بازار آریا

آخرين مطالب

آماده باش گازی در کشور اقتصاد ایران

آماده باش گازی در کشور
  بزرگنمايي:

بازار آریا - با پیش‌بینی ورود موج سرمای شدید و یخبندان سراسری از شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده، پایداری شبکه گاز کشور نیازمند تدابیر ویژه‌ای است تا از تأثیرات منفی این شرایط جوی جلوگیری شود.

ب یست‌وششمین نشست کمیته سوخت زمستانی داخلی با حضور مدیران ستادی و مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد. بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، میانگین وزنی دما در بازه زمانی شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده به حدود یک درجه سانتی‌گراد می‌رسد، این در حالی است که در 25 و 26 آذر که هوای بسیار سردی را تجربه کردیم، میانگین وزنی دما در یک روز به 1.8 درجه رسید.
انتظار می‌رود در هفته آینده، تمام استان‌ها دمای منفی را تجربه کنند، این شرایط جوی با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء که پیش‌بینی می‌شود از مرز 690 میلیون مترمکعب در روز نیز عبور کند و به حدود 720 میلیون مترمکعب در روز برسد، می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر مصرف انرژی و فعالیت‌های روزمره داشته باشد.
سعید توکلی - معاون وزیر نفت در امور گاز در این نشست، با بیان اینکه این وضعیت تنها مختص یک یا دو روز نیست، تصریح کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، سرمای سنگین و پایدار مذکور، به‌سرعت کاهش نخواهد یافت. از این رو از تمامی همکاران در استان‌ها خواهش می‌کنم بدون هیچ‌گونه تردید و تأخیری، تصمیم‌های ابلاغی را اجرا کنند.
توکلی با بیان اینکه کوچک‌ترین خللی در این زمینه می‌تواند مناطق شمال، شمال غرب و شمال شرق کشور، به‌ویژه خراسان رضوی را تحت تأثیر قرار دهد، ادامه داد: در واقع با توجه به سرمای شدید پیش‌ رو، شرایط زمستانی ما به سخت‌ترین و طولانی‌ترین حالت می‌رسد. در نشستی که با وزیر (نفت) برگزار شد، چند راهکار اساسی برای مدیریت این بحران مرتبط با شرکت ملی گاز بررسی شد.
وی افزود: با توجه به سرمای شدید در هفته آینده، لازم است نظارت‌ها و سرکشی‌های دوره‌ای با دقت و جدیت بیشتری به‌ویژه در مورد اداره‌های دولتی و باغ‌ویلاها انجام شود، ضمن آنکه اقدام‌های فرهنگی نیز به‌صورت ویژه و جدی پیگیری شوند.
به گفته معاون وزیر نفت در امور گاز، اجرای اسناد بالادستی از سوی سازمان‌های استانی، دیگر راهکار ارائه‌شده در این زمینه است که ضروری به نظر می‌آید و باید با حساسیت ویژه‌ای مدنظر قرار گیرد. مدیران عامل گازهای استانی به‌عنوان نمایندگان شرکت ملی گاز، مسئولیت مستقیم پیگیری این موضوع را به‌عهده دارند.
توکلی بار دیگر با تأکید بر مدیریت مصرف در تمام بخش‌ها بیان کرد: پایداری شبکه گاز به‌ویژه در این هفته بحرانی بسیار حائز اهمیت است تا در هیچ نقطه‌ای از کشور دچار مشکل نشویم.
وی تصریح کرد: استان‌های شمال و شمال شرق کشور شامل آذربایجان‌ها، خراسان‌ها، گلستان، گیلان و مازندران باید شرایط را به‌صورت اضطراری مدیریت کنند و مقدار مصرف گاز استان‌ مربوطه به‌شدت کنترل و تأمین سوخت جایگزین با جدیت پیگیری شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به عدول برخی استان‌ها از محدودیت‌های اعمال‌شده، تأکید کرد: لازم است استان‌ها به محدودیت‌های قبلی بازگردند و محدودیت‌های جدید را نیز به‌طور کامل اجرا کنند تا بتوان شرایط شبکه را در این بازه زمانی ویژه کنترل کرد.
توکلی با توجه به رعایت الزامات مطرح‌شده در اسناد بالادستی گفت: توجه داشته باشید که شرکت‌های گاز استانی در بازدیدهای دوره‌ای خود، سیستم‌های گرمایش موتورخانه‌ها را به‌دقت بررسی کنند. اگر وضعیت عایق‌بندی، تنظیمات موتورخانه‌ها، سرویس و نگهداری آنها مناسب نباشد، این نشان‌دهنده عدم اعتقاد ما به اصولی است که خود مطرح می‌کنیم.
به گفته وی، مهم است که مسئولان مربوطه توجه ویژه‌ای به نگهداری و سرویس‌های دوره‌ای داشته باشند تا عملکرد سیستم‌های انرژی بهینه بماند، چراکه این اقدام‌ها نه‌تنها به جلوگیری از مشکلات آتی کمک می‌کند، بلکه هزینه‌های اضافی را نیز کاهش می‌دهد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه برخی استان‌ها که در این زمینه پیشرو هستند، اقدام‌هایی برای هوشمندسازی سیستم‌ها و کنترل هوشمند انجام داده‌اند که می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد، یادآور شد: این اقدام‌ها نه‌تنها سبب کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری می‌شود، بلکه از بروز مشکلات فنی جدی نیز جلوگیری م می‌کند. توجه ویژه به نگهداری صحیح موتورخانه‌ها و هوشمندسازی سیستم‌های انرژی باید در اولویت قرار گیرد.
توکلی به بحث کنترل شبکه گازرسانی اشاره و تأکید کرد: خواهش می‌کنم این موضوع را به‌طور جدی پیگیری کنید. نقاط ورودی CGSها نیز باید تحت کنترل دقیق قرار گیرد. خوشبختانه به‌رغم شرایط موجود، تاکنون با تلاش و پشتکار تمامی همکاران، شبکه از پایداری لازم برخوردار بوده و جا دارد از همه دوستان تشکر کنم. در این مدت زحمات زیادی کشیده‌اید و واقعاً قابل تقدیر هستید. امیدوارم خداوند شما را در این مسیر یاری کند و با افتخار از این شرایط سخت عبور کنید.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261790/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حقوق کارگران در سال 1404 به 35 میلیون تومان می‌رسد؟

رئیس خزانه‌داری گزارش مالی دولت را ارائه کرد

خبر مهم وزیر آموزش و پرورش درباره تاثیر معدل در کنکور

رهبر انقلاب با درخواست رئیس قوه قضائیه موافقت کردند

اعلام اسامی اعضای هیئت رئیسه این فراکسیون مجلس

خصوصیات و قیمت پنجره دوجداره آلومینیومی و یو پی وی سی پنسا

بورس درجا زد

تأمین کالا‌های اساسی مازندران و تشدید نظارت در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز

زمان قطعی توزیع کالابرگ دهه فجر اعلام شد

کریدور آیمک؛ همکاری کشورهای عربی با اسرائیل در سایه عادی سازی روابط

توسعه مرکزی نیازمند هم‌افزایی و کنار گذاشتن اختلافات است

آغاز فصل جدید تنش میان تهران و ترامپ؟

سخنگوی قوه قضاییه: پرونده فساد در فوتبال به دادسرا برگشت

کشف 1.5میلیارد لوازم آرایشی قاچاق از خودرو شوتی

15 هزار تخلف اقتصادی در مازندران شناسایی شد

نامه قوه قضائیه به وزیر صمت درباره مجمع ایران خودرو

آمادگی بی‌پی برای سرمایه‌گذاری 25 میلیارد دلاری در عراق

سامانه پدافند هوایی باور 373 اهداف را در ارتفاع بالا منهدم کرد

آخرین نرخ پروازهای داخلی تا 20 بهمن اعلام شد

جزئیات بزرگترین قرارداد تاریخ صنعت نفت ایران

پاسخ وزیر نیرو به خبرنگار آخرین خبر درباره وضعیت برق کشور در تابستان و زمستان آینده

نامه جدید قوه قضاییه درباره کروز و ایران‌خودرو

تمدید طرح حفاظت از تالاب‌های ایران در مبین انرژی خلیج فارس

درخشش بانک پارسیان در IMI-100؛ کسب دومین جایگاه بانک‌های خصوصی و رتبه 14 میان 500 شرکت برتر ایران

افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها

قیمت نان لواش چند شد؟+ جدول

رایزنی تلفنی پادشاه اردن و امیر قطر

واکنش جهاد اسلامی به اظهارات ترامپ درباره ساکنان غزه

برنامه های دولت چهاردهم برای رفع محرومیت و توسعه پایدار روستایی

افزایش 75 میلیون متر مکعبی گاز نسبت به سال گذشته

اطلاعیه مهم ستاد انتخابات درباره انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در تبریز

خبر مهم برای متقاضیان حراج شماره 71 سکه در مرکز مبادله ایران

جوابیه‌ای در واکنش به خبر منتشر شده درباره ثبت‌نام اتباع خارجی غیرمجاز

تامین ارز واردات به مرز 58 میلیارد دلار رسید

نان تیره مصرف کنند

ساخت کمدی در سینمای ایران کار ساده‌ای نیست/ کنایه مهران غفوریان به شرایط اقتصادی مردم

تصویب سرمایه‌گذاری خارجی برای 9 طرح گیلان

رجبی‌مقدم: منطقه ویژه اقتصادی سرخس، دروازه تجارت اوراسیا با رشد 35 درصدی صادرات

اکتشاف نقطه عطف در توسعه استان‌ها به شمار می‌رود/ وفاق سیستان و بلوچستان عاملی بر توسعه

نان تیره مصرف کنید

از کرمان موتور خودرو بخریم یا صبر کنیم؟ | جدول قیمت محصولات کرمان موتور امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403 + پیش‌ بینی قیمت خودرو

ادعای نماینده مجلس؛ در موضوعات علمی، اقتصادی و نظامی جزو 10 کشور اول دنیا هستیم

در موضوعات علمی، اقتصادی و نظامی جز 10 کشور دنیا هستیم

مهران غفوریان: مشکلات اقتصادی مردم را خفه کرده است

جذب 3.8 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی ‌در گیلان

واکنش ترکیه به اظهارات ترامپ درباره نوار غزه

قیمت نان لواش 200 تومان گران شد + جدول

واکنش وزیر ورزش به شایعه حضورش در وزارت راه

دستفروشی در بساط قانون؛ از اجاره میلیونی پیاده‌روها تا سردرگمی در ساماندهی

اجرای 110 برنامه عملیاتی برای افزایش توان اقتصادی تعاون روستایی فارس

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی