بازار آریا

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان خبر داد

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در غرب کارون گزارش ویژه

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در غرب کارون
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اعلام اینکه پروژه‌های بسیاری با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه فناوری‌های نوین در صنعت نفت در حال انجام است، گفت: به دنبال سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی در غرب کارون با ظرفیت 20 و 15 مگاوات هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، عبدالله عذاری اهوازی امروز (یکشنبه، 5 اسفند) در نشست تخصصی «افزایش تولید دانش‌بنیان نفت و گاز» در سومین همایش پتروتک با اشاره به اینکه منطقه غرب کارون بخش قابل توجهی از نفت کشور را تولید می‌کند، اظهار کرد: در این حوزه، پروژه میدان آزادگان در دو فاز طراحی و به مرحله اجرا رسید.
وی با بیان اینکه در طرح توسعه میدان دارخوین، کارخانه تزریق گاز احداث شده و تمام گازهای تولیدی حدود 250 تا 270 میلیون فوت مکعب در روز، تزریق می‌شود، افزود: ضریب برداشت فعلی از این مخزن حدود 25 تا 26 درصد است، اما در میدان آزادگان با فاصله گرفتن از مرکز تزریق گاز در مخزن آزادگان، این نرخ کاهش می‌یابد که نشان‌دهنده اهمیت تزریق گاز در مخازن است، بنابراین، باید به موضوع افت فشار توجه کنیم و برنامه‌ریزی مناسبی برای آن داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به برخی موارد استفاده از روش‌های فناورانه در استحصال نفت و مدیریت مخازن بیان کرد: در حوزه پروژه‌ها و نصب پمپ‌های درون‌چاهی، طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است برای حدود 30 چاه در آزادگان شمالی پمپ تجهیز شود. همچنین، برای آزادگان جنوبی نیز برنامه‌هایی داریم که به کمک آنها بهره‌برداری و ضریب بازیافت را افزایش دهیم. اکنون با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده پروژه‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف در دست اجرا قرار دارند و تفاهم‌نامه‌های متعددی نیز منعقد شده است.
عذاری با بیان اینکه مرکز امکان‌سنجی هوشمندسازی و دیجیتال‌سازی شرکت نفت و گاز اروندان تا قبل از پایان سال فعال می‌شود، ادامه داد: بحث‌هایی همچون استفاده از فرازآوری مصنوعی با گاز و سیستم‌های اف‌جی نیز مطرح شده و در کنار هم‌اندیشی‌ها به بررسی این موضوعات پرداخته‌ایم.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های ما برای میدان‌ها شامل افزایش تولید و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود است و توجه به فرآوری نفت در قراردادهای آی‌پی‌سی نیز ضروری است، اظهار کرد: پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه نفت خام فوق سنگین در غرب کارون و تولید محصولات ارزشمند با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ارزش 50 میلیون دلار در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه پروژه‌های بسیاری با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه فناوری‌های نوین در صنعت نفت در حال انجام است، گفت: ما به دنبال سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی در منطقه غرب کارون با ظرفیت 20 و 15 مگاوات هستیم و همچنین طرح ساخت پالایشگاه به ارزش 80 میلیون دلار در میدان اروند نیز در حال پیگیری است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخی بیماران در اوج فقر و تنگدستی دارو‌های خاص خود را می‌فروشند / حداقل برای 3 ماه موجودی دارو لازم داریم تا مردم از داروخانه دست خالی برنگردند / بیمه‌ها و سازمان تامین اجتماعی به هر دلیلی توان پرداخت معوقات را ندارند

ترخیص کالا در روز‌های تعطیل چگونه است؟

تغییر مهم در مزایده‌ها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

بازار ارز نزولی شد/ کاهش قیمت درهم امارات

تهدید به بمب‌گذاری مسیر این هواپیما را تغییر داد

برنامه‌های تحول‌آفرین بیمه دی در بیستمین سالگرد تاسیس اعلام شد

نرخ ارز کالاهای اساسی 28500 تومان تعیین شد

واکنش ایران به پرواز جنگنده‌های اسرائیلی بر فراز بیروت

سایپا در صف واگذاری؛ نارنجی‌پوشان به سرنوشت ایران خودرو دچار می‌شوند؟

انواع گوشت و فرآورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 6 اسفند 1403

3 واریزی مهم برای بازنشستگان در اسفند 1403 / منتظر این تاریخ‌ها باشید

در گردنه ژالانه بهمن سقوط کرد+ جزئیات

رشد اقتصادی آلمان از رقبا عقب افتاد

رئیس جمهور: دشمنان تصور می‌کنند می‌توانند با شهید کردن یک یا دو نفر مسیر مقاومت را متوقف کنند

پیش بینی قیمت دلار 6 اسفند 1403

سانحه هوایی در این شهر ایران به خیر گذشت+ جزئیات

اختلاف نظر نتانیاهو با نهاد‌های امنیتی بر سر آزادی اسرا

روایت عراقچی از مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله/ اسرائیلی‌ها هرگز درس خود را یاد نمی‌گیرند

کارشناس مسکن: ارائه تسهیلات مسکن در ایران عقب افتاده ترین نوع آن در دنیاست

سومین همایش «پتروتک»

عراقچی بیروت را به مقصد ژنو ترک کرد

طوفان گناباد را درنوردید

مناظره داغ در موضوع مسکن؛ منافع صنفی یا رفع مشکلات مردم؟

توزیع بنزین با سامانه هوشمند سوخت

روز آرام بازار خودرو/ آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا+ جدول

روایت ظریف از حمایت سید حسن نصرالله از برجام

گزارش تصویری اولین روز همایش «چشم‌انداز اقتصاد ایران 1404»

دو خبر درباره حراج شمش طلا و معاملات بازار ارز تجاری

رونمایی از کمپرسور فرآیندی دور متغیر ساخت داخل

رئیس جمهور اوکراین: حاضرم کناره‌گیری کنم

واحد‌های قضائی فردا تعطیل هستند؟

شانس بالای ریاض برای میانجی‌گری

قرارداد پژوهشی برای بورسیه دانشجویان امضا شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

تأکید بر هم‌افزایی در زیست‌بوم فناوری صنعت نفت

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل است

بورس فردا تعطیل نیست

سانحه هوایی در این شهر ایرن به خیر گذشت+ جزئیات

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل اما شعب کشیک دایر است

رئیس جمهور: حزب‌الله همچنان زنده است

ثبات قیمت در بازار خودرو/ رانا پلاس ارزان شد

وزارت کشاورزی صادرات سیب‌زمینی را ممنوع کرد+ سند

صادرات سیب زمینی و حبوبات به مدت 2 ماه ممنوع شد

فردا بورس‌ها فعال هستند

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در غرب کارون

قالیباف سلام پزشکیان را به جوزف عون رساند

قیمت سکه عقب نشینی کرد

پیام رئیس قوه قضائیه درباره مراسم تشییع سید حسن نصرالله

بانک‌ها در پایتخت تعطیل شدند+ جزئیات

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی