ظرفیتهای تولید ماهی تزئینی برای توسعه اقتصادی اصفهان/ کاشان قطب تولید
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - استان اصفهان به عنوان یکی از مراکز مهم صنعتی و فرهنگی ایران، ظرفیتهای بالقوهای در زمینه تولید و صادرات ماهیان تزئینی دارد؛ این صنعت نه تنها به تنوع زیستی و زیباییهای طبیعی کمک میکند، بلکه نقش قابل توجهی در اقتصاد محلی و ملی ایفا مینماید.
در حقیقت صنعت ماهیان تزئینی در استان اصفهان به عنوان یک منبع مهم اشتغالزایی به ویژه در شهرستانهایی مانند کاشان شناخته میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فرصت های شغلی متعدد؛ از فروشندگان تا خدمات جانبی
کبه گفته کارشناسان این صنعت از موارد مهم و موثر اشتغالزایی در اصفهان برشمرده می شود، به گفته علی صابری کارشناس اقتصاد کشاورزی این صنعت از پرورشدهندگان تا فروشندگان و خدمات جانبی، این صنعت میتواند فرصتهای شغلی متعددی را فراهم کند.
وی به صادرات این نوع ماهی از اصفهان نیز اشاره کرده و به اقتصادآنلاین می گوید: با توجه به بازار جهانی ماهیان تزئینی، اصفهان میتواند به عنوان یک صادرکننده مهم در این زمینه شناخته شود. صادرات این محصولات میتواند ارزآوری قابل توجهی برای کشور به همراه داشته باشد.
درآمدزایی و ترویج فرهنگ بومی و محلی
صابری تصریح می کند: نکته قابل توجه اینکه وجود مراکز پرورش ماهی و نمایشگاههای مرتبط میتواند به جذب گردشگران کمک کند که این امر نه تنها درآمدزایی خواهد داشت بلکه به ترویج فرهنگ و هنر محلی نیز کمک خواهد کرد.
جالب توجه اینکه کاشان به تنهایی 70 درصد تولید ماهیان زینتی استان اصفهان و 30 درصد ماهیان زینتی کشور را تولید می کند؛ در این ارتباط علی محلوجی رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان، اظهار کرد: در اراضی باغی شهرستان کاشان 17 محصول تولید میشود و در بخش تنوع محصولی ، کاشان رتبه نخست استان اصفهان را داراست.
وی بیان کرد: در شهرستان کاشان 13 هزار هکتار اراضی کشاورزی داریم که چهار هزار هکتار آن اراضی زراعی و 9 هزار هکتار آن اراضی باغی است،گندم و جو محصول راهبردی شهرستان است و 2 هزار هکتار اراضی کشاورزی را شامل می شود.
وی افزود: در سال جاری هزارو200 تن گندم مازاد مصرف کشاورزان توسط دولت خریداری و در سیلوی جبل عاملی شهرستان ذخیره شد ، ارزش ریالی آن 210 میلیارد ریال است.
محلوجی اظهار کرد: از ابتدای امسال 700 تن انواع کودهای شیمیایی که بصورت یارانهای است بین کشاورزان توزیع شده از این میزان 400 تن کود اوره،150 تن کود فسفاته و بقیه کود پتاس بوده است.
کاشان قطب تولید ماهی تزئینی کشور
رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه، این شهرستان با تولید سالانه 46 میلیون قطعه ماهی زینتی قطب تولید این نوع ماهیان در کشور است، گفت: کاشان 70 درصد تولید ماهیان زینتی استان اصفهان و 30 درصد ماهیان زینتی کشور را تولید می کند.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴:۴۸
-
۳ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261741/