بازار آریا

آخرين مطالب

ادامه نوسانات دلار و تتر/ تحلیلگران چه می‌گویند؟ اقتصاد ایران

ادامه نوسانات دلار و تتر/ تحلیلگران چه می‌گویند؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : قیمت دلار در تهران با تغییرات اندکی نسبت به روز گذشته آغاز به کار کرد و در سطح دوم از کانال چهارم قرار گرفت.
نوسانات اخیر دلار و تتر همچنان ذهن فعالان بازار را به خود مشغول کرده است. با توجه به تحلیل‌های فنی و وضعیت کنونی اقتصادی، بسیاری از معامله‌گران بر این باورند که این نوسانات ادامه‌دار خواهد بود، مگر آنکه تحولات جدیدی در سطح سیاست‌های داخلی و خارجی رخ دهد.
به گزارش اقتصادنیوز، بازار ارز در حالی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد که قیمت دلار روز سه‌شنبه، با کاهش در ابتدای معاملات به سطح چهارم کانال هشتم رسید، اما در ادامه روند صعودی به خود گرفت و با افزایش تا نیمه بالایی کانال چهارم پیش رفت. به گفته معامله گران بازار ارز در وضعیت تعادلی قرار دارد و این نوسانات محدود، به اعتقاد کارشناسان نتیجه سیاست‌های دولت است.
با این حال، قیمت دلار در تهران با تغییرات اندکی نسبت به روز گذشته آغاز به کار کرد و در سطح دوم از کانال چهارم قرار گرفت. پس از شروع نوسانات مثبت، دلار به سرعت به پله چهارم این کانال صعود کرد. ادامه روند صعودی باعث شد تا قیمت دلار به میانه محدوده یاده شده برسد.
از سوی دیگر، دلار هرات روز خود را با افزایش 250 تومانی نسبت به معاملات شب گذشته آغاز کرد و پس از یک دوره نوسان منفی، به میانه کانال سوم دامنه 80 هزار تومان عقب‌نشینی کرد و پس از مدتی در نیمه دوم کانال سوم باقی ماند. در نهایت، قیمت دلار هرات در کف کانال چهارم کریدور هشتم قرار گرفت.
همچنین در معاملات روز گذشته، اختلاف قیمت بین تتر و دلار تهران همچنان مثبت بود، هرچند که دامنه نوسانات آن گسترده‌تر شد.
در بازار درهم امارات نیز قیمت با افزایش 40 تومانی در 22 هزار و 880 تومان شروع به کار کرد و به 23 هزار و 60 تومان رسید. با این حال، حباب دلاری درهم منفی 85 تومان گزارش شده است.
از سوی دیگر، بازار ارز رسمی همچنین شاهد افزایش قیمت‌ دلار و کاهش قیمت یورو بود و براساس اعلام مرکز مبادله ایران،‌ دلار با افزایش 69 هزار و 102 تومان قیمت خورد. نرخ حواله‌ای آن نیز با افزایش 67 هزار و 220 تومان اعلام شد. یورو نیز با گپ منفی 71 هزار و 23 تومان معامله شد و حواله یورو هم با کاهش 69 هزار و 78 تومان قیمت خورد. ارزش درهم امارات نیز در بازار رسمی کاهشی بود و به 18 هزار و 816 تومان رسید و حواله درهم 18 هزار و 307 تومان معامله شد.
به گزارش اقتصادنیوز، در بازار رمز ارزها، قیمت بیت کوین که شب گذشته در کانال 100 هزار دلار قرار داشت، به دلیل نگرانی‌ها از تشدید جنگ تجاری جهانی و تأثیر تعرفه‌های جدیدی که از سوی دونالد ترامپ و وزارت دارایی چین اعلام شده است، وارد روند نزولی شد و تا سطح 96 هزار دلار پایین آمد.
در حال حاضر، بیت کوین با قیمت 97 هزار و 850 دلار در حال معامله است و تحلیلگران تکنیکال پیش‌بینی می‌کنند این ارز دیجیتال در کوتاه‌مدت با فشار فروش بیشتری مواجه شود. در همین راستا، حمایت کلیدی بیت کوین در سطح 95 هزار دلار قرار دارد و اگر این سطح شکسته شود، احتمال کاهش قیمت به مرز 92 هزار دلار وجود دارد. از سوی دیگر، اگر بیت کوین بتواند از سطح 100 هزار دلار عبور کند، مقاومت بعدی در ناحیه 104 هزار دلار خواهد بود که می‌تواند مسیر صعودی جدیدی را برای این ارز رقم بزند.
قیمت تتر نیز در 24 ساعت گذشته بین محدوده 84 هزار و 350 تومان و 85 هزار و 300 تومان در نوسان بوده و در حال حاضر 85 هزار و 110 تومان معامله می‌شود. این ارز در شرایطی که بیت کوین نوسانات بیشتری را تجربه می‌کند، نوسانات کمتری داشته و بیشتر تحت تأثیر تغییرات بازار ارزهای دیجیتال و تحولات اقتصادی جهانی قرار دارد.
تحلیلگران فنی معتقدند که حمایت تتر در سطح 84 هزار و 350 تومان قرار دارد و اگر این سطح شکسته شود، احتمال کاهش قیمت به مرز 82 هزار و 500 تومان وجود دارد. از سوی دیگر، مقاومت کلیدی تتر در 86 هزار و 500 تومان قرار دارد و عبور از این سطح می‌تواند منجر به افزایش قیمت تا ناحیه 88 هزار تومان شود.
در مجموع، بیت کوین با توجه به ترس از جنگ تجاری جهانی و عدم اطمینان در بازارهای مالی، در معرض کاهش بیشتر قرار دارد و در صورتی که از مرزهای حمایتی خود عبور کند، احتمال کاهش قیمت بیشتری وجود دارد. در مقابل، تتر به‌عنوان یک ارز نسبتا ثابت، نوسانات کمتری را تجربه می‌کند و تحولات بازارهای جهانی و ارزهای دیجیتال می‌تواند مسیر حرکت آن را تحت تأثیر قرار دهد.
تحلیلگران اقتصادی پیش‌بینی می‌کنند اگر قیمت دلار نتواند از میانه کریدور هشتم عبور کند، روند ثابت و رنج آن ادامه خواهد داشت. یکی از مسائل داغ این روزها که ذهن فعالان بازار را به خود مشغول کرده، بررسی نهایی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در صورت تصویب این لوایح، بازار انتظار دارد که تعاملات مالی ایران گشایش یابد.
برخی نیز به سیاست‌های بازارساز اشاره کرده‌اند که با افزایش خوش‌بینی به بازار سهام و حذف سامانه نیما، سعی در محدود کردن جریان نقدینگی به بازار ارز دارد. این اقدامات، هرچند ممکن است تأثیرات کوتاه‌مدتی بر کنترل نوسانات داشته باشد، اما به باور کارشناسان برای مدیریت پایدار بازار کافی نخواهد بود.


با این همه، براساس پیگیری اقتصادنیوز از معامله گران فنی،‌ پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که قیمت دلار در کوتاه‌مدت همچنان در محدوده کریدور هشتم نوسان خواهد داشت. به عقیده این گروه، دلار همچنان در محدوده میانه کریدور هشتم در حال نوسان است و سطح حمایتی کلیدی آن در پایین‌ترین بخش کانال فعلی قرار دارد. شکست این حمایت می‌تواند دلار را به سمت سطوح پایین‌تر هدایت کند. از سوی دیگر، مقاومت اصلی دلار در بخش بالایی کانال دوم این کریدور قرار دارد و در صورت عبور از این سطح، احتمال شکل‌گیری موج صعودی جدیدی در بازار وجود دارد.
از سوی دیگر، در صورتی که اخبار مثبتی در زمینه کاهش تنش‌های ژئوپلیتیک یا بهبود روابط بین‌المللی منتشر شود، امکان عقب‌نشینی دلار به سمت کف کریدور نیز مطرح است. معامله‌گران معتقدند عبور از مرزهای کلیدی می‌تواند جهت حرکت دلار را مشخص کند و بازار را از وضعیت رنج خارج کند.
فعالان بازار نیز بر این باورند که سطح حمایتی قوی درهم در حوالی 22 هزار و 800 تومان قرار دارد و در صورتی که این سطح شکسته شود، احتمال نزولی شدن روند وجود دارد. از سوی دیگر، عبور از سطح 23 هزار و 100 تومان می‌تواند به شکل‌گیری روند صعودی جدید برای درهم کمک کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261941/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت پرونده شهادت 2 قاضی دیوان عالی کشور/ پرونده‌ صادق زیباکلام به کجا رسید؟

دست رد اسکاتلند به طرح ترامپ درباره غزه

طلای آبشده و سکه امامی به رکوردهای تازه دست یافتند

تزریق 867 میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری

پزشکیان استوارنامه سفرای جدید دو کشور را دریافت کرد

حسن خمینی: وقتی شما یک بار به دشمن رودست زدید، او بیکار نمی‌نشیند

تعجب نماینده سابق مجلس از پاسخ قوه قضائیه در مورد پرونده های تخلف شرکت کروز

رکورد نرخ بیکاری در خراسان جنوبی شکسته شد

کسب‌وکارهای نوین در بازار طلا؛ نیازمند حمایتند یا تخریب؟ - برخی نمایندگان مجلس: پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا می توانند ابزاری برای حمایت از سرمایه‌گذاری ها خرد باشند

دلیل حضور علی شمخانی در پرونده هسته‌ای ایران چیست ؟

جهش اقتصادی در همدان با تکیه بر 181 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی

ورود قریب‌الوقوع سامانه بارشی فعال به ایران/ پیش‌بینی موج بارش و سرما در سطح کشور

دست رد اسکاتلند طرح ترامپ درباره غزه

طلای آبشده و سکه امامی به رکوردهای تازه دست یافت

یک کارشناس بازارهای مالی: سقف فعلی قیمت طلا 5.8 میلیون تومان است

چرا شرکت کروز قانونا نمی تواند سهام دار ایران خودرو شود؟

شرکت کروز چگونه با فساد و تبانی سهام دار ایران خودرو شد؟

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

منتظر این شاسی بلند پرچمدار چینی باشید/ تصاویر

جاه‌طلبی ترامپ و چالش‌های خاورمیانه/ گزینه احتمالی پیش روی آمریکا چیست؟

آخرین وضعیت پرونده شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور/ پرونده‌های صادق زیباکلام به کجا رسید؟

واکنش قسد به گمانه‌زنی‌ها درباره خروج نیروهای آمریکا از سوریه

رتبه اول رشد صنعت فولاد کشور افزایش سرمایه می‌دهد

گام مفید در راستای توسعه صادرات خدمات فنی مهندسی برداشته شد

دودی کردن شیشه خودرو جریمه دارد؟

دینداری و دین‌مداری باید در متن زندگی مردم جاری شود

بهره‌برداری از 14 پروژه کلیدی در بخش شمیل به مناسبت دهه فجر

آرژانتین برای خروج از بحران اقتصادی چه کرد؟

در حال احداث بودن 12 پروژه سرمایه گذاری به ارزش 48 میلیون دلار در خراسان جنوبی

قدرت‌ نمایی‌ 2 غول اقتصادی بیخ پیدا کرد

برندسازی برای افزایش درآمدزایی در حوزه کشاورزی تیران لازم است

تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و کولاک برف باشند

دیدار و رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان اوپک

پرش بلند بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات مسکوکات در روزی که گذشت

اطلاعیه ایران خودرو در کدال: مجمع به حد نصاب نرسید

دود قلدربازی ترامپ در چشمان بیت کوین

صدور بیانیه مشترک اعضای اوپک/ خواسته مشترک کشورهای نفتی چیست؟

اطلاعیه بانک مرکزی درباره مهلت انقضای درخواست تخصیص ارز از محل مرکز مبادله

پزشکیان: نوع مصرف ما اشکال دارد/ نمی‌گوییم مردم مصرف نکنند

بهره‌برداری از 47 پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دلیجان

سه محور اساسی در تحول نظام مالیاتی/ ضرورت رفع فقر اطلاعاتی

جنگ تعرفه‌ها؛ تیغ دولبه‌ای که دست ترامپ را برید

روسای فراکسیون‌های شوراها، تسهیل تجارت و فرهنگیان مجلس انتحاب شدند

عملیات اجرایی طرح‌های وزارت نیرو با حضور پزشکیان آغاز شد

بارش برف و باران در راه این استان/ هشدار نارنجی هواشناسی صادر شد

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران: مردم برای سرمایه‌گذاری، طلای آب‌ شده نخرند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری

ایران خودرو از پژو 408 ایکس رونمایی کرد/ تصاویر

عراق در آستانه امضای قرارداد مشارکت با بریتیش پترولیوم برای توسعه نفت

اعلام جزئیات عفو و تخفیف مجازات بیش از 3 هزار محکوم با موافقت رهبر انقلاب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی