بازار آریا

آخرين مطالب

ایران به دنبال جذب گردشگران عرب/ عربستان و کویت در اولویت قرار گرفتند اقتصاد ایران

ایران به دنبال جذب گردشگران عرب/ عربستان و کویت در اولویت قرار گرفتند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به برنامه‌هایی برای جذب گردشگر خارجی گفت: در حوزه خلیج فارس تمرکز بر روی عربستان و کویت است. پروازهای از عربستان به مشهد آغاز شده و کویت هم هفته ای 4 تا 5 پرواز به مشهد دارد که باید به کل حوزه خلیج فارس تسری پیدا کند.
سید رضا صالحی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حوزه گردشگری زیارت وضعیت جالبی داریم، مقصد اول سه میلیون گردشگر از عراق بعد از زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد، گردشگری سیاحتی، طبیعی و میراثی است یعنی آنها بعد از زیارت به شمال، کیش، اصفهان و یا شیراز سفر می‌کنند. از کشورهای همسایه نظیر ترکیه نیز سالانه 800 هزار نفر به ایران و متقابلاً سه و نیم میلیون نفر به ترکیه سفر می کنند که باید میزان گردشگر از این ترکیه به کشور افزایش یابد.
خبر مرتبط

بازار آریا


گردشگری خارجی ایران 8.4 میلیارد دلار ارزآوری داشت گردشگران خارجی در سال 2024، 8.4 میلیارد دلار ارز با خود به ایران آورده‌اند.
وی با بیان اینکه ظرفیت تبادل گردشگر با پاکستان هم باید افزایش یابد، افزود: تاکنون برای تبادل گردشگران با کشور بنگلادش سرمایه گذاری نکرده ایم این کشور جدید با رشد هشت درصد در منطقه ظهور کرده است. در حوزه خلیج فارس تمرکز بر روی عربستان و کویت است. پروازهای از عربستان به مشهد آغاز شده و کویت هم هفته ای 4 تا 5 پرواز به مشهد دارد که باید به کل حوزه خلیج فارس تسری پیدا کند البته عمان و کشورهای دیگر منطقه از قبل به ایران می‌آمدند و ظرفیت ما در خلیج فارس1.3 دهم است.
صالحی امیری با تاکید بر اینکه حوزه نوروز باید در آسیای میانه و قفقاز احیا شود و بعد بر چین، هند و روسیه تمرکز کنیم، ادامه داد: حدود نیمی از جمعیت جهان در چین و هند ساکن هستند و این دو کشور ظرفیت بزرگی در حوزه گردشگری دارد. از چین 160 میلیون توریست به دیگر کشورها سفر می‌کنند و سهم ما 60 هزار نفر است که باید افزایش یابد، در این راستا در حال رایزنی هستیم. پس از این دو کشور تمرکز ما در حوزه گردشگری بر کشورهای روسیه، اندونزی و مالزی است. تلاش می کنیم در دوره پنج ساله برنامه هفتم میزان ورود گردشگران به کشور را 15 میلیون افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: ایران سرزمین جذابیت‌ها، دارای امنیت است اما با تصویر ناصحیح و ناصوابی که غربی ها راجع به ایران ایجاد کرده اند، مواجهیم که تصویر دروغی است اگر مردم دنیا به ایران سفر کنند و با جذابیت‌ها و ظرفیت‌های آن مواجه شوند تبلیغات دروغین که شکل گرفته خنثی می‌شود.
رفع موانع سرمایه گذاران بخش گردشگری
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پاسخ به این پرسش که از سرمایه‌گذاران در بخش گردشگری چه حمایت‌هایی می‌شود، گفت: قلب گردشگری زیر ساخت است و با سه مفهوم جذابیت‌، امنیت و زیرساخت ارتباط دارد، برای توسعه زیرساخت به سرمایه نیاز داریم به همین خاطر ما برای این بخش معاونت سرمایه گذاری را در وزارتخانه احیا کردیم و معاون سرمایه گذاری منصوب شد تا بتوانیم همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی کنیم. شعار دائمی ما تقدیس سرمایه گذاران است و باید بدانیم که موتور محرکه توسعه گردشگری در ایران سرمایه گذاران بخش خصوصی، صندوق توسعه ملی، بانک مرکزی، بانک‌ها، نهادهای عمومی مثل شهرداری‌هاست و وظیفه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حوزه گردشگری سیاستگذاری، نظارت بر عملکردها، حمایت‌ برای صدور مجوز، حمایت های مالی در قالب تسهیلات بانکی و رفع موانع است به عنوان مثال یک سرمایه‌گذار برای ساخت هتل یا زیرساخت با 28 دستگاه از آب و برق گرفته تا کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و دیگر حوزه‌ها درگیری کاری دارد که ما باید موانع را رفع کنیم.
صالحی امیری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برای جذب و رونق صنعت گردشگری چه تدابیری اندیشیده‌اید، توضیح داد: برای رونق گردشگری با یک پدیده بسیط مواجه نیستیم بلکه با پدیده مرکب مواجه ایم من به این پدیده می‌گویم مگا مسئله کشور، اگر بخواهیم گردشگری به عنوان مسئله تلقی شود باید اولویت‌های کشور تغییر کند، اکنون اولویت اول کشور نفت، پتروشیمی، فولاد و مس است هرگاه گردشگری به عنوان الویت اول کشور مطرح شود ما می توانیم شاهد تحول در این حوزه باشیم. برای جذب گردشگران نیز علاوه بر تبلیغات به زیرساخت نیاز داریم و باید محیط‌های جذاب را آنگونه که شایسته است در اختیار آنان قرار دهیم.
ارزانسازی سفر برای خانواده‌ها
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره ارزانسازی سفر نیز اذعان داشت: برای ارزانسازی سفر با دستگاه‌ها در حال مذاکره هستیم دولت باید بخشی از تسهیلات را در قالب کارت سفر و خدمات رفاهی در نظر بگیرد و دستگاه‌ها باید کمک‌های حمایتی مانند تامین مراکز اقامتی برای کارمندان خود را در نظر بگیرند، ما هم برای دریافت تخفیف های ویژه با صاحبان زیرساخت‌های گردشگری نظیر مراکز اقامتی و هتل گفت و گو کردیم. در مجموع دولت باید یک هزینه را برای صدور کارت سفر که تسهیل کننده مسیر سفر خانواده هاست فراهم کند تا حمایت دستگاه‌ها، دولت و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منجر به سفر ارزان برای خانواده‌های ایرانی شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرکت‌های فناور ایرانی و روسی در مسیر همکاری‌های مشترک

قالیباف: مقاومت فلسطینی نشان داد که اسرائیل آسیب‌پذیر است

پوتین: تحریم‌ها پتانسیل اقتصادی روسیه را آزاد کردند

کاهش قیمت مسکوکات؛ دلار به کانال 93 هزارتومان بازگشت

ترکیب تیم‌های استقلال و نساجی مشخص شد

مرگ 10 نفر از نیروهای ترکیه در شمال عراق

هشدار هواشناسی؛ هلال‌احمر این استان در حالت آماده‌باش قرار گرفت

شکایت یک خبرگزاری از دولت آمریکا+ جزئیات

عامل تیراندازی در جشن خانوادگی دستگیر شد

سخنگوی حماس: مقاومت جان اسیران را با مسئولیت تمام حفظ کرد

چرا بانک‌ها نمی‌توانند به مشتریان خود تسهیلات دهند؟

حضور مؤثر گروه صنعتی گلرنگ در سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا

در یازدهمین جلسه شورای ملی تأمین مالی چه گذشت؟

مطالبه مؤدیان مالیاتی با طرح نشان دار کردن مالیات محقق شد

جزئیات و زمان ثبت نام دومین مرحله پیش فروش سکه منتشر شد

برنامه این خبرگزاری برای شکایت از دولت آمریکا

جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

پیش بینی بورس یکشنبه 5 اسفند 1403

هشدار هواشناسی هلال‌احمر این استان را آماده‌باش کرد

مزایده 20 میلیون دلاری بانک مرکزی افغانستان

بخش تسهیلات مسکن متنوع خواهد شد

مرگ رهبر ارشد حراس‌الدین در حمله هوایی نیروهای سنتکام

ثبت نام وام 120 میلیونی سفر بازنشستگان آغاز شد

نگاهی به خط تولید دو خودروی شاسی بلند هوندا پایلوت و تویوتا CR-V/ ویدئو

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های این استان در پی برودت هوا+ عکس

زلنسکی قربانی توافق آمریکا و روسیه

عراقچی عازم بیروت خواهد شد

جهش قیمت دلار بازارها را بر هم ریخت

تقسیم بندی بودجه میان دولت، مجلس، قوه قضاییه/ اینفوگرافیک

اوکراین و بازی تازه ترامپ؛ توافق صلح در گرو حیات سیاسی زلنسکی

هرتزوگ: اسرائیل باید به هر روشی که شده اسرا را آزاد کند

آغاز دومین مرحله پیش فروش سکه از چهارشنبه

تشدید بارش‌ها در این استان‌ها/ منتظر بارش برف و باران و افت محسوس دما باشید

جداول لایحه بودجه به زودی در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود

حجم معاملات بازار ارز تجاری چقدر شد؟+ جدول

مدیریت عادلانه منابع و عدالت مالیاتی اولویت اصلی دولت است

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی: بسته متنوع تسهیلات‌دهی مسکن تدوین شد

برگزاری 18 نشست تخصصی در سومین رویداد «پتروتک»

وام مسکن 2 برابر می شود

یک مسئول حزب‌الله: سید حسن نصرالله بر اثر فشار زیاد شهید شد

هزینه سبد معیشت خانوار کارگری مشخص شد+ جزئیات

راه‌اندازی واحد جمع‌آوری نفت در میدان چشمه‌خوش

قیمت طلا و سکه و ارزهای آزاد در 4 اسفند ماه؛ دلار تتر را جا گذاشت و هزار تومان گران‌تر شد / حمله ناموفق طلا به کانال 7 میلیونی

کشف ده‌ها کیلوگرم مواد محترقه در یکی از ایستگاه‌های مترو

چرا بورس ریخت؟

زمان پیش فروش بلیط قطارهای نوروزی مشخص شد

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا؛ ارزان‌ترین خودرو چند؟

اهمیت شفافیت در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت نفت

توسعه 2 میدان نفتی در خوزستان

پشت فرمان خودرو

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی