بازار آریا

آخرين مطالب

گام بلند در چهارمین روز هفته؛

در جست‌وجوی محرک مثبت گزارش ویژه

در جست‌وجوی محرک مثبت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای اقتصاد : در چهارمین روز هفته، بورس گام بلندی برداشت و شاخص‌های بازار سرمایه در روز سه‌شنبه با رشد همراه شدند. از همان ابتدای معاملات دیروز، اوضاع بورس تغییر کرد و به کام خریداران بود. از سوی دیگر پرونده اسکناس آمریکایی در این روز معاملات خود را درمحدوده 92هزار و 500تومان بست. اما این امر جلوی ورود پول به بورس را سد نکرد و سرانجام بعد از 6روز خریداران قدرت خود را به بازار دیکته کردند. به این ترتیب شرایطی به وجود آمد که نماگر اصلی تالار شیشه‌ای با ثبت رشد 0.68درصد، معادل 18هزار واحد، توانست به سطح 2میلیون و 719هزار واحد افزایش یابد.
جو تقاضای ایجادشده شاخص هموزن را نیز در بر گرفت و این نماگر از بازار سهام با رشد 0.11درصد به سطح 832هزار واحد افزایش یافت. در شش روز گذشته مجموعا 8هزار و 329میلیارد تومان پول توسط حقیقی‌ها از بازار خارج شد. با‌این‌حال در جریان معاملات دیروز روند خروج پول حقیقی متوقف شد و در نهایت 147میلیارد تومان توسط سهامداران خرد به بازار سرمایه پول تزریق شد. با توجه به آنچه در صحنه معاملات بازارهای موازی می‌گذرد و همچنین رونق بازارهای طلایی، تا حدودی طبیعی است که پول با احتیاط وارد گردونه دادوستدهای سهامی شود. در این میان حتی فعالان اقتصادی نیز باور دارند قیمت ارز سبب پیشروی انتظارات تورمی و رشد قیمت سکه و طلا شده است.
بورس در 10روز معاملاتی اخیر نتوانست از مرزهای روانی عبور کند و مجددا بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران برای ورود به این بازار را رقم زده است. با توجه به اینکه تلاش سیاستگذاران اقتصادی برای مهار نرخ دلار آزاد تاکنون جواب نداده، پول با قدرت بیشتری از تالار شیشه‌ای سهام خارج شده است. به گفته فعالان بازار سهام، نبرد بازارها به احتمال زیاد تا اواسط اسفند ادامه پیدا خواهد کرد.
اما یکی از موضوعات حائز اهمیت در مورد وضعیت بورس در روز گذشته ورود پول بود. به نظر می‌رسد با فروکش تب پیش‌فروش سکه، همچنان شاهد فرود پول به بورس باشیم. از این‌رو انتظار می‌رود شاخص کل بورس در روزهای باقی‌مانده تا پایان سال بازدهی خوبی داشته باشد. کما اینکه تکنیکالیست‌ها نیز معتقدند کانال 2.7میلیون واحدی برای نماگر اصلی بسیار حائز اهمیت است و اگر شاخص کل از همین محدوده حمایت کند با توجه به رشد نرخ ارز، احتمال مثبت شدن بازار در اسفند و فروردین وجود دارد. احتمال تحقق این سناریو کم نیست. اما از سویی یک سناریوی بدبینانه نیز وجود دارد. 
شکست حمایت 2میلیون و 650هزار واحدی با افزایش و جدی شدن تنش‌های سیاسی می‌تواند منجر به آن شود که پناهگاه بعدی حتی محدوده 2میلیون و 500هزار واحد باشد که احتمالا بازار ارزندگی بالایی خواهد داشت. اما به هر روی باید گفت اخبار مثبت از خودرو، پتروشیمی و کاهش فاصله قیمتی دو شاخص ارزی یا گزارش‌های بهمن‌ماه می‌تواند محرک بازار در آینده‌ای نزدیک باشد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270052/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیوان عدالت اداری رأی به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد

افزایش تعداد مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اسلام‌آباد غرب به کرمانشاه

معاون ترامپ خطاب به کشورهای اروپایی: تابع آمریکا باشید

بررسی درآمد مالیاتی دولت در سال آینده/ عملکرد دو پایه مالیاتی در اوج 6 ساله

توئیت امیر قطر درباره سفرش به تهران

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

نیروهای عملیاتی هلال احمر در 3 استان به حالت آماده‌باش کامل درآمدند

چین خطاب به آمریکا: از تعرفه برای زورگویی استفاده نکنید

عبور قیمت طلای جهانی از مرز تاریخی/ تداوم نوسان مثبت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

مردم این استان منتظر کاهش محسوس دما و بارش برف و باران باشند

غریب آبادی: برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز است و تحت نظارت آژانس انجام می‌شود

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

عکس های رسمی ال 90 ایرانی منتشر شد

تورم در سایه تحریم؛ بخشی از مردم «مادون طبقه» شده‌اند!

نوسان مثبت قیمت دلار/ قیمت سکه در محدوده سرنوشت ساز

ورود پزشکیان به شهر قدس

تاکید دبیرکل جهاد اسلامی بر نقش موثر ایران در پیروزی‌های مقاومت

تزریق 862 میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

انفجار قیمت طلا در راه است؟ / پیش‌بینی آینده قیمت طلا

قدردانی پوتین از ریاض برای میزبانی از مقامات روسیه و آمریکا

جزئیات بسته حمایتی مستاجران چه زمانی اعلام می‌شود؟

واکنش قالیباف به درگذشت 2 هنرمند

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد 1404؛ هزینه معیشت کارگران چقدر است؟

قیمت ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403؛ موتور اتریوم روشن شد

پیشنهاد انتقال گاز ایران از این کشور به چین

پزشکیان: ترامپ می‌خواهد چه کار کند؟/ آینده را ما درست می‌کنیم

واژگونی اتوبوس ده‌ها مصدوم برجای گذاشت

واریز تسهیلات وام ضروری و وام ازدواج به حساب بیش از 25 هزار بازنشسته

قیمت طلا امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403+ جدول

قیمت امروز محصولات ایران‌خودرو/ افزایش قیمت تارا و ری‌را

912 واحد مسکونی مشارکتی در اندیشه به بهره‌برداری رسید

وزارت اقتصاد: باید پرونده ما با FATF عادی‌سازی شود

لغو کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف/ روابط آمریکا و اوکراین تیره و تار می‌شود؟

صرفه‌جویی ملی با جمع‌آوری گازهای مشعل

پزشکیان: مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست

آثار جدیدی از پیکاسو در ایران به نمایش درمی‌آید

وزیر راه: وام نهضت ملی مسکن دوباره افزایش می‌یابد

رفع محرومیت منطقه آغاجاری با اجرای پروژه‌های مسئولیت اجتماعی

سرلشکر سلامی در دیدار با زیاد النخاله: اسرائیلی‌ها به وضوح احساس شکست می‌کنند

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی در این استان

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از 241 همت گذشت

انواع نهال های با کیفیت و درجه یک را به صورت چکی از ما بخرید !

صنوبر نیگرای ترکیه یک ساله 4هزارتومان دوساله 10 هزارتومان فرصت استثنایی وتکرار نشدنی

قیمت تاکسی‌های شاسی بلند تهران اعلام شد

اعتراض سازمان انرژی اتمی ایران به سیاسی‌کاری آژانس

بازدید سرزده رئیس جمهور از بازار تره بار شهریار

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی