بازار آریا

آخرين مطالب

تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و کولاک برف باشند اقتصاد ایران

تهرانی‌ها منتظر  وزش باد شدید و کولاک برف باشند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد شدید موقتی و کولاک برف در نیمه شمالی به‌ویژه دامنه و ارتفاعات استان تهران هشدار داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح نارنجی از اواخر وقت پنجشنبه (18 بهمن‌ماه) تا پایان جمعه (19 بهمن‌ماه) مه، بارش برف، وزش باد شدید موقتی و کولاک برف در نیمه شمالی به ‌یژه دامنه و ارتفاعات استان تهران پیش‌بینی می‌شود.
در این شرایط جوی لغزندگی معابر و جاده‌ها و اختلال در حمل و نقل به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها مه و محدودیت دید، گاهی کولاک برف، انباشت برف در بعضی مناطق شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال رخداد صاعقه و در نقاط مستعد، بارش تگرگ، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، وزش باد شدید تا خیلی شدید لحظه‌ای به‌ویژه در مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات همچنین احتمال خسارت به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، گاهی رگبار باران و برف با احتمال رعد و برق در مناطق مرکزی و جنوبی استان از آثار این مخاطره و مورد انتظار خواهد بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


بارش برف و باران در راه این استان/ هشدار نارنجی هواشناسی صادر شد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد که سامانه بارشی از اواخر امشب وارد استان خواهد شد.
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در سفرهای ضروری و همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانه به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای آموزشی و بالگرد، پرهیز از کوهنوردی و صعود با توجه به خطر ریزش بهمن و سرمازدگی، استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها، مهیا بودن دستگاه‌های برف‌روب، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی را توصیه می‌کند.
همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن توصیف سامانه جوی دیگری از نفوذ و گسترش توده هوای سرد و کاهش محسوس دما ، ماندگاری توده هوای سرد تا چهارشنبه در همه مناطق استان تهران به ویژه فیروزکوه، آبعلی، دماوند، لواسان، پردیس، میگون، شرق تهران دامنه‌ها و ارتفاعات خبر داده است.
بر این اساس از روز شنبه (20 بهمن‌ماه) تا دوشنبه (22 بهمن‌ماه) در نواحی شمالی و دامنه‌ها و ارتفاعات به طور میانگین کاهش دما بین 8 تا 10 درجه سلسیوس و در نیمه جنوبی و نواحی مرکزی به طور میانگین کاهش بین 5 تا 8 درجه سلسیوس خواهد بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


هشدار بارش برف در مازندران/ مسافران گوش به زنگ باشند احمد اسدی گفت: ورود سامانه بارشی از تاریخ 16 بهمن ماه بوده و منطقه اثر کل استان مازندران است و بارش برف به مناطق کم ارتفاع استان نیز کشیده خواهد شد.
رخداد تنش دمایی و یخبندان سطح زمین در گستره استان و وزش سوزباد در مناطق کوهستانی به‌ویژه در ارتفاعات، در بالادست خطر یخ‌زدگی تاسیسات و لوله های آبرسانی و احتمال یخ زدگی رادیاتور خودروها، احتمال آسیب به محصولات و امکانات بخش‌های کشاورزی و دامپروری افزایش محسوس مصرف حامل‌های انرژی از مخاطرات این سامانه است.
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بازبینی و فعال‌سازی سامانه‌های گرمایشی، پرهیز از کوهنوردی و صعود، خطر سرمازدگی، محافظت و استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودروها و تاسیسات آبی، پوشش لوله‌های آبرسانی فضای باز، تنظیم دمای گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ و طیور و دامداری‌ها و مدیریت حامل‌های انرژی به‌ویژه گاز و برق را توصیه کرده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262003/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گمانه‌زنی از گام تعرفه‌ای بعدی «ترامپ»

ادعای وزیر صهیونیستی درباره تشکیل کشور فلسطین

هیئت‌مدیرۀ ایران‌خودرو به کروز رسید؟

مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی واگذار شد/ ترکیب هیئت مدیره جدید+ عکس

بند کمال خان به بهره‌برداری سپرده شد

معاون عتبات سازمان حج و زیارت: در ماه شعبان برای سفر 52 هزار زائر ایرانی به عتبات ظرفیت‌سازی شده است

گرینلندی‌ها از ترس ترامپ دست به دامن اروپا شدند

درگیر شدن 12 استان در پی ورود سامانه بارشی به کشور

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا+ جدول

وزیر نیرو: مشترکان پرمصرف کنترل پذیر می‌شوند

واکنش خطیب مسجدالاقصی به طرح ترامپ علیه فلسطینیان در غزه

پرده آخر نمایش بورس

دریافت 10 واحد سهام هدیه با بیش از 31٪ سود سالانه

توسعه همکاری‌های مشترک بیمه دی و بانک دی

نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران

امضای اولین ضمانت‌نامه دولتی برای یک شرکت ایرانی در پروژه بین‌المللی

واحد‌های تولیدی مناطق آزاد از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خارج شدند

پزشکیان یک لایحه در همکاری مشترک با روسیه را به مجلس ارسال کرد

ارائه صورت‌های مالی دولت برای اولین بار در هیات دولت

بازیگران و همسران شان در فجر 1403

افتتاح استخر کارگران الیگودرز با تأمین مالی 18 میلیارد

واگذاری مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی

پشت ایده پاکسازی غزه از فلسطینیان و کنترل آمریکا بر این باریکه کیست؟

سریال کمدی جدید مهران غفوریان با بازی عطاران

دانلود جوکر 2 فصل 5 قسمت 3 فینال آقایان (جوکر 2 فصل 5 قسمت 3 سوم) کامل حجم رایگان

سکه بهار آزادی و امامی به رکوردهای تازه دست یافتند؛ نرخ مسکوکات صعودی ماند!

فیلم/ حرف‌های جنجالی مهران غفوریان درباره مشکلات اقتصادی مردم

افت فروش تسلا در اروپا؛ آیا امپراتوری فناوری ماسک در خطر است؟

رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب در 22 بهمن صحت دارد؟

ایروان به دنبال تعمیق روابط با تهران و تفلیس

اظهارات تازه سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATF

خبر وزیر راه از تغییرات اخیر در ناوگان ریلی

عضو کمیسیون صنایع مجلس مدعی شد: شرکت کروز با تبانی سهام دار ایران خودرو شده است

بخش خصوصی بالاخره فرمان هدایت ایران خودرو را بر عهده گرفت

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران

افزایش مجدد شمار شهدای غزه

بیانیه اتحادیه عرب درباره طرح جنجالی ترامپ برای غزه

سفر قریب‌الوقوع پزشکیان به این شهر

سیدحسن خمینی: وقتی شما یک بار به دشمن رودست زدید، او بیکار نمی‌نشیند

رسیدن به یک زبان، نگاه و سیاست مشترک در میان اعضای اوپک بسیار مهم است

ضرورت بکارگیری روش‌های نوین برای بهینه‌سازی انرژی

جنگ تجاری ترامپ با مکزیک ؛ تأثیر منفی تعرفه‌ها بر صنایع کلیدی آمریکا

استقبال 20درصد جمعیت کشور از خانه‌های کوچک/ شورای حل اختلاف ویژه نظام مهندسی: ایجاد فشار جمعیتی با مسکن‌های 25متری/ باقرپور: جنایت موجود را حل و فصل کنید سپس مسکن اقتصادی را قصاص قبل از جنایت کنید

مشاور رهبری: اگر آمریکا حقوق ملت را به رسمیت بشناسد، ممکن است مذاکره به نتیجه برسد/ تحریم‌ها بر زندگی مردم اثر گذاشته؛ تمرکز بر حل مشکلات اقتصادی باشد

کالاهای اساسی شب عید و ماه رمضان تامین است

محمد قربانی راهی الوحده شد

روسیه و اوکراین و صدها اسیر را مبادله کردند

واکنش پادشاه اردن به طرح ترامپ درباره غزه

آخرین وضعیت پرونده شهادت 2 قاضی دیوان عالی کشور/ پرونده‌ صادق زیباکلام به کجا رسید؟

دست رد اسکاتلند به طرح ترامپ درباره غزه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی