بازار آریا

آخرين مطالب

نقطه ضعفی که توی ذوق می‌زند

این «من» را مهار کن آقای میثاقی! اقتصاد ایران

این «من» را مهار کن آقای میثاقی!
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اگر از دوگانه کذایی عادل فردوسی‌پور- محمدحسین میثاقی و قدیس و ابلیس‌نمایی دو طرف بگذریم و تنها روی بخش فنی و تولید محتوا متمرکز شویم، منصفانه باید گفت عملکرد میثاقی در برنامه فوتبال برتر بد نبوده است.
عمده موفقیت و شهرت نود، مربوط به سال‌هایی است که هرگز خبری از این همه وسیله ارتباط جمعی نبود و تلویزیون هم تا این اندازه ریزش مخاطب نداشت. آن داستان مال دورانی است که برای اطلاع از نظر کارشناسان در مورد یک صحنه مشکوک، یک هفته باید منتظر می‌ماندیم تا برنامه نود روی آنتن برود. امروز رقابت کردن با این همه سایت و پیج و کانال تلگرام و یوتیوب و... کار بسیار دشواری است، اما به هر حال میثاقی این کار را بد انجام نمی‌دهد و گاهی هم دیده‌ایم که جریان‌سازی‌هایی داشته است. با همه اینها اما، یک عادت محمدحسین میثاقی واقعا توی ذوق می‌زند؛ اینکه احساس می‌شود او همچنان دنبال خودنمایی است و خیلی بی‌رودربایستی، برای به رخ کشیدن خودش، نشان دادن ارتباطاتش و بعضا حتی برای وایرال شدن در فضای مجازی حرف می‌زند. 
این حجم استفاده از کلمه «من» برای هیچ‌کسی قابل قبول نیست و حتما توی ذوق می‌زند. این تک‌گویی‌های طولانی رو به دوربین و حکم صادر کردن برای همه‌چیز هم همین‌طور. این اشاره مداوم به اینکه فلان بازیکن همین الان به من پیام داد یا فلان مربی آمد پشت خطم، زیبا نیست و کسی را به وجد نمی‌آورد. بله؛ میثاقی می‌خواهد نشان بدهد بر خلاف آن جو سنگینی که اوایل وجود داشت و همه جا از تحریم او حرف می‌زدند، مورد توجه قرار دارد و با اهالی فوتبال صمیمی است، اما زیاده‌روی در نمایش این کار حال مخاطب را بد می‌کند. شما به عنوان یک برنامه‌ساز، وظیفه داری نور روی تاریکی‌ها بیندازی، نه اینکه نور صحنه را به خودت اختصاص بدهی.
همین هفته چند برش از گفتارهای عجیب میثاقی در فضای مجازی فراگیر شد؛ مثل طعنه نالازم و دوست‌نداشتنی‌اش به ایمان عالمی، سرپرست استقلال: «یک جوری روی صندلی نشستی که انگار صدرنشین لیگ نخبگان هستید!» مثل موعظه طولانی و پر از تبخترش در مورد لخت شدن میلاد زکی‌پور بعد از گلزنی به پرسپولیس: «من زکی‌پور رو بر‌نمی‌دارم، انزونزی رو برمی‌دارم. من کسی رو بر نمی‌دارم که پشت تلفن می‌گوید سلام سلطان، من کسی را برمی‌دارم که بگوید سلام، احوال شما؟» خب اینها یعنی چه؟ به ما چه مربوط شما چه کسی را برمی‌داری؟ مگر جلسه خواستگاری است؟ مثل آن طعنه اینستاگرامی سطحی به امید عالیشاه در مورد اخراجش در بازی با سپاهان که مستقیما و فقط برای دیده شدن زده شد: «پاش خورد؟ می‌خواست نخوره.» شما در آن سازمان عریض و طویل قرار است سطح فضای مجازی را بالا بیاوری، نه اینکه خودت را تا سطح زردترین صفحات آن فضا تنزل بدهی. این کارهای سبک، فقط باعث می‌شود محتوای بعضا مناسب برنامه‌ات هم جدی گرفته نشود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270005/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیوان عدالت اداری رأی به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد

افزایش تعداد مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اسلام‌آباد غرب به کرمانشاه

معاون ترامپ خطاب به کشورهای اروپایی: تابع آمریکا باشید

بررسی درآمد مالیاتی دولت در سال آینده/ عملکرد دو پایه مالیاتی در اوج 6 ساله

توئیت امیر قطر درباره سفرش به تهران

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

نیروهای عملیاتی هلال احمر در 3 استان به حالت آماده‌باش کامل درآمدند

چین خطاب به آمریکا: از تعرفه برای زورگویی استفاده نکنید

عبور قیمت طلای جهانی از مرز تاریخی/ تداوم نوسان مثبت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

مردم این استان منتظر کاهش محسوس دما و بارش برف و باران باشند

غریب آبادی: برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز است و تحت نظارت آژانس انجام می‌شود

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

عکس های رسمی ال 90 ایرانی منتشر شد

تورم در سایه تحریم؛ بخشی از مردم «مادون طبقه» شده‌اند!

نوسان مثبت قیمت دلار/ قیمت سکه در محدوده سرنوشت ساز

ورود پزشکیان به شهر قدس

تاکید دبیرکل جهاد اسلامی بر نقش موثر ایران در پیروزی‌های مقاومت

تزریق 862 میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

انفجار قیمت طلا در راه است؟ / پیش‌بینی آینده قیمت طلا

قدردانی پوتین از ریاض برای میزبانی از مقامات روسیه و آمریکا

جزئیات بسته حمایتی مستاجران چه زمانی اعلام می‌شود؟

واکنش قالیباف به درگذشت 2 هنرمند

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد 1404؛ هزینه معیشت کارگران چقدر است؟

قیمت ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403؛ موتور اتریوم روشن شد

پیشنهاد انتقال گاز ایران از این کشور به چین

پزشکیان: ترامپ می‌خواهد چه کار کند؟/ آینده را ما درست می‌کنیم

واژگونی اتوبوس ده‌ها مصدوم برجای گذاشت

واریز تسهیلات وام ضروری و وام ازدواج به حساب بیش از 25 هزار بازنشسته

قیمت طلا امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه 2 اسفند 1403+ جدول

قیمت امروز محصولات ایران‌خودرو/ افزایش قیمت تارا و ری‌را

912 واحد مسکونی مشارکتی در اندیشه به بهره‌برداری رسید

وزارت اقتصاد: باید پرونده ما با FATF عادی‌سازی شود

لغو کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف/ روابط آمریکا و اوکراین تیره و تار می‌شود؟

صرفه‌جویی ملی با جمع‌آوری گازهای مشعل

پزشکیان: مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست

آثار جدیدی از پیکاسو در ایران به نمایش درمی‌آید

وزیر راه: وام نهضت ملی مسکن دوباره افزایش می‌یابد

رفع محرومیت منطقه آغاجاری با اجرای پروژه‌های مسئولیت اجتماعی

سرلشکر سلامی در دیدار با زیاد النخاله: اسرائیلی‌ها به وضوح احساس شکست می‌کنند

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی در این استان

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از 241 همت گذشت

انواع نهال های با کیفیت و درجه یک را به صورت چکی از ما بخرید !

صنوبر نیگرای ترکیه یک ساله 4هزارتومان دوساله 10 هزارتومان فرصت استثنایی وتکرار نشدنی

قیمت تاکسی‌های شاسی بلند تهران اعلام شد

اعتراض سازمان انرژی اتمی ایران به سیاسی‌کاری آژانس

بازدید سرزده رئیس جمهور از بازار تره بار شهریار

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی