بازار آریا

آخرين مطالب

برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به 716 میلیون مترمکعب رسید/ مردم منصفانه مصرف کنند اقتصاد ایران

برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به 716 میلیون مترمکعب رسید/ مردم منصفانه مصرف کنند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اعلام ثبت رکورد برداشت روزانه 716 میلیون متر مکعب از میدان مشترک پارس جنوبی بیان کرد: از مردم تقاضا دارم پویش «دو درجه کمتر» را جدی بگیرند و منصفانه مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به عسلویه، حمید بورد امروز (چهارشنبه، 24 بهمن) پیش از نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان عسلویه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز پنجمین سفر استانی دولت چهاردهم انجام شده است، اظهار کرد: مجموعه صنعت نفت و وزارت نفت رئیس‌جمهوری را در سفر به استان بوشهر همراهی کرده است.
وی با بیان اینکه امروز پس از ورود به شهرستان عسلویه و پس از ادای احترام به شهدای گمنام، از یک طرح پتروشیمی بازدید کردیم، تصریح کرد: تا ساعاتی دیگر در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان عسلویه شرکت می‌کنیم. فردا و در ادامه این سفر استانی، بازدید صنعتی و میدانی خواهیم داشت، همچنین در نشست شورای اداری شهرستان کنگان شرکت می‌کنیم. بازدید از طرح توسعه میدان تابناک نیز از جمله برنامه‌های فرداست.
پویش «دو درجه کمتر» را جدی بگیرید
معاون وزیر نفت با بیان اینکه خوشحالم به اطلاع مردم برسانم در دولت چهاردهم برای چندمین بار رکورد تولید گاز در کشور شکسته شد، ادامه داد: برداشت گاز ایران در حال حاضر به روزانه بیش از یک میلیارد و 100 میلیون متر مکعب رسیده است و با این افزایش برداشت توانستیم گاز بخش‌های مختلف از جمله بخش خانگی، تجاری، نیروگاه و صنایع را تأمین کنیم.
بورد با اشاره به اینکه با افزایش برداشت گاز، در بخش خانگی قطعی گاز نداشتیم و سوخت معادل برای نیروگاه‌ها هم تأمین شده است، بیان کرد: از مردم تقاضا دارم پویش «دو درجه کمتر» را جدی بگیرند تا با صرفه‌جویی در مصرف مشکلی در تأمین گاز بخش‌های مختلف نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه پویش «دو درجه کمتر» توانست 15 تا 20 میلیون متر مکعب در روز کاهش مصرف در بخش خانگی را به دنبال داشته باشد، تأکید کرد: از مردم تقاضا داریم، منصفانه مصرف کنند.
قدردانی از کارکنان عملیانی نفت و گاز
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به افزایش ظرفیت تولید نفت در دولت چهاردهم اشاره کرد و ادامه داد: همکاران در صنعت نفت تلاش‌های خوبی کردند اما در اعلام ارقام تولیدی به دلیل مسائل تحریمی و صادرات محدودیت داریم. با این حال می‌توان گفت در تولید و صادرات وضعیت مطلوبی داریم.
بورد افزود: با افزایش تولید نفت در دولت چهاردهم، در دی رکورد صادرات چند سال گذشته شکسته شد و در بهمن و اسفند این موفقیت ادامه خواهد داشت.
وی به رکوردشکنی برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی اشاره کرد و با بیان اینکه برداشت گاز از این میدان با ثبت رکورد جدید به 716 میلیون متر مکعب در روز رسیده که بی‌سابقه بوده است، گفت: 70 درصد گاز کشور از این میدان مشترک تأمین می‌شود از این فرصت استفاده می‌کنم تا از همکاران صنعت نفت در سکوها و مناطق عملیاتی نفت و گاز تشکر کنم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه اغلب فلرهای منطقه عسلویه برای جمع‌آوری دارای پیمانکار هستند، اعلام کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها 40 درصد است و می‌توانیم در سال آینده خبرهای خوبی برای جمع‌آوری گازهای همراه منطقه عسلویه داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1266188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عبده‌تبریزی: در دهه 80، افراد کمتری برای وزارت وجود داشتند و این سه عامل باعث شد که سبد انتخاب وزرا کوچک شود

وجود 60 هزار هکتار باغ در کردستان

آیا خداوند وعده تأمین روزی موجودات را داده است؟

همتی: برای نجات اقتصاد ایران، باید بخش خصوصی را توانمند کنیم

افزایش قیمت نفت خام سنگین ایران

سفیر انگلستان با 2 متهم امنیتی تبعه انگلیس در کرمان دیدار کرد

فوری / زلزله نسبتا شدید در استان گلستان

فرصت‌سوزی‌های چند ساله در مدیریت پرونده ایران با FATF

پیام تبریک رئیس جمهور ویتنام به پزشکیان

مقام ارشد حماس: مقاومت فلسطین دست روی ماشه دارد

ورود یک سامانه پر بارش به کشور از هفته آینده

تحلیلی از خروج چانگان از ایران؛ بازار خودرو در آستانه بحرانی جدید قرار گرفت؟

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

حمله مسلحانه به مقر امنیت عمومی دولت انتقالی در جنوب سوریه

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران

در بازار ارز امروز چه گذشت؟/ درهم امارات در سرازیری

فساد سیب در زمین دولت؛ تحلیلی بر عوامل افزایش قیمت سیب‌زمینی

عضو سابق شورای عالی بورس: اثر نرخ بهره در بورس خنثی شده است

انتصاب دکتر صادق خانی علی‌اکبری به عنوان رئیس کمیسیون هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

مدیریت مصرف» یعنی قطعی برق در سرمای شبانه زمستان؟/ تحقق وعده وزیر نیرو به «امداد غیبی» نیاز دارد/ مشکل ناترازی مثل زلزله و ناگهانی نیست، مسئولان چه کردند؟

هزینه‌های نپیوستن به FATF؛ ضرر پشت ضرر

خبر عضو کمیسیون تلفیق درباره افزایش حقوق کارگران

تاکید ایران بر پایبندی به تمامیت ارضی سوریه

تیم ملی هنرهای رزمی سواره ایران به جام جهانی راه یافت

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: حکم خروج کروز از ایران‌خودرو قطعی است

بزرگترین بدهکاران بانکی از کجا وام می‌گیرند؟

افزایش چشمگیر قیمت نفت خام سنگین ایران در ژانویه

شمال شرق سوریه به میدان صف‌آرایی ترکیه و آمریکا تبدیل می‌شود؟

رجزخوانی وزیر اسرائیلی برای حماس در صورت عدم آزادی اسیران

ترامپ و پوتین با یکدیگر ملاقات می کنند

قیمت طلا و ارز نزولی شد؛ تحلیلی از وضعیت بازار در روزی که گذشت

عسلویه شهر «اشتغال سبز» می‌شود

‎شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا/ اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی

داغ شدن هشتگ «استیضاح همتی» در فضای مجازی

توقیف کالاهای قاچاق میلیاردی در بوشهر

واقعیت تلخ اقتصاد پکن/ چگونگی آغاز بحران مسکن چین

تاکید سران مصر و اردن بر آغاز فوری بازسازی غزه و عدم کوچاندن ملت فلسطین

قیمت سیب زمینی کاهشی می‌شود

صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه می‌یابد

پادکست| تأثیر بازگشت ترامپ بر روابط ایران و عربستان

آمادگی ایران برای تهیه نقشه راه همکاری‌های مشترک با زیمبابوه در راستای توسعه روابط اقتصادی

تعطیلی پنجشنبه ها در مجلس به کجا رسید؟

فرار سرمایه‌ها به بازار طلا و دلار/ اقتصاد ایران به کدام سمت می‌رود؟

واکنش رسمی مشاور رهبر معظم انقلاب به مذاکره ایران و آمریکا

دلار از انتظارات واقعی مردم خط می‌گیرد

کاخ سفید: حماس باید همه «گروگان‎‌ها» را آزاد کند

بزرگراه شهید چمران امشب مسدود می‌شود

افزایش 37 میلیون تنی ظرفیت صنعت پتروشیمی

تهدید در برابر تهدید، ضربه در برابر ضربه

مخبر: مشکلات اقتصادی با اقدامات جهادی، فناورانه و خلاقانه جوانان حل خواهد شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی