بازار آریا

آخرين مطالب

شکایت یک خبرگزاری از دولت آمریکا+ جزئیات گزارش ویژه

شکایت یک خبرگزاری از دولت آمریکا+ جزئیات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : خبرگزاری آسوشیتدپرس در پی بالا گرفتن نزاع میان دولت آمریکا و رسانه‌های این کشور از شکایت خود از سه مقام این دولت خبر داد.
خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گزارش داد از سه مقام دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ممنوع کردن شرکت خبرنگاران این خبرگزاری در رویدادهای ریاست جمهوری شکایت و از یک قاضی دادگاه فدرال آمریکا درخواست کرده جلوی این ممنوعیت‌ها علیه خبرنگارانش را بگیرد.
این در حالی است که دبیر مطبوعاتی کاخ سفید در پاسخ به این اقدام تصریح کرد: «ما آنها را در دادگاه خواهیم دید.»
این شکایت عصر جمعه در دادگاه فدرال ناحیه واشنگتن دی.سی آمریکا یعنی 10 روز بعد از آنکه کاخ سفید دسترسی خبرنگاران این خبرگزاری را محدود ساخت ثبت شد. رسیدگی به این شکایت از سوی «تِروور مک‌فادن»، از قاضی‌های انتصاب یافته به دست ترامپ صورت می‌گیرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


اوکراین و بازی تازه ترامپ؛ توافق صلح در گرو حیات سیاسی زلنسکی موضوع مذاکرات صلح اوکراین بدون حضور نمایندگان کی یف، وارد فاز جدیدی شده و اسامی گزینه های احتمالی زلنسکی هم به میان آمده است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس کاخ سفید را به «اقدام مغایر با قانون اساسی» با هدف محدود کردن آزادی بیان به این دلیل که این خبرگزاری قبول نکرده در تبعیت از حکم اجرایی دونالد ترامپ از عبارت «خلیج آمریکا» به جای «خلیج مکزیک» استفاده کرده و سبک نگارشی خود را تغییر دهد، متهم کرد.
آسوشیتدپرس در متن شکایت خود که علیه «کرولاین لویت»، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، «سوازن وایلز»، رئیس دفتر کاخ سفید و «تیلور بودوویچ»، معاون رئیس دفتر کاخ سفید تنظیم شده تصریح داشت: «مطبوعات و همه مردم در ایالات متحده این حق را دارند که کلمات مورد استفاده خود را انتخاب کنند در حالی که هدف تلافی‌جویی از سوی دولت قرار نگیرند.»
در ادامه متن این شکایت آمده است: «این حمله هدفمند علیه استقلال ویراستاری آسوشیتدپرس و توانمندی آن در زمینه گردآوری و گزارش دادن اخبار هسته اصلی متمم نخست قانون اساسی را هدف می‌گیرد. این دادگاه باید فورا این مساله را معالجه کند. متمم نخست قانون اساسی آمریکا آزادی مطبوعات، آزادی بیان و مذهب را تضمین کرده و اینکه دولت برای هر یک از آنها مانع ایجاد کند را ممنوع می‌سازد.»
لویت گفت که خبر این شکایت را روز جمعه در حالی که از کاخ سفید به مقصد محل برگزاری «کنفرانس اقدام سیاسی محافظه‌کاران» رانندگی می‌کرده شنیده است.
او بیان کرد: «با وکلای کاخ سفید قبل از این وارد این صحنه شوم تماس گرفته تا ببینم چه چیزهایی را می‌توانم بگویم یا چه چیزهایی نمی‌توانم بگویم اما احساس ما این است که ما موضع درستی اتخاذ کرده‌ایم. ما می‌خواهیم تضمین کنیم که حقیقت و دقت در هر روز در کاخ سفید حاضر باشد.»
دولت ایالات متحده در پی تصمیم آسوشیتدپرس برای آنکه از سیاست تغییر نام این دولت در قبال خلیج مکزیک پیروی نکرده و نام جدید اعلامی برای آن یعنی «خلیج آمریکا» را به کار نبرد، دست به مجازات این خبرگزاری زده و اعلام کرد که خبرنگاران آن دیگر اجازه حضور در رویدادهای مطبوعاتی در کاخ سفید، اقامتگاه دونالد ترامپ مشهور به «مارالاگو» و همچنین پرواز در جایگاه مربوط به این خبرگزاری در هواپیمای مخصوص ریاست جمهوری ایالات متحده را نخواهند داشت.
ترامپ روز سه‌شنبه گذشته درباره این مجازات گفت: «ما می‌خواهیم آنها را تا زمانی که با نام خلیج آمریکا موافقت کنند بیرون بیندازیم.»
اخیرا 40 سازمان خبری با امضای یک نامه که از سوی انجمن خبرنگاران حوزه کاخ سفید سازماندهی شد از کاخ سفید خواستند دست از سیاستش علیه آسوشیتدپرس بردارد.
این رسانه‌ها شامل «فاکس نیوز» و «نیوزمکس» که بسیاری از مفسرانشان را طرفداران ترامپ تشکیل می‌دهند می‌شدند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271270/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارشگر سازمان ملل: کمک‌های بشردوستانه به غزه کافی نیست

ادامه حملات اسرائیل به کرانه باختری/ احتمال اعزام تانک به این منطقه

قمار ولیعهد/ قربانی تازه جاه‌طلبی‌های کاخ سفید

معافیت مالیاتی؛ محرک قوی افزایش سرمایه

رشد بورس با موتور خودرو و سوخت پتروشیمی‌‌‌‌‌‌‌‌؟

درخواست آمریکا از اوکراین برای پس دادن کمک‌های مالی این کشور!

زمان مرحله جدید پیش فروش سکه

جیش الظلم مسئولیت تیراندازی به کارمند بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان را پذیرفت

«نه» امارات به راهبرد انزوای ایران

ناتو سیستم انتقال سوخت برای شرایط جنگی احداث می‌کند

حذف امتحان نهایی از پایه دهم/تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش تغییر کرد؟

تکذیب تعطیلی جایگاه‌های CNG

توقف خرید نفت روسیه توسط ترکیه

عدم‌افزایش تولید نفت مسکو پس از صلح با کی‌‌‌‌‌یف

چشم‏‏‏‏‏‏‌انداز ذخایر گازی اروپا

بازار - 1403/12/05

پیش‌بینی از اقدام بانک ژاپن در برابر جنگ تعرفه‏‏‌ای آمریکا

چشم‌انداز تورمی جهان

فعال شدن گسل دلار

فرار سرمایه‌گذاران از بورس تهران

آمار معاملات روزانه - 1403/12/05

مقایسه آثار نزار قبانی و نادر نادرپوردر یک کتاب

«سوءتفاهم» روی صحنه آبی

کنسرت داود آزاد در تالار وحدت

جنجال داوری در اصفهان

ماتزاری؛ 4.5 میلیون یورو

عجب مصاحبه بدی!

پرسپولیس، تیره مثل من‌سیتی!

زنجیره فولاد - 1403/12/05

بازار فولاد - 1403/12/05

بازار آتی - 1403/12/05

معامله بیش از 1.5تن شمش در بورس‌کالا

بازار آلومینیوم جان گرفت

صنعت و فرش آذربایجان؛ ظرفیتی مهم برای گسترش روابط با آلمان

تسهیلات جدید برای طرح‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری کیش

افزایش پاداش مدیران متا به بهای اخراج کارمندان عادی

اینستاگرام همچنان پربازدیدترین شبکه اجتماعی در ایران

اختلال در دولت الکترونیک

عملکرد خودروسازان بزرگ زیر ذره‌‌بین دولت ایتالیا

خصوصی‏‌سازی کیفیت خودرو را افزایش می‌دهد

«خودرو» از تورم عقب ماند

سرنوشت جزیره خودروسازی ایران

همکاری‏‏‌های تجاری ایران و ارمنستان گسترش می‏‏‌یابد

تاثیر رژیم‏‏‌های غذایی بر ردپای کربنی

پاداش 5 میلیاردی برای معرفی‌‌‌کنندگان مراکز غیرمجاز رمزارز

مصرف برق به 47‌هزار و 155مگاوات رسید

بسته حمایت از تولید به‌زودی در جلسه دولت مطرح می‌شود

چرا بورس آماده صعود نمی‌شود؟

نبض صنایع - 1403/12/05

انحراف راهبردی و انفعال بازار سرمایه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی