بازار آریا

آخرين مطالب

پیش‌بینی قیمت دلار تا پایان بهمن 1403؛ پایان دوران گستاخی دلار؟ گزارش ویژه

پیش‌بینی قیمت دلار تا پایان بهمن 1403؛ پایان دوران گستاخی دلار؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - قیمت دلار پس از رسیدن به قله 91 هزار و 365 تومان، در روز‌های اخیر کاهش پیدا کرده و به 87 هزار و 750 تومان رسیده است. روند نزولی قیمت دلار تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟

قیمت دلار از 24 دی ماه تا قبل از شروع معاملات روز 24 بهمن با نوسانات متعددی رو‌به‌رو شد. در تاریخ 24 دی، بازار ارز با دلار 80 هزار و 640 تومانی کار را آغاز کرد و در آن روز کمترین قیمت 80 هزار و 630 تومان و بیشترین قیمت 81 هزار و 220 تومان گزارش شد، اما نهایتا در لحظه بسته شدن بازار قیمت دلار به 81 هزار و 20 تومان بود. در 30 روز بعدی دلار راه پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشت وبه سمت نیمه کانال 87 هزار تومان عقب‌نشینی کرد. عوامل سیاسی و بین‌المللی در این مدت به هیجانات بازار آزاد ارز دامن زد، اما نهایتا به نظر می‌رسد در شرایط فعلی ادامه روند نزولی دلار از شانس بیشتری برخوردار است. حالا سوال اینجاست که دلار تا کجا عقب‌نشینی خواهد کرد؟
پیش‌بینی قیمت دلار 
قیمت دلار در بازار آزاد ارز پس از پایان نیمه اول معاملات روز چهارشنبه 24 بهمن 1403 به محدوده 87 هزار و 750 تومان عقب‌نشینی کرده است. با توجه به نوسانات اخیر و سطوح حمایت و مقاومت مختلف، دو سناریو احتمالی برای آینده قیمت دلار قابل پیش‌بینی است.
این پیش‌بینی‌ها صرفا بر اساس داده‌های تکنیکال ارائه شده است. عوامل دیگری مانند آریا بازار، سیاسی و بین‌المللی، میزان عرضه و تقاضا، و سیاست‌های بانک مرکزی نیز می‌توانند بر قیمت دلار تاثیرگذار باشند و این پیش‌بینی را تغییر دهند.
سناریو اول؛ قیمت دلار کاهش پیدا می‌کند
قیمت دلار در این سناریو، از محدوده فعلی عقب‌تر می‌رود و به سمت سطوح حمایتی حرکت می‌کند. در این مسیر، سطوح حمایت 87 هزار و 800 تومان و 87 هزار و 500 تومان به ترتیب نقش موانع احتمالی را ایفا می‌کنند. شکست هر یک از این سطوح می‌تواند منجر به کاهش بیشتر قیمت دلار شود و حتی تا محدوده‌های پایین‌تر از 87 هزار تومان نیز پیشروی کند.
سناریو دوم؛ قیمت دلار افزایش پیدا می‌کند
قیمت دلار در این سناریو، از محدوده فعلی بالاتر می‌رود و به سمت سطوح مقاومتی حرکت می‌کند. در این مسیر، سطوح مقاومت 88 هزار و 500 تومان و 89 هزار تومان به ترتیب نقش موانع احتمالی را ایفا می‌کنند. شکست هر یک از این سطوح می‌تواند منجر به افزایش بیشتر قیمت دلار شود و حتی تا محدوده‌های بالاتر از 89 هزار تومان نیز پیشروی کند.

بازار آریا

قیمت دلار ممکن است حتی تا محدوده‌های پایین‌تر از 87 هزار تومان عقب‌نشینی کند
عملکرد دلار در سبد سرمایه‌گذاران
تغییرات قیمت دلار نسبت به بازه‌های زمانی یک هفته، یک ماه، شش ماه و یک سال متفاوت است. اگرچه در کوتاه‌مدت (یک هفته و یک ماه)، شاهد افزایش قیمت دلار بوده‌ایم، اما در بلندمدت (شش ماه و یک سال)، افزایش قیمت دلار چشمگیر بوده است.
قیمت دلار در طول یک هفته گذشته، با افزایش 3.3 درصدی، معادل دو هزار و 840 تومان رو‌به‌رو است. اگر بازه یک ماهه را مورد بررسی قرار دهیم با رشد 9.2 درصدی قیمت دلار که معادل هفت هزار و 445 تومان می‌شود برخورد می‌کنیم.
قیمت دلار در طول شش ماه گذشته، 46.7 درصد، معادل 28 هزار و 85 تومان افزایش پیدا کرده است و در بازه یک سال هم با رشد 59.6 درصدی، قیمت دلار رو‌به‌رو هستیم که باید معادل 32 هزار و 915 تومان در نظر گرفته شود.
تغییرات قیمت ارز در معاملات چهارشنبه 24 بهمن
اگر نرخ فعلی دلار که 87 هزار و 750 تومان در نظر بگیریم، می‌توان گفت که بازار امروز شاهد تغییرات محسوسی در قیمت این ارز بوده است.
بازار آزاد ارز در حالی بازگشایی شد که قیمت دلار روی عدد 88 هزار و 570 تومان قرار داشت. این عدد به عنوان بالاترین قیمت روز باقی ماند چرا که نوسان 820 تومانی، توی سر دلار زد و آن را تا پله 87 هزار و 750 تومان پایین آورد. 
یورو هم امروز تمایل چندانی برای ماجراجویی ندارد. وقتی بازار آزاد ارز شروع به کار کرد، یورو 92 هزار و 620 تومان قیمت داشت، اما در ادامه زور نیرو‌های کاهشی بیشتر شد و شاهد افت 850 تومانی قیمت یورو بودیم. 
قیمت یورو در ساعت 14 به 91 هزار و 750 تومان کاهش پیدا کرده است، اما حتی اگر همان عدد 92 هزار تومان را به رسمیت بشناسیم، پس از تحقق سناریو‌های کاهشی جایگاه یورو در صورت شکسته‌شدن محدوده حمایت ابتدا به 91 هزار و 700 تومان و سپس به 91 هزار و 400 تومان تقلیل پیدا می‌کند. حتی امکان دارد به زودی یورو مجبور باشد با چنگ و دندان از جایگاه 90 هزار و 100 تومان دفاع کند.
درهم امارات هم پس از ثبت رکورد تاریخی 25 هزار و 95 تومان در 21 بهمن، فعلا مطیع و فرمان‌بردار جو نزولی حاکم بر بازار ارز است. قیمت درهم امارات امروز چهارشنبه، 24 بهمن 1403، تا 24 هزار و 170 تومان عقب نشست و بعید نیست به زودی تا 23 هزار و 946 تومان پایین بیاید.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1266144/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

‎شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا/ اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی

داغ شدن هشتگ «استیضاح همتی» در فضای مجازی

توقیف کالاهای قاچاق میلیاردی در بوشهر

واقعیت تلخ اقتصاد پکن/ چگونگی آغاز بحران مسکن چین

تاکید سران مصر و اردن بر آغاز فوری بازسازی غزه و عدم کوچاندن ملت فلسطین

قیمت سیب زمینی کاهشی می‌شود

صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه می‌یابد

پادکست| تأثیر بازگشت ترامپ بر روابط ایران و عربستان

آمادگی ایران برای تهیه نقشه راه همکاری‌های مشترک با زیمبابوه در راستای توسعه روابط اقتصادی

تعطیلی پنجشنبه ها در مجلس به کجا رسید؟

فرار سرمایه‌ها به بازار طلا و دلار/ اقتصاد ایران به کدام سمت می‌رود؟

واکنش رسمی مشاور رهبر معظم انقلاب به مذاکره ایران و آمریکا

دلار از انتظارات واقعی مردم خط می‌گیرد

کاخ سفید: حماس باید همه «گروگان‎‌ها» را آزاد کند

بزرگراه شهید چمران امشب مسدود می‌شود

افزایش 37 میلیون تنی ظرفیت صنعت پتروشیمی

تهدید در برابر تهدید، ضربه در برابر ضربه

مخبر: مشکلات اقتصادی با اقدامات جهادی، فناورانه و خلاقانه جوانان حل خواهد شد

شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا

واکنش پزشکیان به شایعه استعفا: هستم و تا آخر خواهم ماند

تصمیم‌گیری درباره فعالیت بورس‌ها در روز‌های اعلام تعطیلات غیررسمی

پایان پ‌‌ک‌ک/ پاشنه آشیل ترکیه در شام

آمریکا زندانی روس را در جریان تبادل زندانیان آزاد می‌کند

هدف‌گذاری صنعت پتروشیمی برای تکمیل زنجیره ارزش

قیمت ساینا در کارخانه 122 میلیون تومان گران شد

وزارت نیرو خطاب به وزارت نفت: برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند

واحدهای جدید پلیمر پادجم بهره‌برداری شد

فلسطین و سوریه؛ محور رایزنی رئیس جمهور عراق و رئیس امارات

تعطیلی مدارس و ادارات پیرانشهر و مهاباد فردا پنجشنبه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 25 بهمن 1403

برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به 716 میلیون مترمکعب رسید/ مردم منصفانه مصرف کنند

عدالت نه‌تنها در رشد اقتصادی، بلکه در تمامی ابعاد جامعه تأثیرگذار است

پرواز مستقیم گرگان-آکتائو راه‌اندازی شد

رونمایی از سامانه بومی فرونشست انجام شد

مشکلات اقتصادی با اقدامات جهادی و خلاقانه جوانان حل خواهد شد

برق دزدی آشکار حدود 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور/ جمع‌آوری بیش از 240 هزار دستگاه از سراسر کشور

معاون امور بانوان رئیس جمهور از 2 طرح درمانی بوشهر بازدید کرد

شمخانی: مذاکره باید در زمان «مناسب» انجام شود/ چشم انداز پرونده «رفع تحریم‌ها» را رو‌به‌جلو نمی‌بینم، مگر اینکه رویکرد طرف مقابل منطقی، محترمانه و سازنده شود

جلسه استیضاح وزیر اقتصاد تا دو هفته آینده برگزار می‌شود

انفجار یک بمب دست‌ساز / زن 44 ساله در دم فوت کرد

پیام کوتاه ترامپ در تروث سوشیال علیه بایدن

سردی مداوم پاهای شما نشانه چیست؟

توزیع کالابرگ رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در هفته آخر بهمن ماه 1403

اتصال راه‌آهن بوشهر به شیراز کلید حل مشکلات اقتصادی است

برون‌رفت از چالش‌های کنونی، مستلزم تقویت جامعه مدنی است

ترسیم الگوی اقتصادی اسلامی راه برون رفت از مشکلات است

به دنبال همدلی و هم افزایی برای مقابله با جرایم اقتصادی هستیم

برق دزدی آشکار حدود 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور/همکاری پلیس امنیت اقتصادی با صنعت برق به کاهش ناترازی کمک می‌کند

سرایا القدس: به توافق آتش بس تا زمانی پایبند خواهیم بود که ...

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی