بازار آریا

آخرين مطالب

خبر عراقچی از شرکت پزشکیان در کنفرانسی در ترکمنستان اقتصاد ایران

خبر عراقچی از شرکت پزشکیان در کنفرانسی در ترکمنستان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : وزیر خارجه ایران اعلام کرد که رئیس جمهور در کنفرانسی که پایان امسال در ترکمنستان برگزار می‌شود، شرکت می‌کند.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه و در نشست مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه ترکمنستان گفت: ایران و ترکمنستان دارای مشترکات دیرینه، فرهنگی، تمدنی و تاریخی هستند.
عراقچی با بیان اینکه «روابط ایران و ترکمنستان، روابطی بسیار عمیق است»، گفت: جمهوری اسلامی ایران جزو اولین کشورهایی بود که استقلال ترکمنستان را به رسمیت شناخت و همین‌طور جزو اولین کشورهایی بود که ترکمنستان را به عنوان یک کشور بی‌طرف به رسمیت شناخت.
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه ترکمنستان در مدت اخیر 2 قطعنامه مهم را در سازمان ملل به تصویب رسانده است، گفت: یکی تحت عنوان اعتماد و صلح بین‌المللی و دیگری در خصوص آسیای مرکزی و منطقه صلح، اعتماد و همکاری بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


پزشکیان: ایران همواره خواستار گسترش روابط با همسایگان بوده است رئیس جمهور در دیدار وزیر امور خارجه ترکمنستان تاکید کرد: ایران همواره خواستار گسترش روابط با همسایگان از جمله کشور دوست و خویشاوند ترکمنستان بوده است.
او افزود: بر اساس قطعنامه امضا شده، سال 2025 به عنوان سال اعتماد و صلح بین‌المللی نامگذاری شده است و ما این موفقیت را به رئیس‌جمهور ترکمنستان و رهبر ملی مردم این کشور تبریک می‌گوییم.
عراقچی در همین راستا گفت: آقای دکتر پزشکیان در کنفرانسی که پایان امسال در همین ارتباط در ترکمنستان برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «وزیر خارجه ترکمنستان در جریان سفر به تهران طی دیروز و امروز، مذاکرات فشرده‌ای ایران با مقامات کشورمان انجام دادند»، گفت: وزیر خارجه ترکمنستان امروز دیدار بسیار موفقی با رئیس‌جمهور داشتند و اکنون نیز مشورت‌های سیاسی با حضور وزیران خارجه 2 کشور برگزار شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


وزیر خارجه این کشور به عراقچی تبریک گفت وزیر خارجه ویتنام سالروز پیروزی انقلاب را به وزیر خارجه کشورمان تبریک گفت.
این دیپلمات عالی رتبه ایران با بیان اینکه «وزرای راه، انرژی و نفت ترکمنستان، وزیر خارجه این کشور را در جریان این سفر نیز همراهی می‌کنند»، اظهار کرد: در دیدار امروز در ارتباط با مسائل منطقه و تحولات غرب آسیا از جمله موضوع فلسطین و غزه تبادل‌نظر کرده‌ایم.
او با بیان اینکه «مواضع ایران و ترکمنستان در حمایت از مردم فلسطین یکسان است»، گفت: ما مخالف کوچ اجباری مردم فلسطین هستیم و این موضوع خلاف اصول بین‌الملل و همچنین اصول انسانیت و حقوق‌بشری است.
عراقچی ادامه داد: همچنین در جریان رایزنی‌های امروز در خصوص موضوع افغانستان نیز مشورت‌های خوبی داشتیم و تصمیم گرفتیم مشورت‌های ایران و ترکمنستان در خصوص مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای در کنار مسائل دوجانبه افزایش پیدا کند.
او تصریح کرد: در تلاش هستیم که روابط ایران و ترکمنستان را هر چه بیشتر و در راستای منافع 2 کشور گسترش دهیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1266028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ اعلام شده خرید تضمینی گندم صدای رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی را درآورد

پزشکیان: اگر بر اساس استاندارد گاز و برق مصرف کنیم همه مشکلات از بین می‌رود

تحویل گازوئیل به نیروگاه‌ها افزایش یافته است

تورم آمریکا؛ بیش از حد انتظار

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

وحشت در کرج! قبض برق یکی از ساکنان به طرز عجیبی 4 برابر شد، شما هم در خطر هستید؟

نفت در مسیر توسعه و پیشرفت

رئیس جمهور پروژه‌های اقتصادی استان بوشهر را افتتاح کرد

رئیس جمهور در جمع فعالان اقتصادی بوشهر سخنرانی کرد

روابط اقتصادی موتور متحرکه روابط سیاسی و دیپلماتیک است

لزوم ایجاد «ناتو آسیایی» با همکاری آمریکا و ژاپن؛ طرحی برای مهار ایران، روسیه، چین و کره شمالی

به دنبال هم افزایی و همدلی برای مقابله با جرایم اقتصادی هستیم

کارنامه و عملکرد پلیس امنیت اقتصادی امید بخش است

جلسه استیضاح همتی تا دو هفته آتی برگزار می‌شود

ابطال قبض برق سنگین واحدهای تولیدی/ ماجرا چیست؟

ولی الله خلیفه آسمانی شد

حماس: اسرائیل بسیاری از بندهای توافق آتش‌بس را اجرا نکرده

550 تن محموله سیب‌زمینی وارداتی به کشور آمد

وزیر صمت نگاه ویژه‌ای به رفع دغدغه فعالان بخش خصوصی دارد

رونق کشاورزی کلید توسعه اقتصادی گلستان است

دولت در دوگانه رشد اقتصادی و امنیت، امنیت را ترجیح می‌دهد

طلا همچنان گران می شود؟

سونگون در مسیر توسعه؛ تحقق رکوردهای تولید و پیشرفت پروژه‌های عظیم

عزم وزارت صمت برای رفع دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی

مقابله با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا توسط پلیس امنیت اقتصادی

درخواست هیوندا از این خودروساز داخلی

پزشکیان: من دنبال رئیس جمهور شدن نبودم+ فیلم

ادعای وزیر خارجه سوریه درباره روابط با ایران و روسیه

خبر کرملین از رایزنی تلفنی پوتین و الجولانی

لاستیک جدید بی ام و تقریباً 2 میلیارد تومان قیمت دارد

کشف اختلاس 20 میلیارد ریالی در شیراز+ جزئیات

هشدار جدی عارف درباره روند مصرف آب/ بحران‌های جدی خواهیم داشت

آمار جدید شهدای جنگ غزه اعلام شد

قیمت جهانی طلای سیاه کاهشی شد

گروه سایپا تحویل خودرو در ایام تعطیل را فعال کرد

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد

برق دزدی آشکار حدود 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور

اختلاس 20 میلیاردی توسط کارمند متخلف بانک در شیراز

لزوم تقویت مدیریت محلی در کرج با حفظ کارآمدی اقتصادی

بیکاری در گلستان بالاتر از میانگین کشور!

تعامل میان علم و صنعت، پیش‌شرط توسعه علمی و اقتصادی کشور

جلسه استیضاح همتی چه زمانی برگزار می‌شود؟

پزشکیان: می‌خواهند اسرائیل به ایران حمله کند و ما در برابرش سکوت کنیم+ فیلم

واکنش ولایتی به سخنرانی پزشکیان در 22 بهمن

ب ام و ساخت چین وارد بازار می شود/ تصاویر

سهام بی‌وای‌دی رکورد شکنی کرد

هیات حماس به مصر سفر کرد

مخالفت چین با طرح ترامپ درباره غزه

قبض برق سنگین واحدهای تولیدی ابطال می‌شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی