علت تیراندازی به ماشینآلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس
گزارش ویژه
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایرنا : فرماندار رامهرمز با اشاره به اینکه حادثه تیراندازی به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس شب گذشته خارج از حوزه سرزمینی این شهرستان بوده است گفت: این ماشین آلات برای ایجاد کانال آب و خط لوله انتقال در منطقه "پتک" از توابع شهرستان باغملک مستقر بودند.
عبدالله خیران پور یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: تیراندازی افراد ناشناس به سمت ماشین آلات مربوط به این مجموعه بخش خصوصی، کشته یا مصدومی نداشت.
وی با اشاره به اینکه پیش از این تعرض هایی نیز به مجموعه پتروپالایش ابوالفارس صورت گرفته است بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد که اعتراضات محلی و نگرانی های پیش آمده در زمینه بکارگیری نیروهای بومی، منشاء این نوع تعرضها است.
رییس شورای تامین شهرستان رامهرمز با بیان اینکه از سوی مجموعه شرکت پتروپالایش ابوالفارس گزارش مکتوبی مبنی بر حوادث شب گذشته ارسال نشده است بیان کرد: با این وجود، از دقایق اولیه این تیراندازی ها، جامعه اطلاعاتی و امنیتی برای برخورد با عوامل تیراندازی اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده اند.
خیران پور تصریح کرد: حمایت از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری های بخش خصوصی در اولویت کاری اعضای شورای تامین است و از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد.
وی اظهار امیدواری کرد: رصدها و پایش اطلاعاتی در خصوص موضوع تیراندازی ها در حال انجام است و قطعا با هرگونه ناامنی و برهم زدن نظم عمومی در منطقه برخورد قاطع انجام می شود.
وی یادآورشد: طی مکاتبات متعدد از مجموعه مدیریتی شرکت پتروپالایشگاه ابوالفارس خواسته شده تا در نشست های شورای تامین شهرستان برای بررسی مشکلات و تعرض های پیش آمده حضور یابند؛ اما تاکنون استقبالی از سوی مدیران این شرکت را شاهد نبودیم.
درخواست مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس برای برخورد جدی با عوامل تیراندازی
مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس با تاکید بر اینکه چندین نوبت تیراندازی و تخریب تجهیزات از سوی عوامل ناشناس در خصوص تاسیسات این شرکت طی سال های گذشته صورت گرفته است گفت: به عنوان یک سرمایه گذار و فعال اقتصادی انتظار برخورد با عوامل چنین حوادثی را دارم.
مهدی حبیبی خراسانی پیشرفت فیزیکی طرح پتروپالایش ابوالفارس را پس از چهار 21 درصد سال عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه دارای 270 مجوز است که هایتک ترین تکنولوژی در حوزه پتروپالایش ها محسوب می شود.
وی ادامه داد: قرارداد مهندسی با لایسنسور خارجی به منظور ادامه عملیات اجرایی طرح منعقد شده است و فاینانس مورد نیاز این طرح با مشارکت سرمایه گذار خارجی نیز تامین شده است.
مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس تاکید کرد: در صورت همکاری های لازم از سوی مجموعه های مربوطه، این طرح 28 ماه آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید.
شهریورماه سال 1399 عملیات اجرایی پروژه پتروپالایشگاه ابوالفارس با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
این پروژه با ظرفیت 50 هزار بشکه نفت خام در روز و تولید فرآوردههای پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی، برای سه هزار و 500 نفر به صورت غیرمستقیم و یک هزار نفر پس از بهرهبرداری شغل ایجاد میکند.
بخش ابوالفارس با حدود 168 حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخشهای کشور است که به دلیل دارا بودن نفت سبک این منطقه، برای فرآوردههای تولیدی پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
يکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸:۰۶
-
۹ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1255633/