازار آریا

آخرين مطالب

چالش بازار سهام با ابهامات و ریسک‌ها ادامه دارد؛

بورس در محاصره فروشندگان بورس و بانک

بورس در محاصره فروشندگان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - سایه ابهامات چند وجهی در بورس تهران، مانع ورود پول قدرتمند به معاملات سهام است. بورس، شنبه را هم ناامید کننده و با سرخ پوشی نماگرهای تالار شیشه ای آغاز کرد. در حالی که دماسنج اصلی بازار سهام دقایق ابتدایی روز جاری صعودی بود، اما رفته رفته عرضه‌ها زیاد و بازار سرخپوش شد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، به دنبال افزایش عرضه در بورس تهران، نماگر اصلی تالار شیشه‌ای همگام با دیگر نماگرها با کاهش ارتفاع همراه شد. 200 نماد از مثبت و صف خرید به محدوده قرمز تابلو عقب نشینی کردند و 90 درصد تابلو در پارت اول معاملات سرخ پوش شد.
در نیمه دوم اسفند ماه معمولا به دلیل تسویه اعتبار کارگزاری‌ها، بازار سرمایه با فشار فروش همراه می‌شود. در سال جاری این موج فروش به دلیل افزایش ابهامات اقتصادی و سیاسی کلان کشور دوچندان شد. به نظر می‌رسد تا زمان روی کار آمدن وزیر اقتصاد جدید نمی‌توان نسبت به صعود نماگرهای بورسی خوشبین بود.
قدرت نمایی فروشندگان
نماگر اصلی بورس تهران نتوانست موج صعودی ابتدای معاملات را حفظ کند و با گذشت ده دقیقه به محدوده قرمز تابلو عقب نشینی کرد. در سی دقیقه اول معاملات روز جاری این نماگر بازار سرمایه، با ثبت کاهش ٠.٤١درصد در سطح ٢میلیون و ٧٧٨ هزار واحد، کاهش ارتفاع را تجربه کرد.
شاخص هم‌وزن از همان دقایق اولیه معاملات روز جاری، با سرخ پوشی کار خود را آغاز کرد. با گذشت نیم ساعت از آغاز معاملات، این نماگر بورسی افت ٠.٢٨ درصد را به خود دید و به سطح ٨٢١ هزار واحد نزول یافت و بیش از 500 نماد در محدوده قرمز تابلوی معاملات جای گرفتند. همچنین ارزش صف‌های فروش از مرز 350 میلیارد تومان در این دقایق عبور کرد.
فشار فروش بالا گرفت
هرچه از زمان معاملات گذشت، فشار فروش بیشتر شد و نمادها یکی پس از دیگری به محدوده قرمز تابلو وارد شدند. شاخص کل بورس تهران در یک ساعت اول معاملات روز جاری، افت 0.77 درصدی را تجربه کرد و به سطح 2 میلیون و 768هزار واحد کاهش یافت. شاخص هم‌وزن نیز در یک ساعت اول معاملات روز جاری با افت 0.71 درصد همراه شد و سطح 818 هزار واحد را تجربه کرد. ارزش صف‌های فروش بازار سهام به هفت برابر صف‌های خرید رسید. همچنین 538 نماد قرمزپوش شدند که عمده این نمادها در پایین ترین آستانه معاملاتی جای گرفتند.
خروج یک همت پول حقیقی
سرخ پوشی یکدست نماگرهای بورسی تا انتهای نیمه اول معاملات روز جاری تداوم یافت و هرچه از معاملات گذشت نه تنها شعله عرضه فروکش نکرد، بلکه تمایل به فروش بیشتر شد. 90درصد نمادهای بازار سهام قرمزپوش شدند و ارزش صف های فروش، از 1هزار و 200 میلیارد تومان عبور کرد. دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای در 1.5ساعت معاملاتی روز جاری افت 0.86درصد را ثبت کرد و به سطح 2 میلیون و 765هزار واحد عقب نشینی کرد.
دیگر نماگر بازار سرمایه یعنی شاخص هم‌وزن نیز در این مدت افت 0.87 درصد را به ثبت رساند و به سطح 816هزار واحد رسید و شتاب خروج پول در معاملات روز جاری، به حداکثر رسید. یک‌همت پول توسط حقیقی‌ها در نیمه اول معاملات بورس تهران از گردونه معاملات خارج شد و ارزش معاملات خرد به میزان 4هزار و 500 میلیارد تومان به ثبت رسید.
گزارش کامل معاملات بورس تهران در روز شنبه پس از پایان ساعت داد و ستدها منتشر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست مهم مکرون از اروپا درباره اوکراین

آغاز فروش میوه ارزان‌قیمت نوروزی

ممنوعیت عبور کشتی‌های اسرائیلی در آب‌های منطقه توسط نیروهای مسلح یمن

دولت پرتغال سقوط کرد

بهترین زمان برای اندازه‌گیری فشار خون در روز

هشدار؛ بیماران دیابتی این غذاها را نخورند

ادعای جنجالی عروس ترامپ/ مردم باید پای پدر شوهرم را ببوسند+ فیلم

بادمجان را با این روش شیرین کنید

نکاتی که پیش از شستن کفش در ماشین لباسشویی باید بدانید

افسردگی بهاری؛ شایعه یا واقعیت؟

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تأثیر تغذیه مادر بر کیفیت و میزان شیر

دلیل بروز کووید طولانی در کودکان چیست؟

مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟

شرایط روزه‌داری با کلیه‌های حساس

سالمندی را از الان جدی بگیرید

قبل از ورزش غذا بخوریم یا بعد از آن؟

7 نشانه خاموش افسردگی؛ این افراد به کمک نیاز دارند

امیدواری ترامپ برای موافقت روسیه با طرح آتش‌بس 30 روزه

ارتش اسرائیل مدعی بازسازی زیرساخت‌های روستاهای دروزی سوریه شد

زلنسکی: برای صلح آماده‌ایم

نگرانی اسرائیل از بیانیه جدید یمن/ ارتش این رژیم آماده‌باش شد

افزایش موارد نقض آتش بس غزه از سوی اسرائیل

سی.ان.ان: وال‌استریت از سیاستهای ترامپ خسته است

کمکهای نظامی واشنگتن به کی‌یف از سر گرفته شد

عملیات یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی آغاز شد

تاکید سخنگوی کاخ سفید بر سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

نوسان متنوع قیمت‌ها در بازار ارز

موانع صعود بورس

تمدید مهلت ثبت‌‌نام خودروهای وارداتی

سخنگوی وزارت خارجه روسیه:تماس با نمایندگان آمریکا در روزهای آینده را رد نمی‌کنیم

انتقاد یک گروه فلسطینی از مستند برنده اسکار

اعتراض آهنگساز مطرح به قانون اسکار

گلاب آدینه: تئاتر سکوی پرتاب بازیگر به سینما نیست

چندین پله پایین‌تر از خیابان‌ها

نوبت کری خواندن!

داغ دل پرسپولیسی‌ها، تازه شد

بس است، آقایان گزارشگر!

بازی چگونه از دست رفت؟

افزایش مراکز تجاری ایران در غرب آسیا

اولویت؛ حمایت از تولید داخل

فرصت میلیارد دلاری «عراق روشن»

افت صنعت از دو کانال

نقش سهامداران عمده در نوسانات بازار

تصویر روزانه صنایع بورسی - 1403/12/22

فرار به جلو نتانیاهو با شکایت از وزیر جنگ سابق

تهیه فهرست عوامل آمریکایی درگیر در فعالیت‌های تروریستی

سایه محدودیت‌های بانکی از سر کریپتو کنار می‌رود؟

احیای دوباره بازی‌های تلگرامی

پاکستان به دنبال استفاده از بلاک‌چین برای کاهش هزینه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی